Arvot, avainluvut ja historia

ONNIn arvot

ONNI arvot


Onnilaisten työtä ohjaavat arvomme: luotettava, ystävällinen ja joustava. Luottamuksen avulla pidämme arjen sujuvana, asiakkaamme tyytyväisinä sekä työyhteisömme tiiviinä. Ambulanssi ensihoitajineen löytää apua tarvitsevan, liikuntaesteinen henkilö elää avustajan avulla omanlaistaan, täyttä elämää ja siivooja kunnioittaa kodin rauhaa ja yksityisyyttä. Onnilaiset tekevät mitä lupaavat, vähän enemmänkin ja pitävät huolta. Vuoden jokaisena päivänä.

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun, erinomaiseen asiakaskokemukseen ja hyvään henkilöstöpolitiikkaan. Haluamme kasvaa vastuullisesti ja asiakkaistamme huolta pitäen.

Tutustu vastuullisuusraporttiin ›

Avainluvut

ONNI on kasvanut vahvasti koko historiansa ajan. ONNI on laajentunut sekä orgaanisesti että yritysostoin ja sekä liikevaihdolla että henkilöstön lukumäärällä mitattuna konserni on kasvanut jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Med Group -konsernin liikevaihto on vuonna 2021 on 86 miljoonaa euroa. ONNI on kasvanut myös merkittäväksi työllistäjäksi: työllistämme noin 6000 henkilöä. Henkilötyövuosina konsernin työntekijämäärä vuonna 2021 on 1600.

WEB_Liikevaihto 2021

Tutustu verojalanjälkeemme ›

Historia

Kotimainen ONNI on tinkimätön tuki elämässä ja arjen käänteissä. ONNI toimii luotettavana kumppanina tarjoten laadukkaita hoivan ja terveyden palveluita sekä julkisella että kuluttajasektorilla. Miten tämä kaikki on saatu aikaiseksi?

2007 Med Group perustetaan kahden lääkärin, Kustaa Pihan ja Ali Omarin toimesta.

2008 Terveysrahasto tulee yrityksen osaomistajaksi. Toiminnan painopiste on ensihoidossa.

2009-2010 Yritys laajenee julkiselle sektorille tarjottaviin yleis- ja hammaslääkäripalveluihin. Alkunsa saavat kotiin vietävät hoivapalvelut.

2011 Ensimmäiset askeleet hammaslääkäriketjun rakentamisessa otetaan. Lopulta omistaa 22 klinikkaa ympäri Suomen.

2014 50 miljoonan euron liikevaihtopyykki saavutetaan - pohjoismainen Adelis Equity Partners hankkii enemmistön osakekannasta Pihan ja Omarin jäädessä edelleen merkittäviksi osaomistajiksi.

2016 Toimitusjohtajana aloittaa Kari Virta.

2017 Med Groupille tulee uusi tuttavallisempi markkinointinimi ONNI.

2018 ONNI saa uuden pitkäjänteisen omistajan, Tradeka-yhtiöt Oy:n ja ONNI hammas -ketju siirtyy Colosseum Dental Groupin omistukseen osaksi Oral-brändiä.

2019 Toimitusjohtajana toiminut Kari Virta siirtyy uusien haasteiden pariin ja toimitusjohtajana aloittaa pitkän linjan liikkeenjohdon ammattilainen Kaisa Tarkkanen.

2020 ONNIn liikevaihto on noin 75 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 5000 sosiaali- ja terveysalan rautaista ammattilaista. ONNI on hoiva-alan johtava yksityinen yritys.

Lue lisää

ONNIn lähihoitajakyselyn tuloksia
Rekrytointi / Kotiin vietävät palvelut / Vastuullisuus / ONNI / 10.11.2022

ONNIn lähihoitajakyselyn tuloksia

  Kotimainen ONNI teetätti kyselyn ONNIlla työskenteleville lähihoitajille ja lähihoitajaopiskelijoille kesällä 2022. Ky...
Lue lisää ›
ONNIn monipuoliset työmahdollisuudet opiskelijoille
Rekrytointi / ONNI / 07.11.2022

ONNIn monipuoliset työmahdollisuudet opiskelijoille

  Tiesitkö, että ONNIlla on erilaisia työmahdollisuuksia opiskelijoille? Voit kerryttää itsellesi työkokemusta opintojes...
Lue lisää ›
Onnilaisten henkilöstökokemus parani vuonna 2022
Vastuullisuus / ONNI / 25.10.2022

Onnilaisten henkilöstökokemus parani vuonna 2022

ONNIlla tutkitaan henkilöstökokemusta vuosittain laajalla henkilöstötutkimuksella. Vuoden 2022 tutkimuksen tulokset osoi...
Lue lisää ›