Henkilöstövuokraus

Pidämme huolta ihmisten hyvinvoinnista varmistamalla lääkäreiden, hammaslääkäreiden ja hoitohenkilökunnan saatavuuden eri puolella Suomea. Ammattitaito, vastuullisuus ja toimitusvarmuus ovat toimintamme kulmakivet.

Vuokraa työntekijöitä

Ota yhteyttä

Hae meille töihin

Tutustu työpaikkoihin

Onnin henkilöstövuokraus

Yllättikö äkillinen henkilöstövaje vai etsitkö kokonaisvastuullista ratkaisua? Henkilöstöömme kuuluu lääkäreitä, hammaslääkäreitä, hammashoitajia, suuhygienistejä, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, röntgenhoitajia, kätilöitä ja lähihoitajia.

 

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 3

Lääkäripalvelut

Turvaamme lääkäritarpeenne aina äkillisistä sairasloman sijaisuuksista kokonaisvastuullisiin ratkaisuihin.

Rekrysivun tilet 800x600px suuhygienisti hammashoitaja 2021

Suun terveydenhuollon palvelut

Tarjoamme hammaslääkäri-, suuhygienisti- ja hammashoitajapalveluita kaikkialle Suomeen.

Rekrysivut tilekuvat 800x600px

Hoitajapalvelut

Tarjoamme sairaanhoitajia, röntgenhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä ja lähihoitajia sairasloman sijaisuuksista kokonaisvastuullisiin ratkaisuihin.

ONNI terveys rekry Fb ja LI 1200x628px 2

Onni on Med Group Oy:n markkinointinimi

Olemme toimineet julkisen sektorin luotettavana kumppanina vuodesta 2009 turvaten palveluiden saatavuuden, potilasturvallisuuden sekä toimitusvarmuuden. Turvaamme lääkäri-, hammaslääkäri- ja hoitohenkilöstötarpeet aina äkillisistä sairasloman sijaisuuksista kokonaisvastuullisiin ratkaisuihin. Sitoudumme kehittämään ja syventämään yhteistyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhteistyö tarkoittaa meillä arjen joustavuutta ja tahtoa ymmärtää asiakkaan kokonaistarvetta.

Luotettava henkilöstökumppani

Rekrytointiosaamisemme, laaja terveydenhuollon ammattilaisten verkosto ja asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen takaavat juuri oikeanlaisen henkilöstön saatavuuden. Erinomainen toimitusvarmuutemme näkyy korkeana asiakastyytyväisyytenä.

Arvomme, luotettava, ystävällinen ja joustava, näkyvät päivittäisessä työssämme.

Luottamus pitää arjen sujuvana, työyhteisömme tiiviinä ja asiakkaamme tyytyväisinä.

Lääkäri_display_1200x628_2-1

Valitse kotimainen ja vastuullinen Onni

Luotettavuus

Luottamus ohjaa kaikkea toimintaamme – minkä lupaamme, sen pidämme. Jos sinulla on murheita työvoiman saatavuuden kanssa, olethan yhteydessä.

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 6700 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukena arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Tuotamme korkealaatuista palvelua asiakkaillemme ja toimimme julkisen sektorin aitona kumppanina.

Lue lisää

Ensihoidon palveluntuottajaksi uudelle alueelle
Ensihoito / Kumppanipalvelut / 07.5.2024

Ensihoidon palveluntuottajaksi uudelle alueelle

Kainuun hyvinvointialue päätti ulkoistaa osan ensihoitopalvelustaan vuoden 2024 aikana. Kilpailutuksessa yhteistyökumppa...
Lue lisää ›
Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta
Kumppanipalvelut / Kokemuksia / Lastenhoito / 27.3.2024

Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän yhdistämisessä. Suosittu sairaan lapsen hoito -palvelu auttaa niin työnteki...
Lue lisää ›
Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä
Kumppanipalvelut / ONNI / 25.1.2024

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä

SOTE-ala elää tällä hetkellä suuressa murroksessa hyvinvointialueiden muodostumisen myötä. Yksityiset palveluntuottajat,...
Lue lisää ›