Luotettavaa ja turvallista lastenhoitoa

ONNI lastenhoidon avulla elämä rullaa jouhevasti. Ammattitaitoiset ja luotettavat lastenhoitajamme ovat apunasi silloin kun sinä sitä tarvitset.

Soita meille: 09 8564 6542 ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut ONNIn työmahdollisuuksista, katso avoimet työpaikat osoitteessa onnirekry.fi.

Lastenhoitoa pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella ja Turussa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä

Pyrimme aina auttamaan akuuteissa tilanteissa ja nopeimmillaan saamme hoidon järjestettyä seuraavalle päivälle. Tarjoamme lastenhoitoa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen), Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Järjestämme lastenhoidon aina vähintään kolmeksi tunniksi.
 
 

Apua työpäiviin

Onko sinulla etätöitä ja lapset kotona? Tai kaipaako lapsesi seuraa iltapäivän yksinäisten tuntien ajaksi? Ei hätää, lastenhoitaja auttaa, jotta pääset keskittymään työhösi.

Sujuvuutta arkeen

Ethän jää yksin aikatauluhaasteidesi kanssa? Kun kalenteri täyttyy vaikkapa työmatkasta tai muusta yllättävästä menosta, kutsu lastenhoitaja avuksi!

Sairastumiseen

Tarvitsetko apua sairaan lapsen hoidossa? Nopeimmillaan saamme hoidon järjestettyä samalle päivälle, jolloin lastenhoitajamme huolehtii sairaasta lapsesta puolestasi.

Lisää omaa aikaa

Olisiko aika panostaa omiin harrastuksiin tai vaikkapa yhteiseen parisuhdeaikaan edes silloin tällöin? Kun vanhemmat voivat hyvin, voi lapsikin hyvin.

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60 % lastenhoidon hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn hoiva-, hoito- ja siivouspalvelut ovat 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ›

ONNI lastenhoito – säännöllisten käyntien pakettihinnat

Lastenhoitopalvelun hinta alkaen 36 €/tunti. Säännöllisesti toistuvat hintapaketit saat edullisemmin. ONNI lastenhoidon minimi käyntiaika on 3 tuntia.

Viikottain toistuva kolmen tunnin käynti alkaen 31,68 €/tunti (12 % alennus)

2 viikon välein toistuva kolmen tunnin käynti alkaen 33,13 €/tunti (8 % alennus)

alkaen 380,16€/kk

alkaen 198,78€/kk

Kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi jää 152,06 €. Kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi jää 79,51 €.

 

Veloitamme lisäksi kilometrikorvauksen yli 20 kilometrin matkoilta. Hintoihin lisätään tarvittaessa yksityisen sosiaalipalvelualan mukaiset TES-lisät.

Tutustu ONNI lastenhoidon hinnastoon ›

lapsiperheet tilet_4

 

lapsiperheet tilet_12

 

Yllätä iloisesti lastenhoidon lahjakortilla – Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Turku, Oulu ja Jyväskylä

ONNIn lastenhoitolahjakortin voit ostaa helposti verkosta. Lahjakortti on aineeton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa!

Black Fridayn kunniaksi lastenhoidon ja kotisiivouksen lahjakortit 25% edullisemmin 21.-27.11.!

Osta lahjakortti helposti verkosta ›

Tradekan jäsenenä saat lastenhoitajan 15% edullisemmin

Tradekan jäsenenä saat säännöllisesti toistuvasta ONNI lastenhoito -palvelusta 15% alennuksen Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Turussa ja pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen). Muista kertoa yhteydenotossasi olevasi Tradekan jäsen. Tilaa säännöllinen lastenhoito soittamalla asiakaspalveluumme klo 8-16 välisenä aikana.

Soita meille: 09 8564 6542

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut ONNIn työmahdollisuuksista, katso avoimet työpaikat osoitteessa onnirekry.fi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta

ONNI on lapselle turvallinen ja aktiivinen hoito omassa kodissa. Osaavat lastenhoitajamme huolehtivat lapsesi perustarpeista, leikkivät, ulkoilevat ja tarvittaessa valmistavat ruuan tai hakevat lapsen päiväkodista tai koulusta tai vievät viikottaisiin harrastuksiin julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen. Sovimme yhdessä palvelun sisällöstä ja lastenhoitajamme noudattavat aina vanhempien ohjeita.

ONNIlla työskentelee myös sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joten meiltä onnistuu myös erityisosaamista tarvittaessa lastenhoitoon.

Huolehdimme tarvittaessa kaikista perheen lapsista.

Pyrimme siihen, että lasta hoitaa aina sama tuttu lastenhoitaja. Välillä kuitenkin tulee tilanteita, jolloin tuttu lastenhoitaja ei ole vapaana toivottuun aikaan. Kaikki lastenhoitajamme ovat kuitenkin luotettavia ja lämpimiä, joten voit huoletta jättää lapsesi myös muiden lastenhoitajien hoiviin.

Pyrimme aina auttamaan akuuteissa tilanteissa ja nopeimmillaan saamme järjestettyä lastenhoidon samalle päivälle. Otathan akuuteissa tilanteissa yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme 09 8564 6542. Asiakaspalvelumme on apunasi klo 6-23.

Voit perua. Huomioithan, että peruutus tulee tehdä viimeistään kolme arkipäivää ennen suunniteltua käyntiä. Alle kolmen arkipäivän sisällä tehdyistä peruutuksista laskutamme sopimuksen mukaisesti.

Lupaamme, että kaikki lastenhoitajamme ovat luotettavia ja osaavia. Kaikki työntekijämme ovat meidän omia ja työhön koulutettuja ammattilaisia. Lastenhoitajamme ovat täysi-ikäisiä, motivoituneita ja heiltä vaaditaan kokemusta kaikenikäisten lasten hoitamisesta. Lisäksi tarkistamme heidän rikosrekisteriotteet.

Pidämme luotettavuutta työmme ykkösprioriteettina, koska työmme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa. Siksi pidämme kaikista sovituista asioista sekä aikatauluista kiinni, ja työskentelemme kodeissa samalla kunnioituksella, kuin sinäkin tai jokainen muu asiakkaammekin työskentelisi meidän kodeissamme.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut ONNIn työmahdollisuuksista, katso avoimet työpaikat osoitteessa onnirekry.fi.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Tutustu myös muihin palveluihin

people-2941959_1920

Lastenhoitoa yrityksille

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän joustavassa yhdistämisessä sekä toimii yritykselle kilpailuvalttina rekrytoinnissa. Sairaan lapsen hoito on suosittu työsuhde-etu, joka auttaa työntekijöitä jaksamisessa.

lapsiperheet tilet_10

Lapsiperheiden kotipalvelu

Silloin tällöin arjen ja elämän käänteissä tarvitaan hieman enemmän tukea. ONNI on silloin lähelläsi. Tarjoamme laadukasta kotipalvelua palvelusetelillä sekä ostopalveluna.

siivoustilet 800x600px_5

Kotisiivous

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään ja toisinaan haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Siivous hoituu ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Lue lisää

Lapsiperhepalvelut ONNIn kehittämiskohteena 2022
Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 21.3.2022

Lapsiperhepalvelut ONNIn kehittämiskohteena 2022

Lapsiperheiden tuen ja avun tarve on kasvanut ONNIn huomioiden mukaan viime vuosien aikana ja kasvaa edelleen. Syyt vaih...
Lue lisää ›
Lastenhoitajan työ Onnilla
Lapsiperheen kotipalvelu / Rekrytointi / Kotiin vietävät palvelut / 16.3.2022

Lastenhoitajan työ Onnilla

Lastenhoitaja Tiina Tamminen työskentelee ONNIlla lapsiperheiden kotipalvelussa. Katso ja lue Tiinan haastattelu lastenh...
Lue lisää ›
Onni on apunasi myös lastenhoidossa
Lapsiperheen kotipalvelu / Rekrytointi / Kotiin vietävät palvelut / ONNI / 18.2.2022

Onni on apunasi myös lastenhoidossa

ONNIlta löytyy pitkä kokemus lapsiperheen kotipalvelun tuottamisesta kunnille palvelusetelillä sekä puitesopimukselta. N...
Lue lisää ›