Onni on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys

Tarjoamme luotettavana kumppanina laadukkaita hoivan ja terveyden palveluita kuntiin, julkiseen terveydenhuoltoon ja yksityisille asiakkaille. ONNIlle on myönnetty konserninlaajuinen ISO9001-laatusertifikaatti, joka on osoitus ONNIn tavasta toimia asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä.

Tutustu ONNIn vastuullisuusohjelmaan

ONNI on tinkimätön tuki elämässä ja arjen käänteissä

Tarjoamalla kotiin vietäviä palveluita kuntiin ja yksityisille asiakkaille mahdollistamme hyvän elämän kotona. Luotettavilla kotihoidon, siivouksen ja henkilökohtaisen avun ratkaisuilla ikäihmiset ja muut tukea tarvitsevat saavat palveluita turvallisesti, ihmislähtöisesti ja kustannustehokkaasti suoraan omaan kotiin.
 
Tarjoamme hammaslääkäri-, lääkäri- ja hoitajapalveluita julkiseen terveyden huoltoon kaikkialle Suomeen. Erinomainen toimitusvarmuus näkyy korkeana asiakastyytyväisyytenä. Meidän monipuolinen rekrytointiosaaminen, laaja lääkäriverkosto ja työntekijöiden tarpeiden ymmärtäminen takaavat juuri oikeanlaisen henkilöstön saatavuuden.
 
Lisäksi ammattitaitoinen ensihoitohenkilökuntamme tuottaa laadukkaita ensihoidon palveluita
julkisen sektorin luotettavana kumppanina.
 
ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi.
ONNI_Tradekan_sairauskassa

Arvot ja toimintatapa

ONNIn arvot ovat luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Arvot näkyvät jokaisen onnilaisen päivittäisessä työssä. Luottamus pitää arjen sujuvana, asiakkaamme tyytyväisinä ja työyhteisömme tiiviinä.

kotisiivooja_800x600

Avainluvut

ONNI on kasvanut vahvasti koko historiansa ajan ja laajentunut sekä orgaanisesti että yritysostoin. Työllistämme yli 5000 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 90 miljoonaa euroa.

Vastuullisuus 1080x1080px verkkosivu-tile tai some 2020_8

Organisaatio

Tutustu ONNIn organisaatioon, johtoryhmään, avainhenkilöihin ja hallitukseen.

Vastuullisuus 1080x1080px verkkosivu-tile tai some 2020_6

Medialle ja tiedotteet

Olemme koonneet hyvälaatuiset kuvat ja tiedotteet median käyttöön.

palvelusetelisivun tilet_palsepolku_1

Yhteystiedot

Asiakaspalvelumme vastaa arkisin klo 7-18 numerossa 09 8564 6542.Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse asiakaspalvelu@onnion.fi.

Syyhygienisti pääkuva blogi

Laskutustiedot

Katso koostetusti ONNIn laskutusosoitteet ja -tiedot.

ONNIakatemia_perehdytys

Vastuullisuus

ONNI on kotimainen yritys, jonka tarkoituksena on luoda hyvinvointia suomalaiseen yhteiskuntaan. Palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti ja vastuullisesti. Pidämme huolta yhteisöstämme klubitoiminnan avulla ja vastuullisena toimijana maksamme veromme Suomeen.

ONNIhoiva_avustaja10

Laatu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

XaTFcxgg-1

Klubitoiminta

ONNIn klubitoiminta tarjoaa kohtaamisia ja elämyksiä ikäihmisille, vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille henkilöille.

ONNIhoiva_avustaja12

Palaute

Auta meitä kehittämään toimintaamme ja palvelujamme antamalla palautetta.

Avainlippu_template_MEILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU_valitse_vaalealle kuvalle_1200x628

Suomalaista palvelua

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt ONNIlle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta.

Tutustu Onnin palveluihin

ikäihmiset hero 600x600px mobiili_ 6

Palvelut kotiin

Laadukkaiden avustaja- ja hoivapalveluidemme avulla sinä tai läheisesi voi elää omannäköistä, täyttä elämää. ONNIn tutut avustajat, hoitajat ja siivoojat hoitavat työnsä ammattimaisesti ja suurella sydämellä.

Hero-kuvat desktopiin ja mobiiliin 20204

Palvelut kumppaneille

Pidämme huolta ihmisten hyvinvoinnista varmistamalla lääkäreiden, hammaslääkäreiden, hoitajien ja avustajien saatavuuden eri puolilla Suomea. Ammattitaito, vastuullisuus ja toimitusvarmuus ovat toimintamme kulmakivet.

Lue lisää

Onnin vastuullisuustyön kehitys vuonna 2023
Vastuullisuus / ONNI / 28.2.2024

Onnin vastuullisuustyön kehitys vuonna 2023

ONNIlla vastuullisuus ja laatu toteutuvat arjessa yhdessä tehden. Vuosi 2023 oli ”ONNI kestävää kasvua” -vuosi, jolloin ...
Lue lisää ›
Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä
Kumppanipalvelut / ONNI / 25.1.2024

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä

SOTE-ala elää tällä hetkellä suuressa murroksessa hyvinvointialueiden muodostumisen myötä. Yksityiset palveluntuottajat,...
Lue lisää ›
Ikäihmisille apua arkeen entistä laajemmin ympäri Suomea
Kotiin vietävät palvelut / ONNI / Ikäihmisille / 03.1.2024

Ikäihmisille apua arkeen entistä laajemmin ympäri Suomea

ONNI arkikaveri on mutkaton, ei-sairaanhoidollinen kotipalvelu, joka toimii ikäihmisten apuna turvallista verkostoa luod...
Lue lisää ›