Hoitajapalvelut tarjoaa laadukkaita ja luotettavia henkilöstöratkaisuja

Asiantuntevan ja osaavan hoitohenkilöstömme avulla edistämme hyvää elämää terveyskeskuksissa ja sairaaloissa, kotihoidossa ja asumispalveluyksiköissä ympäri Suomen. Emme tuota julkisen terveydenhuollon kanssa kilpailevia palveluja.

ONNI tarjoaa hoitajapalveluita kaikkialle Suomeen

Tarvitsetko lähihoitajia tai sairaanhoitajia lyhyt- tai pitkäkestoisiin sijaisuuksiin? Ovatko virka-ajan ulkopuoliset palveluajat vastaanotto-, kiirevastaanotto- tai päivystyspalveluissa turvattuna? Vai tarvitsetko apua esimerkiksi näytteenottoon tai rokotuksiin? Turvaamme hoitajatarpeenne aina äkillisistä sairasloman sijaisuuksista kokonaisvastuullisiin ratkaisuihin.

ONNI on kotimainen ja vastuullinen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toimii hyvinvointialueiden luotettavana kumppanina. Suunnittelemme palvelukokonaisuutemme täsmälleen tarpeidenne mukaan – luotettavasti ja pienimmistäkin yksityiskohdista huolehtien.

ONNI hyvinvoinnin tukena

Olemme toimineet julkisen sektorin luotettavana kumppanina vuodesta 2009 turvaten palveluiden saatavuuden, potilasturvallisuuden sekä toimitusvarmuuden. Turvaamme lääkäri-, hammaslääkäri- ja hoitajatarpeenne aina äkillisistä sairasloman sijaisuuksista kokonaisvastuullisiin ratkaisuihin. Sitoudumme kehittämään ja syventämään yhteistyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhteistyö tarkoittaa meillä arjen joustavuutta ja tahtoa ymmärtää asiakkaan kokonaistarvetta.

ONNIn lääkäri-, hammaslääkäri- ja hoitajaverkosto kattaa koko Suomen. Asiakkaamme vaihtelevat pienistä kunnista aina kuntayhtymiin saakka. Luottamus ohjaa kaikkea toimintaamme – minkä lupaamme, sen pidämme. Jos sinulla on murheita työvoiman saatavuuden kanssa, olethan yhteydessä.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Vastuullisuus näkyy osana päivittäistä työtämme ja YK:n Global Compactiin pohjaava vastuullisuusohjelmamme toimii karttana matkalla tavoitteeseemme, joka on olla alamme vastuullisin toimija.

Ota yhteyttä

Heidi Hakanen

toimialapäällikkö
041 7314301
heidi.hakanen(at)onniterveys.fi

Voit myös jättää soittopyynnön

Tutustu myös muihin palveluihimme kumppaneille

Rekrysivun tilet 800x600px suuhygienisti hammashoitaja 2021

Suun terveydenhuollon palvelut

Tarvitsetko suun terveydenhuollon ammattilaisia lyhyt- tai pitkäkestoisiin sijaisuuksiin? Ovatko virka-ajan ulkopuoliset palveluajat vastaanotto-, kiirevastaanotto- tai päivystyspalveluissa turvattuna? Tarvitsetko apua potilasjonojen hallintaan? ONNI tarjoaa hammaslääkäri, suuhygienisti ja hammashoitajapalveluita kaikkialle Suomeen.

Rekrysivut tilekuvat 800x600px 3

Lääkäripalvelut

Tarvitsetko lääkäreitä lyhyt- tai pitkäkestoisiin sijaisuuksiin? Ovatko virka-ajan ulkopuoliset palveluajat vastaanotto-, kiirevastaanotto- tai päivystyspalveluissa turvattuna? ONNI tarjoaa lääkäripalveluita kaikkialle Suomeen.

Lue lisää

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä
Kumppanipalvelut / ONNI / 25.1.2024

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä

SOTE-ala elää tällä hetkellä suuressa murroksessa hyvinvointialueiden muodostumisen myötä. Yksityiset palveluntuottajat,...
Lue lisää ›
Röntgenhoitaja Minna kertoo työskentelystä Onnilla
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 31.10.2023

Röntgenhoitaja Minna kertoo työskentelystä Onnilla

Olen Minna Loukkaanhuhta, kolmekymppinen röntgenhoitaja Helsingistä. Olen työskennellyt keikkalaisena ONNIn kautta heinä...
Lue lisää ›
Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 21.6.2023

Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä

Palvelukoordinaattorin työ ONNIlla on mielenkiintoista, monipuolista ja etenkin kehittävää. Se on kuitenkin myös lisäksi...
Lue lisää ›