Lahjakortti lastenhoitoon

ONNIn lastenhoitolahjakortin voit ostaa helposti suoraan verkkokaupasta. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa!

Taatusti toivottu lahja pienten lasten vanhemmille

Mietitkö mitä ostaisit lahjaksi pienten lasten vanhemmille? ONNIn lastenhoitolahjakortti on aineeton ja helppo lahja. Lastenhoitolahjakortin voit ostaa verkosta pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), Tampereelle, Jyväskylään, Lahteen, Ouluun ja Turkuun.
 
 

Mihin lahjakortin voi käyttää?

Lahjakortin voi käyttää lastenhoitoon 6 kk ajan ostopäivästä. Korttia ei voi käyttää jo solmittuihin säännöllisiin sopimuksiin. Lahjakortin saaja voi varata lastenhoidon numerosta 09 8564 6541.

Missä lahjakortin voi käyttää

Lahjakortin voi ostaa pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), Tampereelle, Jyväskylään, Lahteen, Ouluun ja Turkuun. Verkkokaupasta voit valita sopivan paikkakunnan ja lahjakortista näkee myös missä lahjakortin voi käyttää.

Miten ostan lahjakortin?

Voit ostaa yhden tai useamman lahjakortin verkkokaupastamme. Voit valita haluamallesi paikkakunnalle joko 3 tunnin, 5 tunnin tai 8 tunnin arvoisen lahjakortin. Lahjakorttiin voit lisätä oman viestisi lahjan saajalle ja lahjakortin saat kätevästi sähköpostiisi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit valita verkkokaupasta toimitustavaksi sähköpostin tai postituksen.

Jos sinulla on tulostin, voit valita toimitustavaksi sähköpostin ja tulostaa lahjakortin itse.

Jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voit valita postituksen, jolloin tulostamme ja postitamme lahjakortin. Lahjakortti tulostetaan normaalille A4 kopiopaperille.

Lahjakortin voi käyttää yhteen lastenhoitokertaan 6 kuukauden ajan ostopäivästä. Näet lahjakortista tarkan päivän mihin asti lahjakortti on voimassa. Voit varata siivouksen numerosta 09 8564 6541 arkisin 8-16.

Voit lahjakortin saajana saada vähennyksen, kun ostat lahjakortilla vähennyskelpoisia palveluita. Lahjakortin ostaja/antaja ei saa vähennystä.

Heräsikö kysyttävää?

Jäikö jokin askarruttamaan? Soita meille, ja kerromme lisää.

 

Soita 09 8564 6541 ›

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Lue lisää lastenhoidosta

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin
Siivouspalvelu / Lastenhoito / 02.5.2024

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin

Kesä on täynnä aurinkoa, iloa ja juhlahetkiä perheen ja ystävien kanssa. Kun suunnittelet kesäjuh...

Lue lisää ›
Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta
Kumppanipalvelut / Kokemuksia / Lastenhoito / 27.3.2024

Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän yhdistämisessä. Suosittu sairaan lapsen hoito -palvelu ...

Lue lisää ›
Lapsi mukaan töihin -päivän kokemuksia
Kokemuksia / ONNI / Lastenhoito / 14.12.2023

Lapsi mukaan töihin -päivän kokemuksia

Lapsi mukaan töihin -päivää vietettiin tänä vuonna 24.11. Olimme mukana järjestämässä usean yrityste...

Lue lisää ›