Lastenhoitopalvelut yrityksille

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän joustavassa yhdistämisessä sekä toimii yritykselle kilpailuvalttina rekrytoinnissa. Palvelu on saatavilla pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Oulussa, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Soita 09 8564 6541 ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Lastenhoitopalvelut vähentää stressiä ja parantaa työtehoa

Rekrytointivaltti

Lastenhoitopalvelun avulla houkuttelet ja sitoutat parhaat osaajat. Ammattitaitoiset lastenhoitajamme mahdollistavat sujuvan arjen esimerkiksi silloin kun lapsi sairastuu. Perheen ja työn joustava yhteensovittaminen tuo yritykselle suoria ja välillisiä säästöjä.

Lisää hyvinvointia

Yllättävät lapsen sairastelut tai tärkeät työmatkat eivät aiheuta suurempaa huolta, kun ONNI lastenhoito on vain yhden puhelinsoiton päässä. Lastenhoito lisää työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista, sillä lastenhoitajamme huolehtiessa lapsesta, voi työntekijä keskittyä rauhassa omaan työhönsä.

Joustava ja kustannustehokas

Lastenhoitopalvelumme on joustava ratkaisu yrityksen ja työntekijöiden eri tilanteisiin. Palvelussamme ei ole kiinteitä kuukausikuluja, vaan laskutamme käytön mukaan. Yritys määrittelee itse kuka voi käyttää palvelua ja missä tilanteessa.

Lastenhoitopalvelut yrityksille

ikoni-osaajat

 

Sairaan lapsen hoitoa

Suosittu sairaan lapsen hoito auttaa niin työntekijää kuin yritystäkin. Esimerkiksi asiakas- ja asiantuntijatyössä voi olla hankalaa varautua äkillisiin poissaoloihin, jolloin ONNI lastenhoito on kustannustehokas vaihtoehto. Työnantajan järjestämänä työsuhde-etuna se on työntekijöille veroton työsuhde-etu. Yritykselle sairaan lastenhoitopalvelu on verovähennyskelpoinen kulu.

ONNI ikoni kumppanuus_Kumppanuus

 

Tilapäistä lastenhoitoapua

Etätyö, tärkeä työmatka tai muu työhön liittyvä meno sujuu helposti ONNI lastenhoidon avulla. Nopeimmillaan saamme hoidon järjestettyä samalle päivälle, jolloin lastenhoitajamme huolehtii lapsesta työntekijän puolesta. Luotettavat lastenhoitajamme ovat käytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Verottajan näkökulmasta tilapäinen lastenhoitoapu ei ole sairaan lapsen hoitoa, joten se on yritykselle vähennyskelpoinen kulu ja työntekijälle verotettava etu.

klubi-ikoni

 

Työpaikkojen tapahtumat ja leirit lapsille

Miltä teidän yrityksenne Lapsi mukaan töihin -päivä näyttää? Vai haluaisitteko muuten vain järjestää hauskaa tekemistä työntekijöiden lapsille esimerkiksi koulujen lomien aikaan?

Järjestämme yrityksesi tarpeisiin sopivia kesäleirejä yrityksesi tiloissa työntekijöiden kouluikäisille lapsille. ONNIn lastenhoitajien avulla kesän päivät sujuvat mukavissa puuhissa. Järjestämme lapsille erilaisia aktiviteetteja, esimerkiksi askartelua, retkiä, ulkoilua ja pelejä, joihin tarvittavat välineet ja materiaalit tuomme mukanamme.

Tutustu lasten lomaleireihin yrityksille ›

Ota suositut lastenhoitopalvelut käyttöön yrityksessäsi

Suunnitellaan yhdessä yrityksenne tarpeisiin sopiva ratkaisu ja luodaan sen pohjalta sopimus. Ei piilokuluja – laskutamme aina palveluiden käytön mukaan.

Soita 09 8564 6541 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Tilaa lastenhoitaja

Jos yritykselläsi on jo voimassa oleva sopimus ONNIn kanssa, voit tilata lastenhoitajan soittamalla asiakaspalveluumme klo 7-21 välisenä aikana (ma-su). Jos yritykselläsi ei ole vielä voimassa olevaa sopimusta, voit kysyä lastenhoitajapalvelusta lisää arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Kiireettömissä tilanteissa voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön lomakkeella.
 
 Soita 09 8564 6541 ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut ONNIn työmahdollisuuksista, katso avoimet työpaikat osoitteessa onnirekry.fi.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lastenhoidosta

ONNI on lapselle turvallinen ja aktiivinen hoito omassa kodissa. Osaavat lastenhoitajamme huolehtivat lapsesi perustarpeista, leikkivät, ulkoilevat ja tarvittaessa valmistavat ruuan tai hakevat lapsen päiväkodista tai koulusta tai vievät viikottaisiin harrastuksiin julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen. Sovimme yhdessä palvelun sisällöstä ja lastenhoitajamme noudattavat aina vanhempien ohjeita.

ONNIlla työskentelee myös sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joten meiltä onnistuu myös erityisosaamista tarvittaessa lastenhoitoon.

Pyrimme aina auttamaan akuuteissa tilanteissa ja nopeimmillaan saamme järjestettyä lastenhoidon samalle päivälle. Otathan akuuteissa tilanteissa yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme 09 8564 6542. Asiakaspalvelumme on apunasi klo 6-23.

Lupaamme, että kaikki lastenhoitajamme ovat luotettavia ja osaavia. Kaikki työntekijämme ovat meidän omia ja työhön koulutettuja ammattilaisia. Lastenhoitajamme ovat täysi-ikäisiä, motivoituneita ja heiltä vaaditaan kokemusta kaikenikäisten lasten hoitamisesta. Lisäksi tarkistamme heidän rikosrekisteriotteet.

Pidämme luotettavuutta työmme ykkösprioriteettina, koska työmme tapahtuu asiakkaidemme kodeissa. Siksi pidämme kaikista sovituista asioista sekä aikatauluista kiinni, ja työskentelemme kodeissa samalla kunnioituksella, kuin sinäkin tai jokainen muu asiakkaammekin työskentelisi meidän kodeissamme.

Jos yritykselläsi on jo voimassa oleva sopimus ONNIn kanssa, voit tilata lastenhoitajan soittamalla asiakaspalveluumme klo 7-21 välisenä aikana (ma-su). Jos yritykselläsi ei ole vielä voimassa olevaa sopimusta, voit tilata lastenhoitajan arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Soita 09 8564 6541 ›

Tutustu myös muihin palveluihin

lapsiperheet tilet_5

Lastenhoitoa yksityisasiakkaille

ONNI lastenhoidon avulla elämä rullaa jouhevasti ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Ammattitaitoiset ja luotettavat lastenhoitajamme ovat apunasi silloin kun sinä sitä tarvitset.

lapsiperheet tilet_10

Lapsiperheiden kotipalvelu

Silloin tällöin arjen ja elämän käänteissä tarvitaan hieman enemmän tukea. ONNI on silloin lähelläsi. Tarjoamme laadukasta kotipalvelua palvelusetelillä sekä ostopalveluna.

siivoustilet 800x600px_5

Kotisiivous

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. Joskus kiire vie mennessään ja toisinaan haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Siivous hoituu ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Lue lisää

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä
Kumppanipalvelut / ONNI / 25.1.2024

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä

SOTE-ala elää tällä hetkellä suuressa murroksessa hyvinvointialueiden muodostumisen myötä. Yksityiset palveluntuottajat,...
Lue lisää ›
Röntgenhoitaja Minna kertoo työskentelystä Onnilla
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 31.10.2023

Röntgenhoitaja Minna kertoo työskentelystä Onnilla

Olen Minna Loukkaanhuhta, kolmekymppinen röntgenhoitaja Helsingistä. Olen työskennellyt keikkalaisena ONNIn kautta heinä...
Lue lisää ›
Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 21.6.2023

Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä

Palvelukoordinaattorin työ ONNIlla on mielenkiintoista, monipuolista ja etenkin kehittävää. Se on kuitenkin myös lisäksi...
Lue lisää ›