Onni on julkisen sektorin luotettava kumppani

 

 

Onnilta sote-palvelut kuntiin ja julkiseen terveydenhuoltoon

ONNI on maamme suurin hoiva-alan palveluntarjoaja, joka tuottaa laadukkaat sosiaali-, terveys- ja hoivapalvelut kuntiin ja julkiseen terveydenhuoltoon. Pidämme huolta ihmisten hyvinvoinnista varmistamalla lääkäreiden, hammaslääkäreiden, hoitajien ja avustajien saatavuuden eri puolilla Suomea. Ammattitaito, vastuullisuus ja toimitusvarmuus ovat toimintamme kulmakivet.

ONNIhoiva_avustaja10

Vastuullista kotiintuotavaa palvelua

ONNIlta saat kuntasi avustaja- ja kotipalvelut ikäihmisten, henkilökohtaista apua
tarvitsevien sekä lapsiperheiden tarpeisiin luotettavasti ja joustavasti. 

Hanki parhaat hoivapalvelut ›

 

Onni-Erika-laakari-1

Luotettavat lääkäri-, hoitaja- ja hammaslääkäripalvelut

Varmistamme kuntanne asukkaille luotettavat ja tehokkaat lääkäri- ja hammaslääkäripalvelut. ONNIn lääkäri- ja hammaslääkäriverkosto kattaa koko Suomen.

Lääkäri- ja hammaslääkäripalvelut ›


ONNI on osaava ensihoitaja

Ensihoitopalvelua yli kymmenen vuoden kokemuksella

Alamme suurimpana yksityisenä toimijana järjestämme ensihoitopalvelua niin kiireellisessä kuin kiireettömässä ensihoidossa sekä potilassiirroissa suuressa osassa maata

Ensihoito ONNIn tehtäväksi ›

 

ONNI on vastuullinen kumppani

Vastuullisuus näkyy osana jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. ONNIn Vastuullisuusohjelma toimii karttana matkalla tavoitteeseemme, joka on olla alamme vastuullisin toimija. Sitoumuksemme yritysvastuuseen perustuu YK:n Global Compact –aloitteeseen, jossa sitoudumme toimimaan 10 yleismaailmallisesti hyväksytyn ihmisoikeuksiin, työelämään, ympäristöön ja korruption-vastaiseen toimintaan liittyvän vastuullisuusperiaatteen mukaan. 

Tutustu vastuullisuusraporttiimme 2019 >