Siivouslahjakortit

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), Pirkanmaalle (Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala), Joensuuhun, Jyväskylään, Lahteen, Mikkeliin, Ouluun, Raumalle, Savonlinnaan, Seinäjoelle, Turkuun ja Vaasaan. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa!

Aineeton ja taatusti toivottu lahjakortti siivoukseen

Siivouslahjakortin voit ostaa verkosta pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), Pirkanmaalle (Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala), Joensuuhun, Jyväskylään, Lahteen, Mikkeliin, Ouluun, Raumalle, Savonlinnaan, Seinäjoelle, Turkuun ja Vaasaan. Voit valita 3 tunnin tai 5 tunnin siivouslahjakortin, jonka voi käyttää yhteen kotisiivoukseen, ikkunanpesuun tai muuttosiivoukseen.

Mihin lahjakortin voi käyttää?

Lahjakortin voi käyttää yhteen kotisiivoukseen, ikkunanpesuun tai muuttosiivoukseen 6 kk ajan ostopäivästä. Korttia ei voi käyttää jo solmittuihin siivoussopimuksiin. Lahjakortin saaja voi varata siivouksen numerosta 09 8564 6542.

Missä lahjakortin voi käyttää?

Näet tarkemmin verkkokaupasta sekä lahjakortista missä lahjakortin voi käyttää. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun lahjakortteja voi käyttää Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa tai Vantaalla ja Pirkanmaan lahjakortteja voi käyttää Tampereella, Nokialla, Pirkkalassa, Ylöjärvellä tai Kangasalalla

Miten ostan lahjakortin?

Voit ostaa yhden tai useamman lahjakortin verkkokaupastamme. Voit valita joko 3 tunnin tai 5 tunnin siivouslahjakortin haluamallesi paikkakunnalle. Lahjakorttiin voit lisätä oman viestisi lahjan saajalle ja lahjakortin saat kätevästi sähköpostiisi.

Heräsikö kysyttävää?

Jäikö jokin tarjouksessa askarruttamaan? Soita meille, ja kerromme lisää.

 

Soita meille: 09 8564 6541 ›

 

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

ONNIn henkilöstö

Puhtaanapidon ammattilaisemme siivoavat sopimuksen mukaisesti kaikki kodin tilat. Kaikki työntekijämme on perehdytetty työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin. Siivousta voi ostaa säännöllisenä palveluna tai kertakäyntinä. 

Siivousvälineet ja -aineet

Siivous on tekninen suoritus. Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa omia alan jälleenmyyjiltä hankittuja ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. 

Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet. Kartoituskäyntimme on maksuton. 

Laatu

Siivouspalvelu joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Vaikka asiakas olisi tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, hän voi aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti. Myös uusi siivousaika järjestyy viikon sisällä ja kiiresiivoukset lyhyemmälläkin varoitusajalla. 

Lue lisää kotisiivouksesta

Kotisiivouksen asiakaskokemukset vuonna 2022
Siivouspalvelu / Vastuullisuus / Kokemuksia / 02.1.2023

Kotisiivouksen asiakaskokemukset vuonna 2022

Mittaamme ONNIn eri asiakasryhmien tyytyväisyyttä säännöllisesti asiakaskyselyillä. Asiakastutkimust...

Lue lisää ›
Yllätä läheisesi aineettomalla joululahjalla
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / Lastenhoito / 09.11.2022

Yllätä läheisesi aineettomalla joululahjalla

Pohditko mitä antaa tänä vuonna läheisillesi joululahjaksi? Onnistunut lahja on saajansa näköinen ja...

Lue lisää ›
Ammattilaisen vinkit kotisiivouksesta kiinnostuneelle!
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / ONNI / 10.8.2022

Ammattilaisen vinkit kotisiivouksesta kiinnostuneelle!

Puhdas koti vaikuttaa positiivisesti jaksamiseen ja arki tuntuu mielekkäältä siistissä ympäristössä....

Lue lisää ›