Kevätsiivous

Keväinen aurinko on täällä jälleen ja paljastaa talven pölyt. Kaipaatko apua arkeen? Tai helpotusta kesän juhlien järjestämiseen? Anna työläs ikkunanpesu ja kevätsiivous ammattilaisten tehtäväksi ja nauti puhtaasta kodista!

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jätä kevätsiivous ja ikkunanpesu tänä vuonna ammattilaisten tehtäväksi

Nauti raikkaasta ja puhtaasta keväisestä kodista ONNIn ammattilaisten avulla. Kerro meille toiveesi kevätsiivouksen suhteen ja huolehdimme kevätsiivouksen puolestasi. ONNIn kotisiivoojat tuovat tullessaan ammattilaisten puhdistusvälineet ja -aineet ja siivoavat kotisi ammattilaisten tarkkuudella juuri toiveidesi mukaisesti. Halutessasi voit ostaa kotisiivousta myös säännöllisenä kotisiivouksena.
 
 

Mitä kaikkea kuuluu kevätsiivoukseen?

Voit valita kevätsiivoukseen toiveidesi mukaisesti esimerkiksi jotakin seuraavista töistä: 
  • ikkunoiden tai parvekelasien pesu
  • keittiön kodinkoneiden puhdistus
  • terassin, parvekkeen tai viherhuoneen perusteellinen siivous, pintojen puhdistus ja kalusteiden järjestely kesäkuntoon
  • kylpyhuoneen ja/tai saunan pesu ja puhdistus
  • tekstiilien, kuten lemmikkien petien, mattojen, patjojen tai huonekalujen pesu ja puhdistus
  • varaston, vaatehuoneen tai autotallin siivous

Mitä kevätsiivous maksaa?

Kevätsiivouksen sisältö ja siivottavan kodin neliöt vaikuttavat siivouksen hintaan. Ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi kevätsiivouksen suhteen. Pystymme sen pohjalta arvioimaan siivoukseen tarvittavan ajan parhaiten ja pystymme antamaan kevätsiivoukselle tarkan hinnan. Voit katsoa koti- tai mökkikaupunkisi siivouksen tuntihinnan hinnastostamme

Miten voin tilata kevätsiivouksen?

Varaa kevätsiivous soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyyntö lomakkeella. Kerro meille tarkemmin mitä haluat kevätsiivoukseen kuuluvan ja saat kodin kevätsiivouksesta tarkan hinnan.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Tradekan jäsenille 25 % alennus kotisiivouksesta

ONNI tarjoaa jatkuvaa kotisiivousta Tradekan jäsenille pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa), Oulussa, Imatralla,  Tampereella, Vaasassa, Turussa, Raumalla, Seinäjoella, Kokkolassa, Jyväskylässä, Joensuussa, Lahdessa, Porvoossa, Mikkelissä, Kuopiossa ja Savonlinnassa alennettuun hintaan.
 
Saat 25 % alennuksen minimissään kahden tunnin kotisiivouksesta, kun teet toistaiseksi voimassa olevan siivoussopimuksen. Varaa ensimmäinen siivouksesi soittamalla asiakaspalveluumme tai sähköisellä lomakkeella. Muista mainita olevasi Tradekan jäsen. Soita ja kysy lisää siivouksen aloittamisesta edulliseen jäsenhintaan!

 

Lue lisää Tradekan jäsenedusta > 

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60% siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn palvelut ovat nyt 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö. Verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

ONNI kotisiivous tarjoaa myös kotisiivousta arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Ammattitaitoiset kotisiivoojat

ONNIn ammattitaitoiset kotisiivoojat siivoavat vaivattomasti kaikki kodin tilat. Luotettavat työntekijämme ovat perehtyneitä  työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin.

Siivousvälineet ja -aineet

Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet maksuttomalla kartoituskäynnillä.

Joustavuus

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan. Vaikka olisit tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, voit aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihin

siivoustilet 800x600px_2

Ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunoiden pesua säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä sekä omana palvelunaan. Hoidamme ikkunanpesun huolellisesti ja ammattitaidolla. Unohda siis jokavuotinen urakka ja valitse kotimainen ONNI!

siivoustilet 800x600px_7

Kertaluontoinen ja säännöllinen kotisiivous

Joskus kiire vie mennessään, toisinaan siivoaminen ei omin avuin onnistu ja välillä haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Kotisiivoojamme siivoavat kotisi toiveidesi mukaisesti ja voit käyttää säästyneen ajan elämästä nauttimiseen.

siivoustilet 800x600px_5

Siivouslahjakortit

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa verkosta pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa ja puhdas koti!

Lue lisää siivouspalvelusta

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin
Siivouspalvelu / Lastenhoito / 02.5.2024

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin

Kesä on täynnä aurinkoa, iloa ja juhlahetkiä perheen ja ystävien kanssa. Kun suunnittelet kesäjuh...

Lue lisää ›
Näillä vinkeillä hoidat muuttosiivouksen tehokkaasti
Siivouspalvelu / 22.4.2024

Näillä vinkeillä hoidat muuttosiivouksen tehokkaasti

Loppusiivouksen tarkoituksena puhdistaa asunto “omilta jäljiltä” seuraavia asukkaita varten. Tavarat...

Lue lisää ›
Mökkisiivous käynnistää kesäkauden - Katso parhaat vinkit!
Siivouspalvelu / 15.4.2024

Mökkisiivous käynnistää kesäkauden - Katso parhaat vinkit!

Mökkisiivous on ajankohtainen keväällä ennen mökkikauden alkua. Alkukaudesta tehdyn perusteellisen m...

Lue lisää ›