Luotettava ja turvallinen lastenhoitoja kotiin Espoossa

ONNI lastenhoidon avulla elämä rullaa jouhevasti. Osaavat ja luotettavat lastenhoitajamme ovat apunasi silloin kun sinä sitä tarvitset.

Soita 09 8564 6541 ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään ONNIlla, haku ja avoimet työpaikat löydät osoitteessa onnirekry.fi.

ONNI lastenhoidon palvelut – Espoo

Tarjoamme lastenhoitoa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä eli hoidamme lastasi silloin kuin tarvitset apua, myös viikonloppuisin. Lastenhoitaja voi tarvittaessa olla myös yön yli. Pyrimme aina auttamaan akuuteissa tilanteissa ja nopeimmillaan saamme hoidon järjestettyä seuraavalle päivälle. Järjestämme lastenhoidon aina vähintään kolmeksi tunniksi.


1. kuukausi nyt -50%

Tarjoamme nyt uusille asiakkaille ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan, kun teet kanssamme uuden säännöllisen sopimuksen. Tarjous on voimassa 30.9.2023 asti kaikilla paikkakunnilla, joissa tuotamme lastenhoitopalvelua (Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Tampere, Turku, Oulu, Lahti ja Jyväskylä sekä näiden lähikunnat). Etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Hyödynnä etu mainitsemalla yhteydenotossa tarjouksesta.
 

Lastenhoitaja akuutteihin tilanteisiin

Ethän jää yksin aikatauluhaasteiden kanssa? ONNI lastenhoito on apunasi, kun tarvitset luotettavan lastenhoitajan. Sovitaan yhdessä juuri sinun perheellesi sopiva kokonaisuus.

Lastenhoitaja avuksi säännöllisesti

Tarjoamme lastenhoitoapua myös säännöllisesti toistuvana palveluna. Säännöllisesti toistuvan lastenhoidon saat edullisemmin. Tutustu edullisempiin hintapaketteihin ja sovitaan yhdessä perheellesi sopiva kokonaisuus.

Lastenhoitaja juhliin

Häät tai muut juhlat tulossa? Lastenhoitajan avulla vanhemmat voivat rentoutua ja nauttia juhlasta. Luotettava lastenhoitaja voi huolehtia lapsista juhlissa tai juhlien ajan perheen kodissa. Järjestämme aina tarvittavan määrän lastenhoitajia, jos lapsia on useampia.

Lastenhoitolahjakortti

Mietitkö mitä ostaisit lahjaksi pienten lasten vanhemmille? ONNIn lastenhoitolahjakortti on aineeton ja taatusti toivottu lahja. Lahjakortti saat kätevästi sähköpostiisi tai lähetettyä sähköpostilla suoraan lahjansaajalle. Anna lahjaksi omaa aikaa!

Lastenhoitopalvelut yrityksille

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän joustavassa yhdistämisessä sekä toimii yritykselle kilpailuvalttina rekrytoinnissa. Tarjoamme yrityksille esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua ja lomaleirejä sekä avullamme Lapsi mukaan töihin -päivä sujuu mukavasti.

Lastenhoitoa myös Espoon lähettyvillä: Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Tuusula, Nurmijärvi, Kerava ja Sipoo. 

Toimimme Espoon lisäksi myös Helsingin, Vantaan, Kauniaisen, Kirkkonummen, Tuusulan, Nurmijärven, Keravan ja Sipoon alueilla.
Huomioithan, että näillä muilla alueilla matka-aika saattaa olla pidempi kuin 15 minuuttia per lastenhoitaja.

 
Soita 09 8564 6541 ›

ONNIlastenhoito_verkkosivuille

 

Lastenhoidon hinta alkaen 36 €/tunti

Tradekan jäsenedulla hinta alkaen 30,6 €/tunti. Josta jää kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi vain 12,24 €/tunti.

Säännöllisesti toistuvan lastenhoidon saat vielä edullisemmin.

Tutustu ONNI lastenhoidon hinnastoon ›

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60 % lastenhoidon hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn hoiva-, hoito- ja siivouspalvelut ovat 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ›

Tilaa lastenhoitaja

Jos sinulla on jo voimassa oleva sopimus ONNIn kanssa, voit tilata lastenhoitajan soittamalla asiakaspalveluumme klo 6-22 välisenä aikana. Jos sinulla ei ole vielä voimassa olevaa sopimusta, voit tilata lastenhoitajan arkisin klo 8.30-16 välisenä aikana. Kiireettömissä tilanteissa voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön lomakkeella.
 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään ONNIlla, haku ja avoimet työpaikat löydät osoitteessa onnirekry.fi.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Tutustu myös muihin palveluihin

people-2941959_1920

Lastenhoitoa yrityksille

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän joustavassa yhdistämisessä sekä toimii yritykselle kilpailuvalttina rekrytoinnissa. Sairaan lapsen hoito on suosittu työsuhde-etu, joka auttaa työntekijöitä jaksamisessa.

lapsiperheet tilet_10

Lapsiperheiden kotipalvelu

Silloin tällöin arjen ja elämän käänteissä tarvitaan hieman enemmän tukea. ONNI on silloin lähelläsi. Tarjoamme laadukasta kotipalvelua palvelusetelillä sekä ostopalveluna.

siivoustilet 800x600px_5

Kotisiivous

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään ja toisinaan haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Siivous hoituu ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Lue lisää

Lastenhoitajan työ sopii hyvin myös eläkeläiselle
Lastenhoito / 18.9.2023

Lastenhoitajan työ sopii hyvin myös eläkeläiselle

ONNIlla lastenhoitajan työ on helppo sovittaa monenlaiseen elämäntilanteeseen. Lastenhoitajan työ on pääsääntöisesti kei...
Lue lisää ›
Miten jakaa kotityöt tasaisesti?
Siivouspalvelu / Lastenhoito / 18.8.2023

Miten jakaa kotityöt tasaisesti?

Kotityöt voivat usein aiheuttaa päänvaivaa, erimielisyyksiä ja jopa konflikteja. Kuka siivoaa, kuka laittaa ruokaa ja ku...
Lue lisää ›
5 vinkkiä ruuhkavuosiin!
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / Lastenhoito / 02.8.2023

5 vinkkiä ruuhkavuosiin!

Lapsiperheissä ruuhkavuodet ovat usein hektisiä, vaativia sekä täynnä monenlaisia haasteita. Ruuhkavuosien selviytymisee...
Lue lisää ›