Lahjakortti kotisiivoukseen

ONNIn lahjakortin kotisiivoukseen voit ostaa helposti suoraan verkosta. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa!

Siivouslahjakortti omaa aikaa arvostavalle

Siivouslahjakortin voit ostaa verkosta. Voit valita 3 tunnin tai 5 tunnin siivouslahjakortin. Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä siivoukseen, ikkunanpesuun tai muuttosiivoukseen. Lahjakortti on käytettävä yhdellä kertaa.
 
Osta siivouslahjakortti ›

Mihin lahjakortin voi käyttää?

Lahjakorttia voi käyttää kotisiivoukseen, ikkunanpesuun tai muuttosiivoukseen 6 kk ajan ostopäivästä. Korttia ei voi käyttää jo solmittuihin siivoussopimuksiin. Lahjakortin saaja voi varata siivouksen numerosta 09 8564 6541.

Missä lahjakortin voi käyttää?

Näet tarkemmin verkkokaupasta sekä lahjakortista missä lahjakortin voi käyttää. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun lahjakortteja voi käyttää Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa tai Vantaalla ja Pirkanmaan lahjakortteja voi käyttää Tampereella.

Miten ostan lahjakortin?

Voit ostaa yhden tai useamman lahjakortin verkkokaupastamme. Voit valita joko 3 tunnin tai 5 tunnin siivouslahjakortin haluamallesi paikkakunnalle. Lahjakorttiin voit lisätä oman viestisi lahjan saajalle ja lahjakortin saat kätevästi sähköpostiisi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit valita verkkokaupasta toimitustavaksi sähköpostin tai postituksen.

Jos sinulla on tulostin, voit valita toimitustavaksi sähköpostin ja tulostaa lahjakortin itse.

Jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voit valita postituksen, jolloin tulostamme ja postitamme lahjakortin. Lahjakortti tulostetaan normaalille A4 kopiopaperille.

Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä siivoukseen, ikkunanpesuun tai muuttosiivoukseen. Lahjakortti on käytettävä yhdellä kertaa 6 kuukauden ajan ostopäivästä. Näet lahjakortista tarkan päivän mihin asti lahjakortti on voimassa. Voit varata siivouksen numerosta 09 8564 6541 arkisin 8-17. 

Voit lahjakortin saajana saada vähennyksen, kun ostat lahjakortilla vähennyskelpoisia palveluita. Lahjakortin ostaja/antaja ei saa vähennystä.

Heräsikö kysyttävää?

Jäikö jokin askarruttamaan? Soita meille, ja kerromme lisää.

 

Soita 09 8564 6541 ›

 

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

ONNIn henkilöstö

Puhtaanapidon ammattilaisemme siivoavat sopimuksen mukaisesti kaikki kodin tilat. Kaikki työntekijämme on perehdytetty työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin. Siivousta voi ostaa säännöllisenä palveluna tai kertakäyntinä. 

Siivousvälineet ja -aineet

Siivous on tekninen suoritus. Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa omia alan jälleenmyyjiltä hankittuja ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. 

Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet. Kartoituskäyntimme on maksuton. 

Laatu

Siivouspalvelu joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Vaikka asiakas olisi tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, hän voi aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti. Myös uusi siivousaika järjestyy viikon sisällä ja kiiresiivoukset lyhyemmälläkin varoitusajalla. 

Lue lisää kotisiivouksesta

Mökkisiivous käynnistää kesäkauden - Katso parhaat vinkit!
Siivouspalvelu / 15.4.2024

Mökkisiivous käynnistää kesäkauden - Katso parhaat vinkit!

Mökkisiivous on ajankohtainen keväällä ennen mökkikauden alkua. Alkukaudesta tehdyn perusteellisen m...

Lue lisää ›
5 vinkkiä: Näin peset ikkunat ilman rantuja
Siivouspalvelu / 08.4.2024

5 vinkkiä: Näin peset ikkunat ilman rantuja

Keväällä lisääntyvä valoisuus paljastaa talven likaamat ikkunat. Tiesitkö, että likaiset ikkunat voi...

Lue lisää ›
Raikasta koti talven jäljiltä - Katso parhaat vinkit kevätsiivoukseen!
Siivouspalvelu / 04.4.2024

Raikasta koti talven jäljiltä - Katso parhaat vinkit kevätsiivoukseen!

Keväinen auringonpaiste paljastaa talvella nurkkiin kerääntyneet pölyt ja liat. Nyt onkin mitä maini...

Lue lisää ›