Säännöllinen kotisiivous

Säännöllinen siivous alkaa maksuttomalla kartoituksella. Kartoituksessa käymme läpi säännölliseen siivoukseen kuuluvat siivoustehtävät sekä kartoitamme mahdolliset lisätarpeesi ja toiveesi siivouksen suhteen. Kartoitus voidaan tehdä puhelimitse tai käyntinä, joillakin paikkakunnilla myös Teamsillä.

Soita 09 8564 6541 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Säännöllisen kotisiivouksen hintalaskuri

Tarkista hintalaskurilla onko kotisiivousta saatavilla paikkakunnallasi ja laske asuinalueesi kotisiivouksen suuntaa antava hinta-arvio. Hinnat koskevat säännöllisesti tehtävää kotisiivousta. Huomioithan, että palvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja lopullinen hinta määräytyy sen mukaan maksuttomassa kartoituksessa.

Hinta sisältää lisäksi matka-aikaa vähintään 15 minuuttia per siivooja, joka vähennetään työajasta. Joillakin paikkakunnilla suoritamme siivoukset työpareittain, jolloin matka-aikaa vähennetään vähintään 30 min työajasta ja siivouksen työaika puolittuu.

Säännöllisen siivouksen maksuton kartoitus Teamsillä

Voit varata maksuttoman kartoituksen Teamsillä seuraaville paikkakunnille: Tampere, Turku, Oulu, Lahti, Vaasa, Seinäjoki, Kokkola, Mikkeli, Joensuu, Savonlinna, Imatra, Lappeenranta, Kuopio, Jyväskylä

Varaa maksuton kartoitus (Teams) ›


Kotisiivouksen hinnasto ›

Tradekan jäsenenä saat 25 % alennuksen säännöllisestä kotisiivouksesta ›

Tutustu kotitalousvähennykseen ›

Tutustu mahdollisuuteen ostaa siivouspalvelua arvonlisäverottomasti ›

Tutustu kotisiivouksen palveluseteliin ›

Laske suuntaa antava hinta-arvio säännölliselle kotisiivoukselle

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi


Siivouksen hinta:
? /kk

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

? /kk

Jätä tarjouspyyntö

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan

Säännöllinen kotisiivous voi sisältää kodin normaalin kodin ylläpitosiivouksen tai juuri sinun tarpeidesi mukaiset siivoustehtävät. Voit itse määrittää kuinka usein haluat kotisi siivottavan.

Olohuone, makuuhuoneet sekä muut huonetilat

 • kaikki lattiat imuroidaan ja nihkeä pyyhitään, matot imuroidaan, lattialistat pyyhitään
 • ovet, ovenpielet ja kosketuspinnat pyyhitään
 • tarvittaessa sohva ja nojatuolit imuroidaan kalustesuulakkeella
 • vapaat tasopinnat pyyhitään (180cm asti)  
 • asunnon kaikki peilit ja lasipinnat pyyhitään sormenjäljistä ja roiskeista

Wc:n /kylpyhuoneen siivous

 • wc-pönttö pestään, sekä roiskeet seinän läheltä pyyhitään, käsienpesuallas harjataan, hanat ja altaan seinänvierustat pyyhitään, peilit pyyhitään, ovet, suihkukaappi/-tila pyyhitään, valokatkaisijat ja muut kosketuspinnat ja roiskeet pyyhitään, vapaat tasopinnat pyyhitään, lattiat imuroidaan ja harjapestään tarvittaessa.

Keittiön siivous

 • keittiössä lattiat imuroidaan ja pyyhitään, vapaat tasopinnat pyyhitään, tiskialtaan ja lieden seinän vierestä roiskeet ja tahrat pyyhitään, tiskiallas ja hana pestään, keittiönkaapeista pyyhitään tahrat ja roiskeet, roskiskaappi pyyhitään sisältä, liesituuletin pyyhitään, ruokapöytä ja tuolit pyyhitään

Erikseen tilattavat palvelut

 • Silittäminen ja vaatehuolto
 • Lieden taustan ja alustan puhdistus
 • Uunin puhdistus sisäpuolelta
 • Mikron puhdistus sisäpuolelta
 • Jääkaapin sisäpintojen puhdistus
 • Jääkaapin taustan ja alustan puhdistus
 • Pakastimen sulatus
 • Saunan pesu
 • Suihkutilan harjapesu
 • Lattiakaivon puhdistus
 • Kylpy-/poreammeen pesu
 • Ikkunoiden pesu
 • Lämpöpattereiden pyyhintä
 • Tiskaus, tiskikoneen täyttö ja tyhjennys
 • Seinien pyyhkiminen ja taulujen pölynpyyhintä
 • Yli 180 cm korkeudella olevien pintojen pyyhintä/puhdistus
 • Erittäin vaikeiden tahrojen poistaminen
 • Painavien huonekalujen ja kodinkoneiden siirtäminen
 • Asunnon muutto- tai loppusiivous (laajempi kuin säännöllinen siivous tai kertasiivous)
 • Epämiellyttävien hajujen poistoon otsonointi
 • Erikoissiivous

Säännöllinen siivous alkaa maksuttomalla kartoituksella. Kartoitus voidaan tehdä puhelimitse, Teamsillä tai käymällä kodissa. Kartoituksessa käymme läpi:

 • säännölliseen siivoukseen kuuluvat siivoustehtävät,
 • mahdolliset lisätarpeesi ja toiveesi siivouksen suhteen,
 • juuri sinun kotisi säännöllisen kotisiivouksen tarkan hinnan sekä
 • sovimme siivouksen aloituspäivän, toistuvuuden ja muut käytännön asiat, kuten siivoojien pääsyn kotiisi.

Tutustu laajemmin maksuttomaan kartoitukseen blogissamme.

Varaa maksuton kartoitus

Soita 09 8564 6541 ›

Varaa maksuton kartoitus (Teams) ›

Voit ottaa yhteyttä myös verkkosivujen lomakkeella tai sähköpostitse kotisiivous@onnion.fi.

Voit laskea kotisiivouksen laskurillamme hinta-arvion siivouksesta, mutta vasta maksuttomassa kartoituksessa pystymme antamaan tarkan hinnan säännölliselle kotisiivoukselle. Tarvitsemme tarkempaa hinta-arviota varten tiedon siivottavista neliöistä sekä tarvittavat siivoustehtävät.

Voit katsoa kotikaupunkisi siivouksen tuntihinnan hinnastostamme

Kodin siivoukseen menee aikaa sen mukaan minkä kokoinen koti on ja millaisia toiveita sinulla on siivouksen suhteen. Esimerkiksi 30-50 neliöisen kodin siivoukseen menee noin 3 tuntia, 60-70 neliöisen 4 tuntia ja 80-90 neliöisen 5 tuntia. Huomioithan, että edellä mainitut ovat aika-arvioita.  Huomioithan, että edellä mainitut ovat aika-arvioita. Tarkempi vuorokohtainen hinta selviää maksuttomassa kartoituksessa.

Siivousajat sisältävät matka-aikaa 15 minuuttia per siivooja, joka vähennetään työajasta. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) suoritamme siivoukset työpareittain, jolloin matka-aikaa vähennetään 30 min työajasta ja siivouksen työaika puolittuu.

Tarjoamme Onni kotisiivouksen säännöllisille sopimusasiakkaille eli kanta-asiakkaillemme vaihtuvia etuja ja ajankohtaista tietoa. Kartoitamme kanta-asiakkaidemme toiveita, joten kanta-asiakkaana sinulla on mahdollisuus myös vaikuttaa etuihin. Antamalla markkinointiluvan sopimuksen teon yhteydessä tai tilaamalla kanta-asiakkaan uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tiedon rahanarvoisista eduista ja tarjouksista!

Kotitalousvähennys on verovähennys, jolla saat helpotusta veroihin. Jos ostat esimerkiksi siivoustyötä, maksat ensin siivouksen itse, jonka jälkeen saat vähentää työn kustannukset ansio- ja pääomatulojen verotuksessa. Kotitalousvähennyksen ansiosta kotitaloudet pystyvät hyödyntämään erilaisia kotiin ja asumiseen liittyviä palveluja edullisemmin.

Kotitalousvähennyksen saa oman kodin lisäksi myös muun muassa omille vanhemmille tai mökille ostetuista palveluista. Vähennys on henkilökohtainen, joten vähennyksen saa työn maksanut henkilö. Puolisoiden teettämissä töissä vähennystä voivat hakea molemmat, jos he ovat yhdessä osallistuneet kustannuksiin.

Vähennyksen omavastuu on 100 euroa, josta ei voi tehdä vähennystä. Omavastuu koskee aina kalenterivuotta kerrallaan ja on henkilökohtainen eli samassa taloudessa asuvat henkilöt maksavat oman omavastuuosuutensa.

Toimitamme sinulle pyynnöstä koosteen edellisen vuoden siivouspalveluista, joten sinun tarvitsee vain lähettää kooste verottajalle, esimerkiksi veroilmoituksen liitteenä.

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää kotitalousvähennyksen kuukausittain. Silloin ilmoitat verottajalle kuukausittain toistuvan siivouspalvelun ostosumman. Veroprosenttisi pienenee, ja sinulle jää kuukausittain käteen kotitalousvähennyksen verran enemmän nettotuloja.

Varaa maksuton kartoitus sähköisellä lomakkeella, soittamalla tai Teamsillä. Muista mainita olevasi Tradekan jäsen. Siivoussopimusta tehdessä tarvitsemme Tradekan jäsennumerosi, jotta saat säännöllisen kotisiivouksen edullisempaan hintaan.

 

Soita 09 8564 6541 ›

Tutustu Tradeka -etuun ›

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. Onni tarjoaa kotisiivousta palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Soita 09 8564 6541 ›

Tutustu kotisiivouksen palveluseteliin ›

Tarjoamme kotisiivousta myös arvonlisäverottomasti, mikäli toimintakykysi on laskenut esimerkiksi korkean iän, sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa kartoituksessamme.

Soita 09 8564 6541 ›

Lue lisää alvittomasta palvelusta ›

Maksuttomassa kartoituksessa käymme läpi kotisiivouksesi sisällön toiveidesi mukaan. Jokaisella siivouskerralla ei ole välttämätöntä tehdä samoja siivoustehtäviä, vaan voimme sopia joustavasti siivoustehtävät tarpeidesi mukaan. Kotisiivouksen tarpeesi voivat myös vaihdella ajan kuluessa, jolloin autamme mielellämme päivittämään siivoussopimuksesi ajantasalle. Ota meihin yhteyttä, kun siivoustarpeesi muuttuvat tai haluat kotisiivouksen lisäksi esimerkiksi saunan, uunin tai ikkunoiden pesun. Haluamme, että voit nauttia puhtaasta kodista!

ONNIlta siivouspalvelua edullisesti

Tradekan jäsenille 25 % alennus säännöllisestä siivouksesta

Varaa ensimmäinen siivouksesi soittamalla asiakaspalveluumme tai sähköisellä lomakkeella. Muista mainita olevasi Tradekan jäsen.

Vähennä 60 % siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla

Kotitalousvähennyksen saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

Kotisiivousta ilman arvonlisäveroa

Tarjoamme kotisiivousta myös arvonlisäverottomasti, mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa kartoituksessamme.

Kotisiivousta myös palvelusetelillä

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. ONNI tarjoaa myös kotisiivousta palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Kotisiivouksen säännöllisille asiakkaille etuja

Tarjoamme ONNI kotisiivouksen säännöllisille sopimusasiakkaille eli kanta-asiakkaille vaihtuvia etuja ja ajankohtaista tietoa. Tilaa kanta-asiakkaan uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tiedon rahanarvoisista eduista ja tarjouksista!

Tutustu kanta-asiakasetuihin ›

muuttokuva4_fb

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Ammattitaitoiset kotisiivoojat

ONNIn ammattitaitoiset kotisiivoojat siivoavat vaivattomasti kaikki kodin tilat. Luotettavat työntekijämme ovat perehtyneitä  työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin.

Siivousvälineet ja -aineet

Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet maksuttomalla kartoituskäynnillä.

Joustavuus

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan. Vaikka olisit tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, voit aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihin

ONNI kotisiivous Instagram 1080x1080px_39

Ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunoiden pesua säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä sekä omana palvelunaan. Hoidamme ikkunanpesun huolellisesti ja ammattitaidolla. Unohda siis jokavuotinen urakka ja valitse kotimainen ONNI!

hero ONNI kotisiivous 8 2020_4

Muuttosiivous

Muutossa on paljon tehtävää, joten säästä hermojasi ja anna ONNIn ammattilaisten hoitaa huolellinen muuttosiivous. ONNIn tekemä muuttosiivous takaa tyytyväiset muuttajat, seuraavat asukkaat ja mahdollisen vuokranvälittäjän.

Hero-kuvat KOTISIIVOUS desktop_

Siivouslahjakortit

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa verkosta pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa ja puhdas koti!

Lue lisää siivouspalvelusta

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin
Siivouspalvelu / Lastenhoito / 02.5.2024

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin

Kesä on täynnä aurinkoa, iloa ja juhlahetkiä perheen ja ystävien kanssa. Kun suunnittelet kesäjuh...

Lue lisää ›
Näillä vinkeillä hoidat muuttosiivouksen tehokkaasti
Siivouspalvelu / 22.4.2024

Näillä vinkeillä hoidat muuttosiivouksen tehokkaasti

Loppusiivouksen tarkoituksena puhdistaa asunto “omilta jäljiltä” seuraavia asukkaita varten. Tavarat...

Lue lisää ›
Mökkisiivous käynnistää kesäkauden - Katso parhaat vinkit!
Siivouspalvelu / 15.4.2024

Mökkisiivous käynnistää kesäkauden - Katso parhaat vinkit!

Mökkisiivous on ajankohtainen keväällä ennen mökkikauden alkua. Alkukaudesta tehdyn perusteellisen m...

Lue lisää ›