Luotettava ja turvallinen lastenhoitoja kotiin

ONNI lastenhoidon avulla elämä rullaa jouhevasti. Ammattitaitoiset ja luotettavat lastenhoitajamme ovat apunasi silloin kun sinä sitä tarvitset.

Soita 09 8564 6541 ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut ONNIn työmahdollisuuksista, katso avoimet työpaikat osoitteessa onnirekry.fi.

Lastenhoitoa pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Lahdessa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä

Pyrimme aina auttamaan akuuteissa tilanteissa ja nopeimmillaan saamme hoidon järjestettyä seuraavalle päivälle. Tarjoamme lastenhoitoa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen), Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Lahdessa. Järjestämme lastenhoidon aina vähintään kolmeksi tunniksi.
 
 

Apua työpäiviin

Onko sinulla etätöitä ja lapset kotona? Tai kaipaako lapsesi seuraa iltapäivän yksinäisten tuntien ajaksi? Ei hätää, lastenhoitaja auttaa, jotta pääset keskittymään työhösi.

Sujuvuutta arkeen

Ethän jää yksin aikatauluhaasteidesi kanssa? Kun kalenteri täyttyy vaikkapa työmatkasta tai muusta yllättävästä menosta, kutsu lastenhoitaja avuksi!

Sairastumiseen

Tarvitsetko apua sairaan lapsen hoidossa? Nopeimmillaan saamme hoidon järjestettyä samalle päivälle, jolloin lastenhoitajamme huolehtii sairaasta lapsesta puolestasi.

Lisää omaa aikaa

Olisiko aika panostaa omiin harrastuksiin tai vaikkapa yhteiseen parisuhdeaikaan edes silloin tällöin? Kun vanhemmat voivat hyvin, voi lapsikin hyvin.

ONNIlastenhoito_verkkosivuille

 

Lastenhoidon hinta alkaen 36 €/tunti

Tradekan jäsenedulla hinta 30,6 €/tunti. Josta jää kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi vain 12,24 €/tunti.

Säännöllisesti toistuvan lastenhoidon saat vielä edullisemmin.

Veloitamme lisäksi kilometrikorvauksen pääkaupunkiseudulla yli 20 kilometrin ja muualla Suomessa yli 10 kilometrin matkoilta. Hintoihin lisätään tarvittaessa yksityisen sosiaalipalvelualan mukaiset TES-lisät.

Tutustu ONNI lastenhoidon hinnastoon ›

ONNI lastenhoito – säännöllisten käyntien pakettihinnat

Viikottain toistuva kolmen tunnin käynti alkaen 31,68 €/tunti (12 % alennus)

2 viikon välein toistuva kolmen tunnin käynti alkaen 33,13 €/tunti (8 % alennus)

alkaen 380,16€/kk

alkaen 198,78€/kk

Kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi jää 152,06 €. Kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi jää 79,51 €.


Tutustu ONNI lastenhoidon hinnastoon ›

lapsiperheet tilet_4

 

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60 % lastenhoidon hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn hoiva-, hoito- ja siivouspalvelut ovat 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ›

lapsiperheet tilet_12

 

Yllätä iloisesti lastenhoidon lahjakortilla – Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Turku, Oulu, Jyväskylä, Tampere ja Lahti

ONNIn lastenhoitolahjakortin voit ostaa helposti verkosta. Lahjakortti on aineeton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa!

Osta lahjakortti helposti verkosta ›

Tradekan jäsenenä saat lastenhoitajan 15% edullisemmin

Tradekan jäsenenä saat säännöllisesti toistuvasta ONNI lastenhoito -palvelusta 15% alennuksen Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Turussa ja pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen). Muista kertoa yhteydenotossasi olevasi Tradekan jäsen. Tilaa säännöllinen lastenhoito soittamalla asiakaspalveluumme arkisin klo 8.30-16 välisenä aikana.

Soita 09 8564 6541 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut ONNIn työmahdollisuuksista, katso avoimet työpaikat osoitteessa onnirekry.fi.

Tilaa lastenhoitaja

Jos sinulla on jo voimassa oleva sopimus ONNIn kanssa, voit tilata lastenhoitajan soittamalla asiakaspalveluumme klo 6-23 välisenä aikana. Jos sinulla ei ole vielä voimassa olevaa sopimusta, voit tilata lastenhoitajan arkisin klo 8.30-16 välisenä aikana. Kiireettömissä tilanteissa voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön lomakkeella.
 
Soita 09 8564 6541 ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut ONNIn työmahdollisuuksista, katso avoimet työpaikat osoitteessa onnirekry.fi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta

ONNI on lapselle turvallinen ja aktiivinen hoito omassa kodissa. Osaavat lastenhoitajamme huolehtivat lapsesi perustarpeista, leikkivät, ulkoilevat ja tarvittaessa valmistavat ruuan tai hakevat lapsen päiväkodista tai koulusta tai vievät viikottaisiin harrastuksiin julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen. Sovimme yhdessä palvelun sisällöstä ja lastenhoitajamme noudattavat aina vanhempien ohjeita.

Tarjoamme lastenhoitopalvelua seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku ja Lahti.

Lisäksi ONNI tarjoaa lapsiperheiden kotipalvelua, joka on kotiin annettavaa sosiaalihuoltolain mukaista tilapäistä tukea perheiden erilaisissa elämäntilanteissa. Joskus apua tarvitaan esimerkiksi synnytyksen jälkeen, toisinaan kyseessä on vamma tai sairaus, jonka vuoksi arki sujuu helpommin avullamme. Tarjoamme lapsiperheiden kotipalvelua useilla paikkakunnilla ympäri Suomea.

Tarjoamme lastenhoitoa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä eli hoidamme lastasi silloin kuin tarvitset apua, myös viikonloppuisin. Lastenhoitaja voi tarvittaessa olla myös yön yli. Järjestämme lastenhoidon aina vähintään kolmeksi tunniksi.

Pyrimme huomioimaan ONNI lastenhoidossa mahdolliset erityistarpeet. Kerro meille tarpeesi ja keskustellaan yhdessä kuinka pystymme järjestämään tarpeisiisi sopivan avun.

ONNI lastenhoidon lisäksi ONNI tarjoaa lapsiperheiden kotipalvelua, joka on kotiin annettavaa sosiaalihuoltolain mukaista tilapäistä tukea perheiden erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsiperheiden kotipalvelussa työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joten sitä kautta onnistuu järjestää myös erityisosaamista tarvittaessa lastenhoitoon. Tarjoamme lapsiperheiden kotipalvelua useilla paikkakunnilla ympäri Suomea.

Huolehdimme tarvittaessa kaikista perheen lapsista.

Pyrimme siihen, että lasta hoitaa aina sama tuttu lastenhoitaja. Välillä kuitenkin tulee tilanteita, jolloin tuttu lastenhoitaja ei ole vapaana toivottuun aikaan. Kaikki lastenhoitajamme ovat kuitenkin luotettavia ja lämpimiä, joten voit huoletta jättää lapsesi myös muiden lastenhoitajien hoiviin.

Pyrimme aina auttamaan akuuteissa tilanteissa ja nopeimmillaan saamme järjestettyä lastenhoidon samalle päivälle. Otathan akuuteissa tilanteissa yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme 09 8564 6542. Jos sinulla on jo voimassa oleva sopimus ONNIn kanssa, asiakaspalvelumme on apunasi klo 6-23. Ilman sopimusta asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 8.30-16 välisenä aikana.

Voit perua. Huomioithan, että peruutus tulee tehdä viimeistään kolme arkipäivää ennen suunniteltua käyntiä. Alle kolmen arkipäivän sisällä tehdyistä peruutuksista laskutamme sopimuksen mukaisesti.

Lupaamme, että kaikki lastenhoitajamme ovat luotettavia ja osaavia. Kaikki työntekijämme ovat meidän omia ja työhön koulutettuja ammattilaisia. Lastenhoitajamme ovat täysi-ikäisiä, motivoituneita ja heiltä vaaditaan kokemusta kaikenikäisten lasten hoitamisesta. Lisäksi tarkistamme heidän rikosrekisteriotteet.

Pidämme luotettavuutta työmme ykkösprioriteettina, koska työmme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa. Siksi pidämme kaikista sovituista asioista sekä aikatauluista kiinni, ja työskentelemme kodeissa samalla kunnioituksella, kuin sinäkin tai jokainen muu asiakkaammekin työskentelisi meidän kodeissamme.

Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka voi saada kotona teetettävästä kotitaloustyöstä. ONNIn siivous-, lastenhoito- ja kotipalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Jos maksat ansio- ja pääomatuloveroja, voit saada kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennys vähentää maksamaasi veron määrää eli jos sinulla ei ole maksettavia veroja, et voi tehdä vähennystäkään.

Vähennys on henkilökohtainen, joten vähennyksen saa työn maksanut henkilö. Puolisoiden teettämissä töissä vähennystä voivat hakea molemmat, jos he ovat yhdessä osallistuneet kustannuksiin.

Et voi saada kotitalousvähennystä, jos saat samaan palveluun jotain toista tukea. Esimerkiksi omaishoidon tukea, lasten kotihoidon tukea, yksityisen hoidon tukea, palkkatukea tai jos sinulla on samaan palveluun kunnan myöntämä sosiaali- ja terveyshuollon palveluseteli.

Vähennyksen omavastuu on 100 euroa, josta ei voi tehdä vähennystä. Omavastuu koskee aina kalenterivuotta kerrallaan ja on henkilökohtainen eli samassa taloudessa asuvat henkilöt maksavat oman omavastuuosuutensa.

Voit lahjakortin saajana saada vähennyksen kun ostat lahjakortilla vähennyskelpoisia palveluita. Lahjakortin ostaja/antaja ei saa vähennystä.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut ONNIn työmahdollisuuksista, katso avoimet työpaikat osoitteessa onnirekry.fi.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Tutustu myös muihin palveluihin

people-2941959_1920

Lastenhoitoa yrityksille

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän joustavassa yhdistämisessä sekä toimii yritykselle kilpailuvalttina rekrytoinnissa. Sairaan lapsen hoito on suosittu työsuhde-etu, joka auttaa työntekijöitä jaksamisessa.

lapsiperheet tilet_10

Lapsiperheiden kotipalvelu

Silloin tällöin arjen ja elämän käänteissä tarvitaan hieman enemmän tukea. ONNI on silloin lähelläsi. Tarjoamme laadukasta kotipalvelua palvelusetelillä sekä ostopalveluna.

siivoustilet 800x600px_5

Kotisiivous

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään ja toisinaan haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Siivous hoituu ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Lue lisää

ONNIn asiakaskokemus vuonna 2022
Kotihoito / Lapsiperheen kotipalvelu / Vastuullisuus / Kokemuksia / 02.1.2023

ONNIn asiakaskokemus vuonna 2022

Mittaamme ONNIn eri asiakasryhmien tyytyväisyyttä säännöllisesti asiakaskyselyillä. Asiakastutkimusten tavoitteena on se...
Lue lisää ›
Lapsiperhepalvelut ONNIn kehittämiskohteena 2022
Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 21.3.2022

Lapsiperhepalvelut ONNIn kehittämiskohteena 2022

Lapsiperheiden tuen ja avun tarve on kasvanut ONNIn huomioiden mukaan viime vuosien aikana ja kasvaa edelleen. Syyt vaih...
Lue lisää ›
Lastenhoitajan työ Onnilla
Lapsiperheen kotipalvelu / Rekrytointi / Kotiin vietävät palvelut / 16.3.2022

Lastenhoitajan työ Onnilla

Lastenhoitaja Tiina Tamminen työskentelee ONNIlla lapsiperheiden kotipalvelussa. Katso ja lue Tiinan haastattelu lastenh...
Lue lisää ›