Arvot, avainluvut ja historia

Yhdessä olemme Onni!

ONNI arvot

Onnin perustehtävä: Onni on olemassa toteuttaakseen perustehtäväänsä. Onni on tinkimätön tuki arjessa ja elämän käänteissä asiakkailleen. 

Onnilaisten työtä ohjaavat arvomme: luotettava, ystävällinen ja joustava. Näiden pelisääntöjen mukaan toimiessamme tuotamme vastuullista ja kestävää palvelua siten, että asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä.  Arvomme näkyvät päivittäisessä työssämme. Meidät tunnistaa ystävällisestä ja luotettavasta tavasta tehdä töitä.

Ystävällisyys näkyy kaikessa mitä teemme; niin asiakkaille kuin työkavereillekin. Kunnioitamme toisiamme, erilaisuutta ja otamme huomioon niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin tarpeet ja näkemykset. Välittäminen, huolenpito ja toisen kunnioitus välittyy kaikissa kohtaamisissamme.

Työmme perustuu luottamukselle. Luottamus pitää arjen sujuvana, asiakkaamme tyytyväisenä ja työyhteisömme tiiviinä. Rakennamme luottamusta joka päivä omalla toiminnallamme. Se, että meihin voi luottaa luo toimintamme pohjan, joka näkyy asiakkaillemme joustavampana arkena ja parempana palveluna. Teemme parhaamme. Pidämme huolta. Vuoden jokaisena päivänä.

Joustavuus: Autamme toisiamme ja myös työkavereina joustamme. Otamme asiakkaiden tarpeet ja tilanteet huomioon ja pyrimme joustamaan laadusta tinkimättä.

ONNI on vastuullinen ja kestävä alan toimija. Toimintamme perustuu palveluidemme laatuun, asiakkaidemme kohtaamiseen sekä hyvään henkilöstöpolitiikkaan ja työyhteisöön.

Liiketoimintamme kasvaa kestävästi ja vastuullisesti - onnilaisista ja asiakkaistamme huolta pitäen. 

Tutustu vastuullisuusraporttiin ›

Avainluvut

Med Group -konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 99,2 miljoonaa euroa.

ONNI on merkittävä työllistäjä: työllistämme noin 6700 henkilöä. Henkilötyövuosina konsernin työntekijämäärä vuonna 2023 oli 1589.

Tutustu verojalanjälkeemme ›

Vastuullisuus2023_tausta_Liikevaihto

 

Historia

Kotimainen ONNI on tinkimätön tuki elämässä ja arjen käänteissä. 

ONNI toimii luotettavana kumppanina  tilaaja-asiakkaille, kuluttaja-asiakkaille ja palveluiden käyttäjille. Kotiin vietäviä palveluita tarjoamme vammaisille, lapsiperheille, omaishoitajille, ikääntyneille, hengityshalvausasiakkaille, ja kaikille, jotka kaipaavat siistiä kotia. Näiden palveluiden lisäksi tarjoamme ensihoitopalveluita sekä henkilöstökumppanuutta tilaaja-asiakkaille.  Onni on ISO9001 -sertifioitu konserni. 

2007  Kaksi lääkäriä Kustaa Piha ja Ali Omar perustavat Med Groupin 

2008 Terveysrahasto tulee yrityksen osaomistajaksi. Toiminnan painopiste on ensihoidossa.

2009-2010 Yritys laajenee julkiselle sektorille tarjottaviin yleis- ja hammaslääkäripalveluihin. Alkunsa saavat kotiin vietävät hoivapalvelut.

2011 Ensimmäiset askeleet hammaslääkäriketjun rakentamisessa otetaan. Lopulta yhtiö omistaa 22 klinikkaa ympäri Suomen.

2014 50 miljoonan euron liikevaihtopyykki saavutetaan - pohjoismainen Adelis Equity Partners hankkii enemmistön osakekannasta Pihan ja Omarin jäädessä edelleen merkittäviksi osaomistajiksi.

2016 Toimitusjohtajana aloittaa Kari Virta.

2017 Med Group aloittaa markkinointinimien ONNI - käytön. 

2018 ONNI saa uuden pitkäjänteisen omistajan, Tradeka-yhtiöt Oy:n ja ONNI hammas -ketju siirtyy Colosseum Dental Groupin omistukseen osaksi Oral-brändiä.

2019 Toimitusjohtajana jatkaa Kari Virran jälkeen pitkän linjan liikkeenjohdon ammattilainen Kaisa Tarkkanen.

2020 ONNIn liikevaihto on noin 75 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 5000 sosiaali- ja terveysalan rautaista ammattilaista. ONNI on yksi kotiin vietävien palveluiden johtavista yrityksistä Suomessa. 

2022 ONNIn liikevaihto on yli 90 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 6500 sosiaali- ja terveysalan rautaista ammattilaista. ONNI on kasvanut kotiin vietävien palveluiden merkittäväksi yhtiöksi Suomessa - tarjoten erilaisia palveluvaihtoehtoja koteihin eri puolilla Suomea. 

2023 ONNIn liikevaihto on 99,2 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 6700 sosiaali- ja terveysalan rautaista ammattilaista. Onni on merkittävä kotiin vietävien palveluiden palveluntuottaja, joka tuottaa entistäkin laajemmalle asiakaskunnalle palveluita eri puolella Suomea. 

Lue lisää

Onnin vastuullisuustyön kehitys vuonna 2023
Vastuullisuus / ONNI / 28.2.2024

Onnin vastuullisuustyön kehitys vuonna 2023

ONNIlla vastuullisuus ja laatu toteutuvat arjessa yhdessä tehden. Vuosi 2023 oli ”ONNI kestävää kasvua” -vuosi, jolloin ...
Lue lisää ›
Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä
Kumppanipalvelut / ONNI / 25.1.2024

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä

SOTE-ala elää tällä hetkellä suuressa murroksessa hyvinvointialueiden muodostumisen myötä. Yksityiset palveluntuottajat,...
Lue lisää ›
Ikäihmisille apua arkeen entistä laajemmin ympäri Suomea
Kotiin vietävät palvelut / ONNI / Ikäihmisille / 03.1.2024

Ikäihmisille apua arkeen entistä laajemmin ympäri Suomea

ONNI arkikaveri on mutkaton, ei-sairaanhoidollinen kotipalvelu, joka toimii ikäihmisten apuna turvallista verkostoa luod...
Lue lisää ›