Onni kotisiivous on apunasi arjessasi

Viikkosiivous, muuttosiivous, ikkunoiden pesu ja muut siivoustyöt hoituvat kotimaisen ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Osta siivous verkossa ›

Soita 09 8564 6541 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täyttä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ONNI kotisiivouksen siivouspalvelut

Säännöllinen kotisiivous

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään, toisinaan siivoaminen ei omin avuin onnistu ja välillä haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään.

Ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunoiden pesua säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä sekä omana palvelunaan. Siivoojat tuovat välineet ja puhdistusaineet tullessaan ja heidän jäljiltään ikkunat ovat viiruttomia.

Kevätsiivous

Kerro meille toiveesi kevätsiivouksen suhteen ja huolehdimme kevätsiivouksen puolestasi. Kevätsiivoukseen voi kuulua halutessasi esimerkiksi ikkunoiden ja parvekelasien pesu ja parvekkeen tai terassin puhdistus ja järjestely.

Muuttosiivous

Muutossa on paljon tehtävää, joten säästä hermojasi ja anna ONNIn ammattilaisten hoitaa huolellinen muuttosiivous. ONNIn tekemä muuttosiivous takaa tyytyväiset muuttajat, seuraavat asukkaat ja mahdollisen vuokranvälittäjän.

Kertasiivous

Kertasiivous voi sisältää kodin ylläpitosiivouksen tai juuri sinun tarpeidesi mukaiset siivoustehtävät. Jos kaipaat helpotusta arkeen, anna tällä kertaa ONNIn ammattilaisten hoitaa siivous puolestasi.

Erikoissiivous

Teemme pääkaupunkiseudulla, Oulussa ja Lahdessa myös erikoissiivouksia, joihin kuuluu tekstiiilipesut, raivaussiivoukset, eritesiivoukset, päihdeasuntojen siivoukset, pääkaupunkiseudulla lisäksi kalmasiivoukset.

Ludesiivous

Teemme pääkaupunkiseudulla ludesiivouksia, jotka hoidetaan ammattilaisten välineillä ja toimintatavoilla. Ludesiivoukset tekee aina raivaussiivouksiin erikoistuneet siivoojat. 

Mökkisiivous

Kaipaatko helpotusta mökkikauden aloitukseen ja lomailuun? Anna työläs mökkisiivous ammattilaisen tehtäväksi ja aloita mökkikausi puhtaassa mökissä!

Ikkunanpesu taloyhtiöille

Kun taloyhtiön useammat ikkunat voidaan pestä samaan aikaan, saatte naapureiden kanssa huomattavia säästöjä ikkunanpesusta. Mitä enemmän ikkunoita, sitä edullisempi ikkunanpesu!

Tradekan jäsenetusiivous

Tradekan jäsenenä saat 25 % alennuksen minimissään kahden tunnin kotisiivouksesta, kun teet toistaiseksi voimassa olevan siivoussopimuksen. Varaa ensimmäinen siivouksesi soittamalla ja mainitse olevasi Tradekan jäsen!

Siivouslahjakortit

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa helposti verkosta. Lahjakortti on aineeton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa!

Kotisiivouksen hinta alkaen 45,90 €/tunti

Tradekan jäsenedulla säännöllisen kotisiivouksen hinta on alkaen 34,43 €/tunti. Josta jää kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi vain 13,77 €/tunti.

Veloitamme lisäksi matka-ajan toteutuneen ajan mukaan (vähintään 15 minuuttia per siivooja) sekä kilometrikorvauksen pääkaupunkiseudulla yli 20 kilometrin ja muualla Suomessa yli 10 kilometrin matkoilta. Tutustu tarkemmin matka-aikojen veloituksiin ja kilometrikorvauksiin hinnastossamme.

Tutustu ONNI kotisiivouksen hinnastoon ›

Osta siivous verkossa ›

Kotisiivouspalvelua ympäri Suomea

 Espoo, Haukipudas, Helsinki, Heinola, HollolaHyvinkääImatraJoensuu, Joutseno, JyväskyläJärvenpää, Kaarina, KangasalaKauniainen, KempeleKerava, Kiiminki, KirkkonummiKlaukkala, KokkolaKuopio, Laihia, LahtiLappeenranta, Laukaa, Lempäälä, Leppävesi, Lieto, Liminka, Mikkeli, Muhos, Muurame, Mäntsälä, Naantali, Nastola, Nokia, Nurmijärvi, OrimattilaOulu, PirkkalaPorvoo, RaisioRauma, Rusko, Sauvo, SavonlinnaSeinäjokiSipooTampereTurkuTuusulaVaasaVantaa, Ylöjärvi ja Äänekoski.

Tarjoamme kotisiivousta myös näiden paikkakuntien lähettyvillä.
Tarkista paikkakuntasi tilanne ottamalla meihin yhteyttä!

Soita 09 8564 6541 ›

Onni kotisiivouksen asiakkaiden kokemuksia

Viisi tähteä


"Erittäin hyvää siivouspalvelua! Ihanan siisti koti! Kiitos!"

Viisi tähteä


"Siivouksesta neideille kiitettävä 10. Ilo nähdä, että heillä oli loistava asenne työhönsä. Työn jälki myös kiitettävä."

Viisi tähteä


"Siivous ja ikkunanpesu on tehty todella hyvin, lämmin kiitos."

Viisi tähteä


"Olen hyvin tyytyväinen saamaamme kotisiivoukseen, sekä työn jälkeen että tapaan millä työ tehdään ja tiedottamiseen. Suosittelen teitä tutuilleni."

Viisi tähteä


"Olen todella tyytyväinen Anatolin tekemään työn jälkeen kodissani. Ikkunani ovat nyt todella puhtaat ja kirkkaat. Huolellista ja hyvää työtä. Varmasti kehun ja suosittelen kaikille."

Viisi tähteä


"Täyden 10 siistijät. Tuli niin puhdasta, kaikissa huoneissa ja kylppärissä. Voin suositella ihan kaikille tutuille Onni kotisiivousta."

Usein kysyttyjä kysymyksiä siivouspalvelustamme

Saamme vuosittain tuhannet kodit tuntumaan ihanan puhtailta ja tuoksumaan luonnollisen raikkailta. Suuri osa asiakkuuksistamme syntyy siten, että olemassa oleva asiakkaamme on suositellut meitä siivousta tarvitsevalle tuttavalleen. Uskomme sen kielivän palvelumme hyvästä laadusta ja tyytyväisistä asiakkaista.

Tässä muutamia asioita, jotka erottavat kotisiivouksemme monista muista siivouspalveluista:

 • Kaikki työntekijämme ovat meidän omia ja työhön koulutettuja ammattilaisia, joiden vaihtuvuus on hyvin pieni. Emme siis käytä vuokratyövoimaa, koska silloin emme voi taata kotisiivouksen laatua.
 • Käytämme luonnonmukaisia pesuaineita ja uusinta siivouskalustoa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Voimme käyttää myös asiakkaan omia pesuaineita, mikäli näin on sovittu.
 • Pidämme luotettavuutta työmme ykkösprioriteettina, koska työmme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa. Siksi pidämme kaikista sovituista asioista sekä aikatauluista kiinni, ja työskentelemme kodeissa samalla kunnioituksella, kuin sinäkin tai jokainen muu asiakkaammekin työskentelisi meidän kodeissamme.
 • Siivouspalvelumme on joustava ja monipuolinen. Jos asiakkaamme haluaa, että pesemme hänen uuninsa ensi kerralla, niin hän voi vain jättää pyyntönsä esimerkiksi lapulle kotiinsa ja me hoidamme homman.

Säännöllisen kotisiivouksen ja kertasiivouksen sisältöön kuuluu alle olevien listojen mukainen siivous. Kotisiivous joustaa aina tarpeidesi mukaan, joten kartoitamme läpi sinun toiveesi ja tarpeesi.

Olohuone, makuuhuoneet sekä muut huonetilat

 • kaikki lattiat imuroidaan ja nihkeä pyyhitään, matot imuroidaan, lattialistat pyyhitään
 • ovet, ovenpielet ja kosketuspinnat pyyhitään
 • tarvittaessa sohva ja nojatuolit imuroidaan kalustesuulakkeella
 • vapaat tasopinnat pyyhitään (180cm asti)  
 • asunnon kaikki peilit ja lasipinnat pyyhitään sormenjäljistä ja roiskeista

Wc:n /kylpyhuoneen siivous

 • wc-pönttö pestään, sekä roiskeet seinän läheltä pyyhitään, käsienpesuallas harjataan, hanat ja altaan seinänvierustat pyyhitään, peilit pyyhitään, ovet, suihkukaappi/-tila pyyhitään, valokatkaisijat ja muut kosketuspinnat ja roiskeet pyyhitään, vapaat tasopinnat pyyhitään, lattiat imuroidaan ja harjapestään tarvittaessa, lattiakaivot puhdistetaan tarvittaessa

Keittiön siivous

 • keittiössä lattiat imuroidaan ja pyyhitään, vapaat tasopinnat pyyhitään, tiskialtaan ja lieden seinän vierestä roiskeet ja tahrat pyyhitään, tiskiallas ja hana pestään, keittiönkaapeista pyyhitään tahrat ja roiskeet, roskiskaappi pyyhitään sisältä, liesituuletin pyyhitään, ruokapöytä ja tuolit pyyhitään

Erikseen tilattavat palvelut

 • Silittäminen ja vaatehuolto
 • Lieden taustan ja alustan puhdistus
 • Uunin puhdistus sisäpuolelta
 • Mikron puhdistus sisäpuolelta
 • Jääkaapin sisäpintojen puhdistus
 • Jääkaapin taustan ja alustan puhdistus
 • Pakastimen sulatus
 • Saunan pesu
 • Suihkutilan harjapesu
 • Lattiakaivon puhdistus
 • Kylpy-/poreammeen pesu
 • Ikkunoiden pesu
 • Lämpöpattereiden pyyhintä
 • Tiskaus, tiskikoneen täyttö ja tyhjennys
 • Seinien pyyhkiminen ja taulujen pölynpyyhintä
 • Yli 180 cm korkeudella olevien pintojen pyyhintä/puhdistus
 • Erittäin vaikeiden tahrojen poistaminen
 • Painavien huonekalujen ja kodinkoneiden siirtäminen
 • Asunnon muutto- tai loppusiivous (laajempi kuin säännöllinen siivous tai kertasiivous)
 • Epämiellyttävien hajujen poistoon otsonointi
 • Erikoissiivous

Kodin siivoukseen menee aikaa sen mukaan minkä kokoinen koti on ja millaisia toiveita sinulla on siivouksen suhteen. Esimerkiksi 20-30 neliöisen kodin siivoukseen menee noin 2 tuntia, 40-50 neliöisen 3 tuntia, 60-70 neliöisen 4 tuntia ja 80-90 neliöisen 5tuntia. Huomioithan, että edellä mainitut ovat aika-arvioita. Tarkempi vuorokohtainen hinta selviää maksuttomassa kartoituksessa.

Siivousajat sisältävät matka-aikaa 15 minuuttia per siivooja, joka vähennetään työajasta. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) suoritamme siivoukset työpareittain, jolloin matka-aikaa vähennetään 30 min työajasta ja siivouksen työaika puolittuu.

Meillä hinta perustuu kodin neliöihin ja sovittuihin siivoustehtäviin, jotka on yhdessä asiakkaan kanssa sovittu. PK-seudulla käytämme vuorokohtaistahinnoittelua ja kokeneilla siivoojillamme on lupa tehdä työ omaan tahtiinsa eli siivous saattaa toisella kertaa sujua nopeammin kuin toisella kertaa, riippuen siitä missä kunnossa siivottava kohde on. Tärkeintä on se, että kaikki tehtävät on kuitenkin tehty hyvin ja huolella. Vastaamme työn laadukkuudesta ja jos jotain puutteita ilmenee teemme niiltä osin työn veloituksetta uudelleen.

Sovimme yhdessä etukäteen sanallisesti, mitä kodissa tullaan tekemään, ja lisäksi saat yksityiskohtaisen siivoussopimuksen. Siihen kirjataan yhdessä sovitut asiat ja siivouksen sisältö. Minimisiivousaika säännöllisissä siivouksissa 2h ja kertasiivouksissa 3h. 

Lisäksi veloitamme matka-ajan toteutuneen ajan mukaan, kuitenkin vähintään 15 minuuttia matka-aikaa per siivooja. Pääkaupunkiseudulla suoritamme siivoukset työpareittain, jolloin matka-aikaa vähennetään vähintään 30 min työajasta ja siivouksen työaika puolittuu.

Siivouspalvelusta lähetetään lasku siivouksen jälkeen sähköpostitse seuraavan kuun alkupuolella. ONNI ei ota vastaan käteistä, vaan siivouspalvelu maksetaan aina laskulla.

Toimitamme sinulle pyynnöstä koosteen edellisen vuoden siivouspalveluista, joten sinun tarvitsee vain lähettää kooste verottajalle, esimerkiksi veroilmoituksen liitteenä.

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kuukausittain. Silloin ilmoitat verottajalle kuukausittain toistuvan siivouspalvelun ostosumman. Veroprosenttisi pienenee, ja sinulle jää kuukausittain käteen kotitalousvähennyksen verran enemmän nettotuloja.

Voit antaa meille kotiavaimen, kertoa vara-avaimen säilytyspaikan tai olla meitä ovella vastassa. Voit myös hyvin olla kotona koko siivoamisen ajan. Toivomme kuitenkin, että siivoojamme saavat työrauhan.

Kaikki ONNIn siivoojat ovat ammattilaisia. Se tarkoittaa, että meillä on laaja kokemus erilaisista kodeista ja pinnoista sekä niille sopivista siivousvälineistä ja -aineista. Konsteja ja tekniikkaa on käytössä runsaasti, eikä siivoojillamme mene sormi suuhun haastavissakaan tilanteissa.

Siivoojamme tuovat kaikki siivousvälineet ja -aineet mukanaan, mutta käytämme kodin omaa imuria, jos sitä toivotaan. Talon oman imurin käyttö on paras vaihtoehto allergisia ajatellen. Tarkistamme tilanteen aina ennen ensimmäistä siivouskertaa.

Kiiltävän puhdas ja raikkaalta tuoksuva koti syntyy ammattisiivoojan huolenpidolla!

Pyrimme siihen, että tietyssä kodissa käyvät samat ONNIn siivoojat. He oppivat tuntemaan talon erityispiirteet, tilat ja asukkaiden tarpeet, jolloin pystymme palvelemaan sinua kaikkein parhaiten.

Monia huolettaa päästää kotiin vieras ihminen – ikään kuin arvioimaan sen kuntoa. Huoli on kuitenkin turha. Siivoojamme eivät tule arvostelemaan kotia, vaan tekemään työtään. Kodin siistimiseen ja järjestelyyn ennen siivoojan tuloa ei olekaan mitään syytä.

ONNIn siivoojat toivovat, että kodin siivous todella jätetään meille. Päästä siis itsesi vähemmällä ja nauti rauhallisin mielin siivouksen näkyvistä tuloksista!

Koti on meille jokaiselle paikka, jossa saa rentoutua ja olla oma itsensä. Kunnioitammekin jokaisen talon ja sen asukkaiden yksityisyyttä. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus, eikä kodeista puhuta edes siivoojien kesken, elleivät kyseessä ole saman kohteen siivoojat.

Ylläpitosiivouksessa ONNIn siivoojat eivät koskaan avaa kodin kaappeja tai laatikoita. Suursiivouksen yhteydessä kaappien tyhjennys voi olla tarpeen, jolloin asiasta sovitaan erikseen. Voimme myös sopia, että tietyt tilat jätetään siivouksen ulkopuolelle.

Luottamus on meille yhtä tärkeä asia kuin viimeistelty työnjälki ja siivoojiemme ammattitaito.

Jos et ole tyytyväinen siivouksen lopputulokseen, kerro meille asiasta saman tien, niin tulemme korjaamaan asian. Tilanteesta riippuen voimme siivota koko talon tai korjata työnjäljen siinä tilassa, jossa oli puutteita. Tietyissä tapauksissa voimme myös hyvittää siivouksen hinnasta.

Vahinkoja varten ONNIlla on asianmukainen vastuuvakuutus, ja korjaamme tai korvaamme aina aiheuttamamme vahingot. Esimerkiksi jos pesuainetta pääsee vuotamaan parketille ja se vaurioituu, vakuutuksemme kattaa korjauskustannukset.

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä siivouspalvelusi ostat. ONNI tarjoaa kotisiivousta palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Tutustu kotisiivouksen palveluseteliin ›

ONNIlta siivouspalvelua edullisesti

Vähennä 60 % siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla

Kotitalousvähennyksen saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

Kotisiivousta ilman arvonlisäveroa

Tarjoamme kotisiivousta myös arvonlisäverottomasti, mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa kartoituksessamme.

Kotisiivousta myös palvelusetelillä

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. ONNI tarjoaa myös kotisiivousta palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Säännöllisille asiakkaille etuja

Tarjoamme ONNI kotisiivouksen säännöllisille sopimusasiakkaille eli kanta-asiakkaille vaihtuvia etuja ja ajankohtaista tietoa. Tilaa kanta-asiakkaan uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tiedon rahanarvoisista eduista ja tarjouksista!

Tutustu kanta-asiakasetuihin ›

muuttokuva4_fb

 

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Ammattitaitoiset siivoojat

ONNIn ammattitaitoiset ja luotettavat kotisiivoojat siivoavat vaivattomasti kaikki kodin tilat. Perehdytämme kaikki työntekijämme työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin. Käytämme ainoastaan omia työntekijöitämme, joiden vaihtuvuus on pieni, jotta voimme taata kotisiivouksen laadukkaan jäljen. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus. 

Siivousvälineet ja -aineet

Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet, jotka siivoojamme tuovat mukanaan. Käytämme siivouksessa ammattilaisten työvälineitä ja luonnonmukaisia Joutsenmerkittyjä puhdistusaineita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kartoitamme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet.

Joustava palvelu

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan. Vaikka olisit tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, voit aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti. Myös uusi siivousaika järjestyy viikon sisällä ja kiiresiivoukset lyhyemmälläkin varoitusajalla.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täyttä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tutustu myös muihin kotiin vietäviin palveluihimme

Lastenhoito

Lastenhoito

ONNI lastenhoidon avulla elämä rullaa jouhevasti. Ammattitaitoiset ja luotettavat lastenhoitajamme ovat apunasi silloin kun sinä sitä tarvitset.

lapsiperheet tilet_10

Lapsiperheen kotipalvelu

Joskus jokainen perhe tarvitsee hieman apua. Tarjoamme laadukasta ja lämmintä kotipalvelua palvelusetelillä sekä ostopalveluna.

ikäihmisten palvelut tilet_7

Kotipalvelua ikäihmisille

Kattavien ja yhdessä suunniteltujen kotipalveluiden avulla pyrimme mahdollistamaan asiakkaillemme mukavan, turvallisen ja laadukkaan elämän oman kodin rauhassa.

Lue lisää kotisiivouksesta

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin
Siivouspalvelu / Lastenhoito / 02.5.2024

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin

Kesä on täynnä aurinkoa, iloa ja juhlahetkiä perheen ja ystävien kanssa. Kun suunnittelet kesäjuh...

Lue lisää ›
Näillä vinkeillä hoidat muuttosiivouksen tehokkaasti
Siivouspalvelu / 22.4.2024

Näillä vinkeillä hoidat muuttosiivouksen tehokkaasti

Loppusiivouksen tarkoituksena puhdistaa asunto “omilta jäljiltä” seuraavia asukkaita varten. Tavarat...

Lue lisää ›
Mökkisiivous käynnistää kesäkauden - Katso parhaat vinkit!
Siivouspalvelu / 15.4.2024

Mökkisiivous käynnistää kesäkauden - Katso parhaat vinkit!

Mökkisiivous on ajankohtainen keväällä ennen mökkikauden alkua. Alkukaudesta tehdyn perusteellisen m...

Lue lisää ›