Lahjakortti kotisiivoukseen

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), Pirkanmaalle (Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala), Joensuuhun, Jyväskylään, Lahteen, Mikkeliin, Ouluun, Raumalle, Savonlinnaan, Seinäjoelle, Turkuun ja Vaasaan. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa!

Aineeton ja taatusti toivottu lahjakortti siivoukseen

Siivouslahjakortin voit ostaa verkosta pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen), Pirkanmaalle (Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Kangasala), Joensuuhun, Jyväskylään, Lahteen, Mikkeliin, Ouluun, Raumalle, Savonlinnaan, Seinäjoelle, Turkuun ja Vaasaan. Voit valita 3 tunnin tai 5 tunnin siivouslahjakortin, jonka voi käyttää yhteen kotisiivoukseen, ikkunanpesuun tai muuttosiivoukseen.

Mihin lahjakortin voi käyttää?

Lahjakortin voi käyttää yhteen kotisiivoukseen, ikkunanpesuun tai muuttosiivoukseen 6 kk ajan ostopäivästä. Korttia ei voi käyttää jo solmittuihin siivoussopimuksiin. Lahjakortin saaja voi varata siivouksen numerosta 09 8564 6541.

Missä lahjakortin voi käyttää?

Näet tarkemmin verkkokaupasta sekä lahjakortista missä lahjakortin voi käyttää. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun lahjakortteja voi käyttää Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa tai Vantaalla ja Pirkanmaan lahjakortteja voi käyttää Tampereella, Nokialla, Pirkkalassa, Ylöjärvellä tai Kangasalalla

Miten ostan lahjakortin?

Voit ostaa yhden tai useamman lahjakortin verkkokaupastamme. Voit valita joko 3 tunnin tai 5 tunnin siivouslahjakortin haluamallesi paikkakunnalle. Lahjakorttiin voit lisätä oman viestisi lahjan saajalle ja lahjakortin saat kätevästi sähköpostiisi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit valita verkkokaupasta toimitustavaksi sähköpostin tai postituksen.

Jos sinulla on tulostin, voit valita toimitustavaksi sähköpostin ja tulostaa lahjakortin itse.

Jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voit valita postituksen, jolloin tulostamme ja postitamme lahjakortin. Lahjakortti tulostetaan normaalille A4 kopiopaperille.

Lahjakortin voi käyttää yhteen kotisiivoukseen, ikkunanpesuun tai muuttosiivoukseen 6 kuukauden ajan ostopäivästä. Näet lahjakortista tarkan päivän mihin asti lahjakortti on voimassa. Voit varata siivouksen numerosta 09 8564 6541 arkisin 8-17.

Voit lahjakortin saajana saada vähennyksen, kun ostat lahjakortilla vähennyskelpoisia palveluita. Lahjakortin ostaja/antaja ei saa vähennystä.

Heräsikö kysyttävää?

Jäikö jokin askarruttamaan? Soita meille, ja kerromme lisää.

 

Soita 09 8564 6541 ›

 

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

ONNIn henkilöstö

Puhtaanapidon ammattilaisemme siivoavat sopimuksen mukaisesti kaikki kodin tilat. Kaikki työntekijämme on perehdytetty työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin. Siivousta voi ostaa säännöllisenä palveluna tai kertakäyntinä. 

Siivousvälineet ja -aineet

Siivous on tekninen suoritus. Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa omia alan jälleenmyyjiltä hankittuja ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. 

Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet. Kartoituskäyntimme on maksuton. 

Laatu

Siivouspalvelu joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Vaikka asiakas olisi tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, hän voi aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti. Myös uusi siivousaika järjestyy viikon sisällä ja kiiresiivoukset lyhyemmälläkin varoitusajalla. 

Lue lisää kotisiivouksesta

Miksi valita ONNI kotisiivous?
Siivouspalvelu / ONNI / 21.8.2023

Miksi valita ONNI kotisiivous?

Kotisiivouksen hinta voi vaihdella paljonkin eri yritysten välillä ja voi olla vaikeaa hahmottaa mit...

Lue lisää ›
Miten jakaa kotityöt tasaisesti?
Siivouspalvelu / Lastenhoito / 18.8.2023

Miten jakaa kotityöt tasaisesti?

Kotityöt voivat usein aiheuttaa päänvaivaa, erimielisyyksiä ja jopa konflikteja. Kuka siivoaa, kuka ...

Lue lisää ›
Koti- ja siivouspalveluita arvonlisäverottomana
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / ONNI / 15.8.2023

Koti- ja siivouspalveluita arvonlisäverottomana

Arvonlisäverottomat tukipalvelut ovat palveluita, joilla tuetaan tavanomaiseen elämään liittyviä toi...

Lue lisää ›