Arvot, avainluvut ja historia

ONNIn arvot

ONNI arvot


Onnilaisten työtä ohjaavat arvomme: luotettava, ystävällinen ja joustava. Luottamuksen avulla pidämme arjen sujuvana, asiakkaamme tyytyväisinä sekä työyhteisömme tiiviinä. Ambulanssi ensihoitajineen löytää apua tarvitsevan, liikuntaesteinen henkilö elää avustajan avulla omanlaistaan, täyttä elämää ja siivooja kunnioittaa kodin rauhaa ja yksityisyyttä. Onnilaiset tekevät mitä lupaavat, vähän enemmänkin ja pitävät huolta. Vuoden jokaisena päivänä.

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun, erinomaiseen asiakaskokemukseen ja hyvään henkilöstöpolitiikkaan. Haluamme kasvaa vastuullisesti ja asiakkaistamme huolta pitäen.

Tutustu vastuullisuusraporttiin ›

Avainluvut

ONNI on kasvanut vahvasti koko historiansa ajan. ONNI on laajentunut sekä orgaanisesti että yritysostoin ja sekä liikevaihdolla että henkilöstön lukumäärällä mitattuna konserni on kasvanut jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Med Group -konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 90,2 miljoonaa euroa. ONNI on kasvanut myös merkittäväksi työllistäjäksi: työllistämme noin 6500 henkilöä. Henkilötyövuosina konsernin työntekijämäärä vuonna 2022 oli 1529.

Tutustu verojalanjälkeemme ›

Vastuullisuus2022__Liikevaihto

Historia

Kotimainen ONNI on tinkimätön tuki elämässä ja arjen käänteissä. ONNI toimii luotettavana kumppanina tarjoten laadukkaita hoivan ja terveyden palveluita sekä julkisella että kuluttajasektorilla. Miten tämä kaikki on saatu aikaiseksi?

2007 Med Group perustetaan kahden lääkärin, Kustaa Pihan ja Ali Omarin toimesta.

2008 Terveysrahasto tulee yrityksen osaomistajaksi. Toiminnan painopiste on ensihoidossa.

2009-2010 Yritys laajenee julkiselle sektorille tarjottaviin yleis- ja hammaslääkäripalveluihin. Alkunsa saavat kotiin vietävät hoivapalvelut.

2011 Ensimmäiset askeleet hammaslääkäriketjun rakentamisessa otetaan. Lopulta omistaa 22 klinikkaa ympäri Suomen.

2014 50 miljoonan euron liikevaihtopyykki saavutetaan - pohjoismainen Adelis Equity Partners hankkii enemmistön osakekannasta Pihan ja Omarin jäädessä edelleen merkittäviksi osaomistajiksi.

2016 Toimitusjohtajana aloittaa Kari Virta.

2017 Med Groupille tulee uusi tuttavallisempi markkinointinimi ONNI.

2018 ONNI saa uuden pitkäjänteisen omistajan, Tradeka-yhtiöt Oy:n ja ONNI hammas -ketju siirtyy Colosseum Dental Groupin omistukseen osaksi Oral-brändiä.

2019 Toimitusjohtajana toiminut Kari Virta siirtyy uusien haasteiden pariin ja toimitusjohtajana aloittaa pitkän linjan liikkeenjohdon ammattilainen Kaisa Tarkkanen.

2020 ONNIn liikevaihto on noin 75 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 5000 sosiaali- ja terveysalan rautaista ammattilaista. ONNI on hoiva-alan johtava yksityinen yritys.

2022 ONNIn liikevaihto on yli 90 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 6500 sosiaali- ja terveysalan rautaista ammattilaista. ONNI on hoiva-alan johtava yksityinen yritys.

Lue lisää

Miksi valita ONNI kotisiivous?
Siivouspalvelu / ONNI / 21.8.2023

Miksi valita ONNI kotisiivous?

Kotisiivouksen hinta voi vaihdella paljonkin eri yritysten välillä ja voi olla vaikeaa hahmottaa mitä mihinkin siivouspa...
Lue lisää ›
Koti- ja siivouspalveluita arvonlisäverottomana
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / ONNI / 15.8.2023

Koti- ja siivouspalveluita arvonlisäverottomana

Arvonlisäverottomat tukipalvelut ovat palveluita, joilla tuetaan tavanomaiseen elämään liittyviä toimia ja niissä avusta...
Lue lisää ›
Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä
Rekrytointi / Kumppanipalvelut / ONNI / 21.6.2023

Jenni kertoo ONNIn hoitajapalveluissa työskentelystä

Palvelukoordinaattorin työ ONNIlla on mielenkiintoista, monipuolista ja etenkin kehittävää. Se on kuitenkin myös lisäksi...
Lue lisää ›