Lastenhoitaja kotiin

Ethän jää yksin aikatauluhaasteiden kanssa? ONNI lastenhoito on apunasi, kun tarvitset luotettavan lastenhoitajan. Sovitaan yhdessä juuri sinun perheellesi sopiva kokonaisuus.

Soita 09 8564 6541 ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut ONNIn työmahdollisuuksista, katso avoimet työpaikat osoitteessa onnirekry.fi.

Lastenhoitoapua – Helsinki, Vantaa, Espoo, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Tampere ja Turku

Sujuvuutta arkeen

Äkillinen muutos kalenteriin? Kenties työmatka? Autamme sinua selättämään aikatauluhaasteesi. Kun tarvitset apua, kutsu lastenhoitaja avuksi!

Apua työpäiviin

Onko sinulla etätöitä ja lapset kotona? Tai kaipaako lapsesi seuraa iltapäivän yksinäisten tuntien ajaksi? Ei hätää, lastenhoitaja auttaa, jotta pääset keskittymään työhösi.

Sairaan lapsen hoitoa

Tarvitsetko apua sairaan lapsen hoidossa? Nopeimmillaan saamme hoidon järjestettyä samalle päivälle, jolloin lastenhoitajamme huolehtii sairaasta lapsesta puolestasi.

Lisää omaa aikaa

Olisiko aika panostaa omiin harrastuksiin tai vaikkapa yhteiseen parisuhdeaikaan edes silloin tällöin? Kun vanhemmat voivat hyvin, voi lapsikin hyvin.

Lastenhoidon hinta alkaen 36 €/tunti

Tradekan jäsenedulla hinta 30,6 €/tunti,  josta jää kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksi vain 12,24 €/tunti.

Säännöllisesti toistuvan lastenhoidon saat vielä edullisemmin.

Veloitamme lisäksi kilometrikorvauksen pääkaupunkiseudulla yli 20 kilometrin ja muualla Suomessa yli 10 kilometrin matkoilta. Hintoihin lisätään tarvittaessa yksityisen sosiaalipalvelualan mukaiset TES-lisät.

Tutustu ONNI lastenhoidon hinnastoon ›

ONNIlastenhoito_verkkosivuille

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60 % lastenhoidon hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn hoiva-, hoito- ja siivouspalvelut ovat 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ›

Usein kysyttyjä kysymyksiä

ONNI on lapselle turvallinen ja aktiivinen hoito omassa kodissa. Osaavat lastenhoitajamme huolehtivat lapsesi perustarpeista, leikkivät, ulkoilevat ja tarvittaessa valmistavat ruuan tai hakevat lapsen päiväkodista tai koulusta tai vievät viikottaisiin harrastuksiin julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen. Sovimme yhdessä palvelun sisällöstä ja lastenhoitajamme noudattavat aina vanhempien ohjeita.

Tarjoamme lastenhoitopalvelua seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Tampere ja Turku.

Lisäksi ONNI tarjoaa lapsiperheiden kotipalvelua, joka on kotiin annettavaa sosiaalihuoltolain mukaista tilapäistä tukea perheiden erilaisissa elämäntilanteissa. Joskus apua tarvitaan esimerkiksi synnytyksen jälkeen, toisinaan kyseessä on vamma tai sairaus, jonka vuoksi arki sujuu helpommin avullamme. Tarjoamme lapsiperheiden kotipalvelua useilla paikkakunnilla ympäri Suomea.

Tarjoamme lastenhoitoa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä eli hoidamme lastasi silloin kuin tarvitset apua, myös viikonloppuisin. Lastenhoitaja voi tarvittaessa olla myös yön yli. Järjestämme lastenhoidon aina vähintään kolmeksi tunniksi.

Huolehdimme tarvittaessa kaikista perheen lapsista.

Lupaamme, että kaikki lastenhoitajamme ovat luotettavia, osaavia ja työhön perehdytettyjä. Lastenhoitajamme ovat täysi-ikäisiä, motivoituneita ja heiltä vaaditaan kokemusta kaikenikäisten lasten hoitamisesta. Lisäksi tarkistamme heidän rikosrekisteriotteet.

Pidämme luotettavuutta työmme ykkösprioriteettina, koska työmme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa. Siksi pidämme kaikista sovituista asioista sekä aikatauluista kiinni, ja työskentelemme kodeissa samalla kunnioituksella, kuin sinäkin tai jokainen muu asiakkaammekin työskentelisi meidän kodeissamme.

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut ONNIn työmahdollisuuksista, katso avoimet työpaikat osoitteessa onnirekry.fi.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Lue lisää lastenhoidosta

Lapsi mukaan töihin -päivän kokemuksia
Kokemuksia / ONNI / Lastenhoito / 14.12.2023

Lapsi mukaan töihin -päivän kokemuksia

Lapsi mukaan töihin -päivää vietettiin tänä vuonna 24.11. Olimme mukana järjestämässä usean yrityste...

Lue lisää ›
Ninnin kokemuksia ONNI lastenhoidosta
Kokemuksia / Lastenhoito / 29.11.2023

Ninnin kokemuksia ONNI lastenhoidosta

ONNI lastenhoidon asiakas Ninni kertoo kokemuksistaan. Katso ja lue Ninnin kokemuksista ONNI lastenh...

Lue lisää ›
Sailan kokemuksia lastenhoitajan työstä
Rekrytointi / Lastenhoito / 29.11.2023

Sailan kokemuksia lastenhoitajan työstä

ONNIlla lastenhoitajana työskentelevä Saila kertoo työstään ja kokemuksistaan ONNIlla. Lue ja katso ...

Lue lisää ›