Onko sinulla jo palveluseteli kotisi siivoukseen?

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. Kotimainen ONNI tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Soita 09 8564 6541 ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos sinulla on myönnetty palveluseteli siivoukseen, toimi näin:

palvelusetelisivun tilet_palsepolku_1

1. Ota yhteyttä

Soita 09 8564 6541 ›

Varaa maksuton kartoitus

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

palvelusetelisivun tilet_palsepolku_1 2

2. Kerro, minkälainen palvelu olisi tarpeen

Kerro meille tarkemmin kodistasi ja siivottavista neliöistä. Kartoitamme siivoustarpeesi ja sovimme yhdessä etukäteen mitä kodissa tullaan siivoamaan.

palvelusetelisivun tilet_palsepolku_1 3

3. Kotisiivoojat tulevat siivoamaan kotisi

Yhteydenottosi jälkeen laitamme pyörät pyörimään! Järjestämme avuksesi osaavat kotisiivoojamme ja sovimme kanssasi sopivan aloitusajankohdan. Pian kotisi on puhtaan raikas!

Siivouspalveluita palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa

Tarjoamme siivouspalveluita palvelusetelillä seuraavilla paikkakunnilla: 
Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Imatra, Jyväskylä, Järvenpää, Kerava, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Mäntsälä, Nurmijärvi, Oulu, Savonlinna, Turku, Tuusula, Vaasa ja Vantaa.

Tarkista paikkakuntasi tilanne ottamalla meihin yhteyttä!
Soita 09 8564 6541 ›

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä siivouspalvelusi ostat. ONNI tarjoaa kotisiivousta palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Tuotamme laadukkaita kotiin vietäviä palveluita useissa Suomen kunnissa palveluseteliasiakkaille.

ONNIlta voit ostaa palvelusetelillä seuraavia palveluita:

 • Henkilökohtainen apu
 • Kotihoito
 • Kotihoidon tukipalvelu
 • Omaishoidon sijaistus
 • Lapsiperheiden kotipalvelu
 • Kotisiivous
Tarjoamme siivouspalveluita palvelusetelillä seuraavilla hyvinvointialueilla:
 • Helsinki
 • Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue: Espoo
 • Vantaan ja Keravan hyvinvointialue: Vantaa ja Kerava
 • Keski-Uudenmaan hyvinvointialue: Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi ja Tuusula
 • Pohjanmaan hyvinvointialue: Vaasa
 • Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue: Oulu
 • Päijät-Hämeen hyvinvointialue: Lahti
 • Varsinais-Suomen hyvinvointialue: Turku
 • Eteleä-Savon hyvinvointialue: Mikkeli ja Savonlinna
 • Etelä-Karjalan hyvinvointialue: Imatra ja Lappeenranta
 • Keski-Suomen hyvinvointialue: Jyväskylä

Palveluseteliä haetaan ottamalla yhteyttä oman asuinalueen sosiaaliohjaajaan tai sosiaalityöntekijään. Hyvinvointialue myöntää palvelusetelin ja määrittelee palvelusetelin arvon. Palvelusetelin avulla voit valita, keneltä palvelusi ostat. Kun olet saanut palvelusetelin, ole rohkeasti yhteydessä ONNIin. Järjestämme sinulle tarvitsemasi avun.

Valitse kotimainen ja laadukas ONNI kotisiivous

Ammattitaitoiset siivoojat

ONNIn ammattitaitoiset ja luotettavat kotisiivoojat siivoavat vaivattomasti kaikki kodin tilat. Perehdytämme kaikki työntekijämme työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin. Käytämme ainoastaan omia työntekijöitämme, joiden vaihtuvuus on pieni, jotta voimme taata kotisiivouksen laadukkaan jäljen. Työntekijöitämme sitoo vaitiolovelvollisuus. 

Siivousvälineet ja -aineet

Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet, jotka siivoojamme tuovat mukanaan. Käytämme siivouksessa ammattilaisten työvälineitä ja luonnonmukaisia Joutsenmerkittyjä puhdistusaineita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kartoitamme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet.

Joustava palvelu

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan. Vaikka olisit tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, voit aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti. Myös uusi siivousaika järjestyy viikon sisällä ja kiiresiivoukset lyhyemmälläkin varoitusajalla.

Haluatko tietää lisää palvelusetelistä?

Mikä on palveluseteli? Kuka voi saada palvelusetelin ja mitä palveluja setelillä voi ostaa? Saat näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaukset lataamalla ONNIn maksuttoman palvelusetelioppaan. Oppaassa on paljon hyödyllistä tietoa kuntien tai kuntayhtymien myöntämästä palvelusetelistä ja sen käytöstä.
Siirry lataamaan maksuton palveluseteliopas

Mitä palveluita palvelusetelillä voi ostaa?

Täysin kotimainen ja alan vastuullisimmaksi pyrkivä ONNI tarjoaa laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja kotiin vietäviä palveluita useissa Suomen kunnissa palveluseteliasiakkaille.

Henkilökohtainen apu

ONNIn asiakkaana voit viettää aktiivista ja omannäköistä elämää kotona ja sen ulkopuolella sekä vaikuttaa omiin asioihisi – valitsemasi avustajan tukemana. Henkilökohtaista apua saat meiltä myös palvelusetelillä.

Omaishoidon sijaistus

ONNI pitää huolta läheisestäsi omaishoitajan vapaasi ajan. Luotettava henkilökunta on läheisesi apuna kodin askareissa, asioinnissa sekä hoitotyössä. Omaishoidon sijaistuksen avulla voit levätä hetken ja kerätä voimia rauhallisin mielin.

Kotihoito

Useimmat ikäihmisistä haluavat asua kotonaan. ONNI on turvallinen hoitaja, joka tukee sinua tässä tavoitteessa. Ystävälliset hoitajamme auttavat arjen askareissa ja elämän käänteissä. Tarvittaessa saat meiltä myös sairaanhoidolliset palvelut.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelu on kotiin annettavaa sosiaalihuoltolain mukaista tilapäistä tukea perheiden erilaisissa elämäntilanteissa. Joskus apua tarvitaan synnytyksen jälkeen, toisinaan kyseessä on vamma tai sairaus, jonka vuoksi arki sujuu helpommin avullamme.

Kotisiivous

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään, toisinaan siivoaminen ei omin avuin onnistu ja välillä haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Siivous hoituu ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää

Palvelusetelijärjestelmä henkilökohtaista apua tarvitseville ei tuota enää hyötyä avunsaajille
Kotiin vietävät palvelut / Palveluseteli / ONNI / 28.9.2021

Palvelusetelijärjestelmä henkilökohtaista apua tarvitseville ei tuota enää hyötyä avunsaajille

Henkilökohtaisen avun piiriin on Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen tilastojen mukaan tullut viime vuosian lisääntyväst...
Lue lisää ›
Palvelusetelin käyttöä henkilökohtaisessa avussa uhkaa alihinnoittelu
Kotiin vietävät palvelut / Palveluseteli / ONNI / 26.10.2020

Palvelusetelin käyttöä henkilökohtaisessa avussa uhkaa alihinnoittelu

Viimeisen kymmenen vuoden aikana henkilökohtaisen avun piiriin on Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen tilastojen mukaan ...
Lue lisää ›
Mikä on palveluseteli?
Henkilökohtainen apu / Kotiin vietävät palvelut / Palveluseteli / 22.9.2020

Mikä on palveluseteli?

ONNI hoivan teettämän kyselytutkimuksen mukaan joka kolmas suomalainen ei tiedä mikä palveluseteli on. Vain joka kymmene...
Lue lisää ›