Onni klubitoiminta

 

ONNI klubit tarjoavat kohtaamisia ja elämyksiä ikäihmisille, vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille henkilöille. 

 

 

Huom!

Kohonneen koronavirustartuntojen riskin vuoksi klubitoiminnan tapahtumat jäävät tauolle vielä määrittelemättömäksi ajaksi jokaisessa toimintakaupungissa. Päätökseen on päädytty viranomaisten suositusten perusteella ja monen klubilaisen kuuluessa riskiryhmään ikänsä tai muiden terveydellisten syiden vuoksi. Pyrimme päätöksellämme suojelemaan heitä ja klubilaisiamme sekä tekemään oman osamme viruksen leviämisen estämiseksi. Klubi toimii aktiivisessa verkossa tauon ajan. 

Esteetön Elä täysii! -klubi

Elä täysii! -klubi on vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille henkilöille suunnattu klubiyhteisö. Klubin tavoitteena on mahdollistaa esteetön osallistuminen tapahtumiin, tarjota sosiaalisia verkostoja ja vertaistukea.

Tutustu Elä täysii! -klubiin ›

 

Ikäänny ilolla! -klubi

Ikäänny ilolla! on ikäihmisille suunnattu klubiyhteisö. Klubi tuo elämään mielekästä tekemistä ja muodostaa yhteisön, johon jokaisen on mukava tulla omana itsenään. 

Tutustu Ikäänny ilolla! -klubiin ›

 

Onni klubitoiminnan mahdollistajana

Klubeja ylläpitää kotimainen, sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita tarjoava ONNI, jonka omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Suomen suurin kotiin vietävien palveluiden tuottaja. ONNI työllistää yli 4200 suomalaista sosiaali- ja terveydenhuollon osaajaa. Klubitoiminta on osa Tradekan yhteiskuntavastuutoimintaa.