Olet tässä: ONNI blogi / Onnin palveluilla on avainlippu!

ONNI on suomalaista työtä! Voimme iloksemme kertoa, että Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt ONNIlle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta.

ONNI työllistää lääkäreitä, suun terveydenhuollon ammattilaisia, henkilökohtaisia avustajia, lastenhoitajia, siivoojia ja hoitajia. Onnilaisten joukkoon kuuluu jo 6000 henkilöä, jotka toimivat asiakkaidemme tukena arjessa ja elämän käänteissä ympäri Suomen. 

 

Kotimaisuus on vastuullisuutta

ONNIn palveluita käyttäessäsi tuotat työtä Suomeen ja voit luottaa palvelun laatuun ja vastuulliseen tuottamiseen. Pidämme huolta työntekijöistämme ja raportoimme vastuullisuustoiminnastamme vuosittain. 

"Kotimaisuus ja vastuullisuus ovat ONNIn arvomaailman perusta, jota myös Avainlippu edustaa. Olemme ylpeitä saadessamme kantaa monelle tuttua Avainlippu-tunnusta osoituksena vastuullisesta suomalaisesta työstä. Avainlipulla on symboliarvoa, jota myös asiakkaamme arvostavat", kertoo ONNIn asiakaskokemusjohtaja Anna Korpivaara.

 

Avainlippu tunnetaan

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaakin, että kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

 

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.