Vastuullisuus

Vastuullista kasvua yhteiskunnan hyväksi

Kotimaisen ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Tutustu vastuullisuustekoihimme ja vuoden 2021 vastuullisuusraporttiin.

Sitoumuksemme yritysvastuuseen perustuu YK:n Global Compact –aloitteeseen, jossa sitoudumme toimimaan 10 yleismaailmallisesti hyväksytyn vastuullisuusperiaatteen mukaan. Raportoimme edistymisestämme (Communication on Progress) vuosittain.

Vastuullisuusohjelma

Vastuullisuusohjelmamme perustuu ydintoimintaamme ja rakentuu neljän teeman ympärille: kannamme vastuuta asiakkaistamme ja yhteisöstä, kannamme vastuuta onnilaisista, liiketoimintamme on vastuullista ja kannamme vastuumme ympäristöstä. Sosiaalinen vastuu korostuu ONNIN toiminnan luonteessa.

Vastuullisuusraportti 2021

Vastuullisuusraporttimme on käytännön ilmaus sitoutumisestamme yritysvastuun ohjelmaan ja sen periaatteisiin. Vastuullisuusraportti kuvaa kalenterivuotta 2021 ja se on julkaistu maaliskuussa 2022. Raportoimme edistymisestämme vuosittain. Aiemmin julkaistut vastuullisuusraportit löydät sivun alaosasta.

ONNIn eettinen ohjeistus

Laatimamme eettisen ohjeistuksen kulmakiviä ovat vastuullisuus, laatu ja hyvä työntekijä- ja asiakaskokemus sekä arvomme luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus.
 
Katso eettinen ohjeistus ›

Vastuullisuus FB LI 1200x628px tekstinostot 2020_5

 

Vastuullisuusraportit

Vastuullisuusraportti 2020

Vastuullisuusraportti 2020 kansi

Tutustu vuoden 2020 raporttiin ›

Vastuullisuusraportti 2019

Vastuullisuusraportti 2019 PDF-linkkikuva

Tutustu vuoden 2019 raporttiin ›

Lue lisää

Yritysten sosiaalinen vastuu korostuu nopeasti muuttuvassa maailmassa
Vastuullisuus / ONNI / 13.9.2022

Yritysten sosiaalinen vastuu korostuu nopeasti muuttuvassa maailmassa

  Sosiaali- ja terveysalalla toimivan kotimaisen ONNIn toiminnassa korostuu sosiaalinen vastuu. ONNI työllistää noin 600...
Lue lisää ›
Onnin palveluilla on avainlippu!
Vastuullisuus / Kokemuksia / ONNI / 13.6.2022

Onnin palveluilla on avainlippu!

Lue lisää ›
ONNIn vastuullisuusraportti 2021 on julkaistu!
Vastuullisuus / ONNI / 29.3.2022

ONNIn vastuullisuusraportti 2021 on julkaistu!

ONNIn tavoitteena on olla sote-alan vastuullisin toimija! Sukelletaan siis ONNIn arkeen ja vastuullisuustekojemme maailm...
Lue lisää ›