Siivoojan työpaikat

Tervetuloa kotisiivoojaksi kotimaiselle ONNIlle! Kotisiivoojana mahdollistat puhtaan kodin asiakkaillemme ja näet välittömästi oman työsi jäljen.

Avoimet työpaikat Tutustu uratarinoihin Kesätyöpaikat

Siivoojan avoimet työpaikat ONNI kotisiivouksessa

Etsimme kotisiivoojiksi oma-aloitteisia ja luotettavia henkilöitä, jotka työllään mahdollistavat puhtaan kodin vanhuksille, lapsiperheille sekä muille kotisiivouksen asiakkaille. Voit työskennellä meillä joustavasti elämäntilanteeseesi mukaisesti. Kotisiivouksen tehtävissä on eduksi esimerkiksi laitoshuoltajan tai kodinhoitajan koulutus, mutta alan koulutus tai ei kuitenkaan ole ehdoton edellytys, sillä koulutamme tehtävään.

Haemme kotisiivojia myös kesäksi kesätöihin

Katso kaikki avoimet kesätyöpaikat ›

 

Katso kaikki kotisiivoojien avoimet työpaikat ›

Tervetuloa kotisiivoojaksi ONNIlle

Joustavaa työtä

Kotisiivoojana pääset tekemään merkityksellistä työtä, jossa toisten auttaminen on avainasemassa ja oman työsi jälki on nähtävillä välittömästi.

ONNIlla työ on helppo sovittaa monenlaisiin elämäntilanteisiin. Voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti esim. opintojen ohessa. Ajokortti on välttämätön työn kannalta ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi monilla paikkakunnilla. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen.

Näköisesi urapolku

Et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä haemme sekä kokeneita ja koulutettusiivousalan ammattilaisia että vasta-alkajia. Perehdytämme sinut työtehtäviisi, puhdistusaineisiin ja välineisiin. 

ONNIlla sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään siivousalan ammattilaiseksi sekä halutessasi voit edetä palveluohjaajan työtehtäviin sekä sitä kautta myös esihenkilötehtäviin tiimiesihenkilöksi.

 

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa (mm. Burger King, Taco Bell, Rax ja Classic Pizza) sekä edulliset hinnat Rela-hierojille.

Jos työaikasi on työsopimuksen mukaan vähintään 10h/vko ja työsuhteen kesto on vähintään 6 kk, liityt koeajan jälkeen Tradekan sairauskassaan. Tradekan sairauskassa korvaa pääpiirteissään 80 % lääkärikäynneistä, fysioterapiasta, hieronnasta, psyko- ja lyhytterapiasta sekä lääkärin määräämistä lääkkeistä.

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Helena kotisiivooja

 

Helenan kokemuksia ONNIn kotisiivoojana

ONNIn kotisiivoojat mahdollistavat puhtaan kodin lapsiperheille, vanhuksille sekä muille kotisiivouksen asiakkaille. Kotisiivouksessa työtehtävät ja etenemismahdollisuudet ovat monipuolisia. "Parasta on se, että saan auttaa vanhuksia ja tavallisia lapsiperheitä.", kertoo kotisiivouksen työntekijä Helena. Kotisiivouksessa palkitsevaa on se, että oma kädenjälki on nähtävillä välittömästi ja että asiakkaat saavat puhtaan kodin. Tutustu kotisiivoojan työhön ONNIlla blogissamme

Kiinnostaako kotisiivoojan työ ONNIlla?

Lähetä hakemus helposti ja nopeasti verkossa. Et tarvitse hakemiseen CV:tä eli ansioluetteloa.

Katso kaikki kotisiivoojien avoimet työpaikat ›

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain. 

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6700 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää blogissa

Ensihoidon palveluntuottajaksi uudelle alueelle
Ensihoito / Kumppanipalvelut / 07.5.2024

Ensihoidon palveluntuottajaksi uudelle alueelle

Kainuun hyvinvointialue päätti ulkoistaa osan ensihoitopalvelustaan vuoden 2024 aikana. Kilpailutuksessa yhteistyökumppa...
Lue lisää ›
Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta
Kumppanipalvelut / Kokemuksia / Lastenhoito / 27.3.2024

Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän yhdistämisessä. Suosittu sairaan lapsen hoito -palvelu auttaa niin työnteki...
Lue lisää ›
Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä
Kumppanipalvelut / ONNI / 25.1.2024

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä

SOTE-ala elää tällä hetkellä suuressa murroksessa hyvinvointialueiden muodostumisen myötä. Yksityiset palveluntuottajat,...
Lue lisää ›