Lähihoitajan työpaikat

ONNIlla kehityt sote-alan rautaiseksi osaajaksi ja autat asiakkaitamme elämään täyttä elämää. Tervetuloa lähihoitajaksi ONNIlle!

Lähihoitajien avoimet työpaikat

ONNIlla työskentelet mahdollistaen asiakkaidemme mukavan elämän oman kodin rauhassa. Tarjoamme paikkoja alan konkareille ja lähihoitajaksi opiskeleville paikkakunnilla ympäri Suomen. Onnilaisena pääset nauttimaan Tradeka-konsernin kattavista henkilöstöeduista, kuten ravintola-alennuksista ja sairauskassasta. Työ on helppo sovittaa elämäntilanteeseesi ja työtä on tarjolla niin vakituista kuin keikkatyötäkin toivoville.

 

Katso kaikki lähihoitajien avoimet työpaikat ›

Tervetuloa lähihoitajaksi ONNIlle

Merkityksellistä ja joustavaa työtä

Lähihoitajana teet merkityksellistä työtä mahdollistaen asiakkaamme hyvän ja turvallisen elämän oman kodin rauhassa. Työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakkaiden päivittäisissä toimissa avustaminen, lääkehoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen. 

Voit vaikuttaa työvuoroihisi, ja työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti – elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla!

Näköisesi urapolku

Lähihoitajana ONNIlla sinulla on monenlaisia työmahdollisuuksia. ONNIlla voit lähihoitajana työskennellä esimerkiksi kotihoidossa, lapsiperheiden kotipalvelussa ja  hengityshalvaustiimeissä.

ONNIlla sinulla on mahdollisuus edetä urallasi. Pääset kehittymään sote-alan rautaiseksi ammattilaiseksi sekä halutessasi voit edetä esimerkiksi esihenkilötehtäviin tiimiesihenkilöksi. Käymme säännöllisesti läpi työtilannettasi ja toiveitasi esimerkiksi tavoite- ja kehityskeskusteluissa.

 

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa (mm. Burger King, Taco Bell, Rax, Classic Pizza) sekä edulliset hinnat Rela-hierojille.

Jos työaikasi on työsopimuksen mukaan vähintään 10h/vko ja työsuhteen kesto on vähintään 6 kk, liityt Tradekan sairauskassaan, joka korvaa pääpiirteissään 80 % lääkärikäynneistä, fysioterapiasta, hieronnasta, psyko- ja lyhytterapiasta sekä lääkärin määräämistä lääkkeistä.

 

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Janita kertoo, millaista lähihoitajan työ on ONNIlla

Janita on viihtynyt ONNIlla kotihoidon työssä ja hänestä on ihanaa mennä ikäihmisten luokse auttamaan arjessa. "Valitsin lähihoitajan uran, sillä haluan olla avuksi. Työ ikäihmisten parissa on myös todella mielenkiintoista, sillä heillä on paljon elämänkokemusta ja erilaisia tarinoita kerrottavanaan", Janita kertoo. Tutustu lisää alla videossa Janitan tarinaan.

 

Kiinnostaako ura lähihoitajana ONNIlla?

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Etsitään toiveidesi mukainen työpaikka.

Jätä avoin hakemus ›

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain. 

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6700 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää blogissa

Ensihoidon palveluntuottajaksi uudelle alueelle
Ensihoito / Kumppanipalvelut / 07.5.2024

Ensihoidon palveluntuottajaksi uudelle alueelle

Kainuun hyvinvointialue päätti ulkoistaa osan ensihoitopalvelustaan vuoden 2024 aikana. Kilpailutuksessa yhteistyökumppa...
Lue lisää ›
Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta
Kumppanipalvelut / Kokemuksia / Lastenhoito / 27.3.2024

Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän yhdistämisessä. Suosittu sairaan lapsen hoito -palvelu auttaa niin työnteki...
Lue lisää ›
Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä
Kumppanipalvelut / ONNI / 25.1.2024

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä

SOTE-ala elää tällä hetkellä suuressa murroksessa hyvinvointialueiden muodostumisen myötä. Yksityiset palveluntuottajat,...
Lue lisää ›