Lääkäreiden työpaikat

ONNI tarjoaa monenlaisia työmahdollisuuksia terveyskeskus- ja sairaalalääkäreille. Etsimme toiveidesi mukaisen työpaikan julkiselta sektorilta. Meillä saat itse päättää haluatko päivystää vai tehdä päivätyötä. Tervetuloa ONNIn tiimiin!

Jätä yhteystietosi Tutustu avoimiin työpaikkoihin Katso uratarina

Tervetuloa lääkäriksi ONNIlle

Lähde seikkailulle

Elämän tulisi olla seikkailua, ja me ONNIlla mahdollistamme sen. Lähde seikkailemaan ympäri Suomea ja samalla pääset näkemään myös erilaisia työympäristöjä sekä kehittymään ammattilaisena.

Voit työskennellä pidempiä tai lyhyempiä jaksoja sinulle sopivilla paikkakunnilla. Ammattitaitoinen tiimimme selvittää mielellään juuri sinulle sopivia työmahdollisuuksia esimerkiksi toivomasi paikkakunnan tai työnkuvan perusteella. Autamme myös majoituksen järjestämisessä.

Helppoa ja vaivatonta

Yrityksemme arvot – ystävällinen, luotettava ja joustava – näkyvät työssämme. Meidän kanssamme kaikki on helppoa ja vaivatonta. Oli kyseessä sitten esimerkiksi töiden aloitus, vuorojen saaminen, vapaiden pitäminen. Voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. 

Henkilökohtainen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikissa työhösi liittyvissä asioissa sekä vastaa työsuhteesi hallinnoimisesta. Kanssamme voit keskustella kaikesta. Luottamus pitää arjen sujuvana, työyhteisömme tiiviinä ja asiakkaamme tyytyväisinä.

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa sekä edulliset hinnat Rela-hierojille.

Työterveyden kumppanina toimii Terveystalo. Pidemmässä työsuhteessa pääset liittymään Tradekan sairauskassaan, joka pääpiirteissään korvaa 80 % lääkärikäynneistä, fysioterapiasta, hieronnasta, psyko- ja lyhytterapiasta sekä lääkärin määräämistä lääkkeistä.

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Lääkäreiden avoimet työpaikat

Katso kaikki lääkärien avoimet työpaikat ›

Lääkäripalveluiden yhteystiedot

Lääkäreiden päivystystyöt

Etelä-Pohjanmaan päivystykset

Helena Isoaho
041 730 1137
helena.isoaho@onnion.fi

Pirkanmaan päivystykset

Heidi Koivusalo
041 731 9230
heidi.koivusalo@onnion.fi

Silja Koivula
041 732 1013
silja.koivula@onnion.fi 

Etelä-Savon päivystykset

Petra Malin
041 730 8968
petra.malin@onnion.fi 

Lääkäreiden päivätyöt

Keski-Pohjanmaan, Etelä-Savon, Kainuun, Länsi-Uudenmaan, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon, Päijät-Hämeen, Satakunnan ja Keski-Suomen hyvinvointialueet

Outi Nevalainen
050 596 1709
outi.nevalainen@onnion.fi 

Etelä-Karjalan, Itä-Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Keski-Uudenmaan, Kymenlaakson, Lapin, Vantaan ja Keravan ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueet

Saara Iiskola
saara.iiskola@onnion.fi 

Etelä-Pohjanmaan, Pirkanmaan ja Pohjanmaan hyvinvointialueet ja Helsinki

Riikka Pulkkinen
riikka.pulkkinen@onnion.fi 

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, työterveyden yksiköt, Puolustusvoimat ja Rikosseuraamuslaitos

Noora Pitkänen
044 481 1220
noora.pitkanen@onnion.fi 

Lääkärin uratarina

ONNI on joustava työnantaja, joka tarjoaa lääkäreille työmahdollisuuksia ympäri Suomea. Sakun mukaan ONNI mahdollistaa juuri hänelle sopivan elämäntyylin. Katso Sakun haastattelu ja hae sinäkin töihin ONNIlle!

 

Kiinnostaako lääkärin ura ONNIlla?

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Etsitään toiveidesi mukainen työpaikka.

Jätä yhteystietosi ›

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain. 

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6500 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää blogissa

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä
Kumppanipalvelut / ONNI / 25.1.2024

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä

SOTE-ala elää tällä hetkellä suuressa murroksessa hyvinvointialueiden muodostumisen myötä. Yksityiset palveluntuottajat,...
Lue lisää ›
Röntgenhoitaja Minna kertoo työskentelystä Onnilla
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 31.10.2023

Röntgenhoitaja Minna kertoo työskentelystä Onnilla

Olen Minna Loukkaanhuhta, kolmekymppinen röntgenhoitaja Helsingistä. Olen työskennellyt keikkalaisena ONNIn kautta heinä...
Lue lisää ›
Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 21.6.2023

Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä

Palvelukoordinaattorin työ ONNIlla on mielenkiintoista, monipuolista ja etenkin kehittävää. Se on kuitenkin myös lisäksi...
Lue lisää ›