Luotettava ja turvallinen lastenhoitaja kotiin

ONNI lastenhoidon avulla elämä rullaa jouhevasti. Osaavat ja luotettavat lastenhoitajamme ovat apunasi silloin kun sinä sitä tarvitset.

Soita 09 8564 6541 ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään ONNIlla, haku ja avoimet työpaikat löydät osoitteessa onnirekry.fi.

ONNI lastenhoidon palvelut

Pyrimme aina auttamaan akuuteissa tilanteissa ja nopeimmillaan saamme hoidon järjestettyä seuraavalle päivälle. Tarjoamme lastenhoitoa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen), Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Lahdessa. Järjestämme lastenhoidon aina vähintään kolmeksi tunniksi.

Lastenhoitaja avuksi säännöllisesti

Tarjoamme lastenhoitoapua myös säännöllisesti toistuvana palveluna. Säännöllisesti toistuvan lastenhoidon saat edullisemmin. Tutustu edullisempiin hintapaketteihin ja sovitaan yhdessä perheellesi sopiva kokonaisuus.

Lastenhoitaja akuutteihin tilanteisiin

Ethän jää yksin aikatauluhaasteiden kanssa? ONNI lastenhoito on apunasi, kun tarvitset luotettavan lastenhoitajan. Sovitaan yhdessä juuri sinun perheellesi sopiva kokonaisuus.

Lastenhoitaja juhliin

Häät tai muut juhlat tulossa? Lastenhoitajan avulla vanhemmat voivat rentoutua ja nauttia juhlasta. Luotettava lastenhoitaja voi huolehtia lapsista juhlissa tai juhlien ajan perheen kodissa. Järjestämme aina tarvittavan määrän lastenhoitajia, jos lapsia on useampia.

Lastenhoitolahjakortti

Mietitkö mitä ostaisit lahjaksi pienten lasten vanhemmille? ONNIn lastenhoitolahjakortti on aineeton ja taatusti toivottu lahja. Lahjakortti saat kätevästi sähköpostiisi tai lähetettyä sähköpostilla suoraan lahjansaajalle. Anna lahjaksi omaa aikaa!

Lastenhoitopalvelut yrityksille

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän joustavassa yhdistämisessä sekä toimii yritykselle kilpailuvalttina rekrytoinnissa. Tarjoamme yrityksille esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua ja lomaleirejä sekä avullamme Lapsi mukaan töihin -päivä sujuu mukavasti.

Lastenhoidon hinta alkaen 36 €/tunti

Tradekan jäsenedulla säännöllisen lastenhoidon hinta on alkaen 30,6 €/tunti. Josta jää kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi vain 12,24 €/tunti.

Veloitamme lisäksi kilometrikorvauksen pääkaupunkiseudulla yli 20 kilometrin ja muualla Suomessa yli 10 kilometrin matkoilta. Hintoihin lisätään tarvittaessa yksityisen sosiaalipalvelualan mukaiset TES-lisät.

Tutustu ONNI lastenhoidon hinnastoon ›

Voit vähentää jopa 60 % lastenhoidon hinnasta kotitalousvähennyksen avulla

Onnin lastenhoitopalvelut ovat 60 % kotitalousvähennyskelpoisia. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa ja vähennystä voi saada 3500 euroa/henkilö kalenterivuodessa.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ›

Onni lastenhoidon asiakkaiden kokemuksia

Viisi tähteä


"Sini oli todella ihana ja hänellä sujui hienosti koko päivä! Suosittelen lämpimästi häntä hoitajaksi."

Viisi tähteä


"Palvelu toimi erinomaisesti. Saimme hyvin lyhyellä varoitusajalla hoitajan toivomallemme ajankohdalle ja lastenhoitaja Minna oli aivan ihana."

Viisi tähteä


"Ihana tuttu hoitaja, josta lapset tykkäävät."

Tarjoamme lastenhoitoa ympäri Suomea

 
Palvelu on saatavilla myös Kirkkonummella, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Keravalla, Sipoossa, Haukiputaalla, Kempeleellä, Ylöjärvellä ja Hollolassa, jolloin matka-aikaa veloitetaan suuntaansa 30 minuuttia.
 
Tarkista paikkakuntasi tilanne ottamalla meihin yhteyttä!
 
Soita 09 8564 6541 ›

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta

ONNI on lapselle turvallinen ja aktiivinen hoito omassa kodissa. Osaavat lastenhoitajamme huolehtivat lapsesi perustarpeista, leikkivät, ulkoilevat ja tarvittaessa valmistavat ruuan tai hakevat lapsen päiväkodista tai koulusta tai vievät viikottaisiin harrastuksiin julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen. Sovimme yhdessä palvelun sisällöstä ja lastenhoitajamme noudattavat aina vanhempien ohjeita.

Tarjoamme lastenhoitopalvelua seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku ja Lahti. Palvelu on saatavilla myös Kirkkonummella, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Keravalla ja Sipoossa, jolloin matka-aikaa veloitetaan suuntaansa 30 minuuttia.

Lisäksi ONNI tarjoaa lapsiperheiden kotipalvelua, joka on kotiin annettavaa sosiaalihuoltolain mukaista tilapäistä tukea perheiden erilaisissa elämäntilanteissa. Joskus apua tarvitaan esimerkiksi synnytyksen jälkeen, toisinaan kyseessä on vamma tai sairaus, jonka vuoksi arki sujuu helpommin avullamme. Tarjoamme lapsiperheiden kotipalvelua useilla paikkakunnilla ympäri Suomea.

Kotitalousvähennys on verovähennys, jolla saat helpotusta veroihin. Jos ostat esimerkiksi lastenhoitotyötä, maksat ensin lastenhoidon itse, jonka jälkeen saat vähentää työn kustannukset ansio- ja pääomatulojen verotuksessa. Kotitalousvähennyksen ansiosta kotitaloudet pystyvät hyödyntämään erilaisia kotiin ja asumiseen liittyviä palveluja edullisemmin.

Vähennys on henkilökohtainen, joten vähennyksen saa työn maksanut henkilö. Puolisoiden teettämissä töissä vähennystä voivat hakea molemmat, jos he ovat yhdessä osallistuneet kustannuksiin.

Vähennyksen omavastuu on 100 euroa, josta ei voi tehdä vähennystä. Omavastuu koskee aina kalenterivuotta kerrallaan ja on henkilökohtainen eli samassa taloudessa asuvat henkilöt maksavat oman omavastuuosuutensa.

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kuukausittain. Silloin ilmoitat verottajalle kuukausittain toistuvan lastenhoitopalvelun ostosumman. Veroprosenttisi pienenee, ja sinulle jää kuukausittain käteen kotitalousvähennyksen verran enemmän nettotuloja.

Tarjoamme lastenhoitoa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä eli hoidamme lastasi silloin kuin tarvitset apua, myös viikonloppuisin. Lastenhoitaja voi tarvittaessa olla myös yön yli. Järjestämme lastenhoidon aina vähintään kolmeksi tunniksi.

Pyrimme huomioimaan ONNI lastenhoidossa mahdolliset erityistarpeet. Kerro meille tarpeesi ja keskustellaan yhdessä kuinka pystymme järjestämään tarpeisiisi sopivan avun.

ONNI lastenhoidon lisäksi ONNI tarjoaa lapsiperheiden kotipalvelua, joka on kotiin annettavaa sosiaalihuoltolain mukaista tilapäistä tukea perheiden erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joten sitä kautta onnistuu järjestää myös erityisosaamista tarvittaessa lastenhoitoon. Tarjoamme lapsiperheiden kotipalvelua useilla paikkakunnilla ympäri Suomea.

Huolehdimme tarvittaessa kaikista perheen lapsista.

Pyrimme siihen, että lasta hoitaa aina sama tuttu lastenhoitaja. Välillä kuitenkin tulee tilanteita, jolloin tuttu lastenhoitaja ei ole vapaana toivottuun aikaan. Kaikki lastenhoitajamme ovat kuitenkin luotettavia ja lämpimiä, joten voit huoletta jättää lapsesi myös muiden lastenhoitajien hoiviin.

Pyrimme aina auttamaan akuuteissa tilanteissa ja nopeimmillaan saamme järjestettyä lastenhoidon samalle päivälle. Otathan akuuteissa tilanteissa yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme 09 8564 6541.

Jos sinulla on jo voimassa oleva sopimus ONNIn kanssa, voit tilata lastenhoitajan soittamalla asiakaspalveluumme klo 7-21 välisenä aikana. Jos sinulla ei ole vielä voimassa olevaa sopimusta, voit tilata lastenhoitajan arkisin klo 8.30-16 välisenä aikana

Voit perua. Huomioithan, että peruutus tulee tehdä viimeistään kolme arkipäivää ennen suunniteltua käyntiä. Alle kolmen arkipäivän sisällä tehdyistä peruutuksista laskutamme sopimuksen mukaisesti.

Lupaamme, että kaikki lastenhoitajamme ovat luotettavia ja osaavia. Kaikki työntekijämme ovat meidän omia ja työhön perehdytettyjä. Lastenhoitajamme ovat täysi-ikäisiä, motivoituneita ja heiltä vaaditaan kokemusta kaikenikäisten lasten hoitamisesta. Lisäksi tarkistamme heidän rikosrekisteriotteet.

Pidämme luotettavuutta työmme ykkösprioriteettina, koska työmme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa. Siksi pidämme kaikista sovituista asioista sekä aikatauluista kiinni, ja työskentelemme kodeissa samalla kunnioituksella, kuin sinäkin tai jokainen muu asiakkaammekin työskentelisi meidän kodeissamme.

Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka voi saada kotona teetettävästä kotitaloustyöstä. ONNIn siivous-, lastenhoito- ja kotipalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Jos maksat ansio- ja pääomatuloveroja, voit saada kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennys vähentää maksamaasi veron määrää eli jos sinulla ei ole maksettavia veroja, et voi tehdä vähennystäkään.

Vähennys on henkilökohtainen, joten vähennyksen saa työn maksanut henkilö. Puolisoiden teettämissä töissä vähennystä voivat hakea molemmat, jos he ovat yhdessä osallistuneet kustannuksiin.

Et voi saada kotitalousvähennystä, jos saat samaan palveluun jotain toista tukea. Esimerkiksi omaishoidon tukea, lasten kotihoidon tukea, yksityisen hoidon tukea, palkkatukea tai jos sinulla on samaan palveluun kunnan myöntämä sosiaali- ja terveyshuollon palveluseteli.

Vähennyksen omavastuu on 100 euroa, josta ei voi tehdä vähennystä. Omavastuu koskee aina kalenterivuotta kerrallaan ja on henkilökohtainen eli samassa taloudessa asuvat henkilöt maksavat oman omavastuuosuutensa.

Voit lahjakortin saajana saada vähennyksen kun ostat lahjakortilla vähennyskelpoisia palveluita. Lahjakortin ostaja/antaja ei saa vähennystä.

Säännöllisille asiakkaille etuja

Tarjoamme ONNI lastenhoidon säännöllisille sopimusasiakkaille eli kanta-asiakkaille vaihtuvia etuja ja ajankohtaista tietoa. Tilaa kanta-asiakkaan uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tiedon rahanarvoisista eduista ja tarjouksista!

Tutustu kanta-asiakasetuihin ›

lapsiperheet tilet_12-1-1

Tilaa lastenhoitaja

Jos sinulla on jo voimassa oleva sopimus ONNIn kanssa, voit tilata lastenhoitajan soittamalla asiakaspalveluumme klo 7-21 välisenä aikana (ma-su). Jos sinulla ei ole vielä voimassa olevaa sopimusta, voit tilata lastenhoitajan arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Kiireettömissä tilanteissa voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön lomakkeella.
 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään ONNIlla, haku ja avoimet työpaikat löydät osoitteessa onnirekry.fi.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Tutustu myös muihin palveluihin

people-2941959_1920

Lastenhoitoa yrityksille

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän joustavassa yhdistämisessä sekä toimii yritykselle kilpailuvalttina rekrytoinnissa. Sairaan lapsen hoito on suosittu työsuhde-etu, joka auttaa työntekijöitä jaksamisessa.

lapsiperheet tilet_10

Lapsiperheiden kotipalvelu

Silloin tällöin arjen ja elämän käänteissä tarvitaan hieman enemmän tukea. ONNI on silloin lähelläsi. Tarjoamme laadukasta kotipalvelua palvelusetelillä sekä ostopalveluna.

siivoustilet 800x600px_5

Kotisiivous

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään ja toisinaan haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Siivous hoituu ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Lue lisää

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin
Siivouspalvelu / Lastenhoito / 02.5.2024

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin

Kesä on täynnä aurinkoa, iloa ja juhlahetkiä perheen ja ystävien kanssa. Kun suunnittelet kesäjuhlia, haluat varmistaa, ...
Lue lisää ›
Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta
Kumppanipalvelut / Kokemuksia / Lastenhoito / 27.3.2024

Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän yhdistämisessä. Suosittu sairaan lapsen hoito -palvelu auttaa niin työnteki...
Lue lisää ›
Lapsi mukaan töihin -päivän kokemuksia
Kokemuksia / ONNI / Lastenhoito / 14.12.2023

Lapsi mukaan töihin -päivän kokemuksia

Lapsi mukaan töihin -päivää vietettiin tänä vuonna 24.11. Olimme mukana järjestämässä usean yritysten kanssa sujuvaa ja ...
Lue lisää ›