Säännöllinen kotisiivous

Kaipaatko apua arkeen? Säästä aikaa ja anna kotimaisen ONNIn hoitaa siivous puolestasi. ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Säännöllisen kotisiivouksen hintalaskuri

Tarkista hintalaskurilla onko kotisiivousta saatavilla paikkakunnallasi ja laske asuinalueesi kotisiivouksen suuntaa antava hinta-arvio. Hinnat koskevat säännöllisesti tehtävää kotisiivousta. Huomioithan, että palvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja lopullinen hinta määräytyy sen mukaan maksuttomassa kartoituksessa.

Hinta sisältää lisäksi matka-aikaa vähintään 15 minuuttia per siivooja, joka vähennetään työajasta. Pääkaupunkiseudulla suoritamme siivoukset työpareittain, jolloin matka-aikaa vähennetään vähintään 30 min työajasta ja siivouksen työaika puolittuu.

Voit myös soittaa meille numeroon 09 8564 6541 arkisin klo 8-17 ja kysyä lisää palveluistamme. 


Kotisiivouksen hinnasto ›

Tradekan jäsenenä saat 25 % alennuksen säännöllisestä kotisiivouksesta ›

Laske suuntaa antava hinta-arvio säännölliselle kotisiivoukselle

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi


Siivouksen hinta:
? /kk

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

? /kk

Jätä tarjouspyyntö

ONNIlta siivouspalvelua edullisesti

Tradekan jäsenille 25 % alennus säännöllisestä siivouksesta

Varaa ensimmäinen siivouksesi soittamalla asiakaspalveluumme tai sähköisellä lomakkeella. Muista mainita olevasi Tradekan jäsen.

Vähennä 60 % siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla

Kotitalousvähennyksen saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

Kotisiivousta ilman arvonlisäveroa

Tarjoamme kotisiivousta myös arvonlisäverottomasti, mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa kartoituksessamme.

Kotisiivousta myös palvelusetelillä

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. ONNI tarjoaa myös kotisiivousta palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan

Säännöllinen kotisiivous voi sisältää kodin normaalin kodin ylläpitosiivouksen tai juuri sinun tarpeidesi mukaiset siivoustehtävät. Voit itse määrittää kuinka usein haluat kotisi siivottavan.

Olohuone, makuuhuoneet sekä muut huonetilat

 • kaikki lattiat imuroidaan ja nihkeä pyyhitään, matot imuroidaan, lattialistat pyyhitään
 • ovet, ovenpielet ja kosketuspinnat pyyhitään
 • tarvittaessa sohva ja nojatuolit imuroidaan kalustesuulakkeella
 • vapaat tasopinnat pyyhitään (180cm asti)  
 • asunnon kaikki peilit ja lasipinnat pyyhitään sormenjäljistä ja roiskeista

Wc:n /kylpyhuoneen siivous

 • wc-pönttö pestään, sekä roiskeet seinän läheltä pyyhitään, käsienpesuallas harjataan, hanat ja altaan seinänvierustat pyyhitään, peilit pyyhitään, ovet, suihkukaappi/-tila pyyhitään, valokatkaisijat ja muut kosketuspinnat ja roiskeet pyyhitään, vapaat tasopinnat pyyhitään, lattiat imuroidaan ja harjapestään tarvittaessa.

Keittiön siivous

 • keittiössä lattiat imuroidaan ja pyyhitään, vapaat tasopinnat pyyhitään, tiskialtaan ja lieden seinän vierestä roiskeet ja tahrat pyyhitään, tiskiallas ja hana pestään, keittiönkaapeista pyyhitään tahrat ja roiskeet, roskiskaappi pyyhitään sisältä, liesituuletin pyyhitään, ruokapöytä ja tuolit pyyhitään

Erikseen tilattavat palvelut

 • Silittäminen ja vaatehuolto
 • Lieden taustan ja alustan puhdistus
 • Uunin puhdistus sisäpuolelta
 • Mikron puhdistus sisäpuolelta
 • Jääkaapin sisäpintojen puhdistus
 • Jääkaapin taustan ja alustan puhdistus
 • Pakastimen sulatus
 • Saunan pesu
 • Suihkutilan harjapesu
 • Lattiakaivon puhdistus
 • Kylpy-/poreammeen pesu
 • Ikkunoiden pesu
 • Lämpöpattereiden pyyhintä
 • Tiskaus, tiskikoneen täyttö ja tyhjennys
 • Seinien pyyhkiminen ja taulujen pölynpyyhintä
 • Yli 180 cm korkeudella olevien pintojen pyyhintä/puhdistus
 • Erittäin vaikeiden tahrojen poistaminen
 • Painavien huonekalujen ja kodinkoneiden siirtäminen
 • Asunnon muutto- tai loppusiivous (laajempi kuin säännöllinen siivous tai kertasiivous)
 • Epämiellyttävien hajujen poistoon otsonointi
 • Erikoissiivous

Voit laskea kotisiivouksen laskurillamme hinta-arvion siivouksesta, mutta vasta maksuttomassa kartoituksessa pystymme antamaan tarkan hinnan säännölliselle kotisiivoukselle. Tarvitsemme tarkempaa hinta-arviota varten tiedon siivottavista neliöistä sekä tarvittavat siivoustehtävät.

Voit katsoa kotikaupunkisi siivouksen tuntihinnan hinnastostamme

Kodin siivoukseen menee aikaa sen mukaan minkä kokoinen koti on ja millaisia toiveita sinulla on siivouksen suhteen. Esimerkiksi 30-50 neliöisen kodin siivoukseen menee noin 3 tuntia, 60-70 neliöisen 4 tuntia ja 80-90 neliöisen 5 tuntia. Huomioithan, että edellä mainitut ovat aika-arvioita.  Huomioithan, että edellä mainitut ovat aika-arvioita. Tarkempi vuorokohtainen hinta selviää maksuttomassa kartoituksessa.

Siivousajat sisältävät matka-aikaa 15 minuuttia per siivooja, joka vähennetään työajasta. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) suoritamme siivoukset työpareittain, jolloin matka-aikaa vähennetään 30 min työajasta ja siivouksen työaika puolittuu.

Ota yhteyttä meihin

Seuraavaksi sovimme maksuttoman kartoituksen, joka suoritetaan joko käymällä kodissa tai puhelimitse. Kartoituksessa sovimme tarkemmin siivoustehtävät mitä haluat siivoukseen kuuluvan ja samalla saat säännöllisestä kotisiivouksesta tarkan hinnan. Toiveidesi mukaan sovimme säännöllisen siivouksen aloituspäivän. Lue lisää kartoituksesta blogistamme. 

Maksuttomassa kartoituksessa käymme läpi kotisiivouksesi sisällön toiveidesi mukaan. Jokaisella siivouskerralla ei ole välttämätöntä tehdä samoja siivoustehtäviä, vaan voimme sopia joustavasti siivoustehtävät tarpeidesi mukaan. Kotisiivouksen tarpeesi voivat myös vaihdella ajan kuluessa, jolloin autamme mielellämme päivittämään siivoussopimuksesi ajantasalle. Ota meihin yhteyttä, kun siivoustarpeesi muuttuvat tai haluat kotisiivouksen lisäksi esimerkiksi saunan, uunin tai ikkunoiden pesun. Haluamme, että voit nauttia puhtaasta kodista!

Säännöllisille asiakkaille etuja

Tarjoamme ONNI kotisiivouksen säännöllisille sopimusasiakkaille eli kanta-asiakkaille vaihtuvia etuja ja ajankohtaista tietoa. Tilaa kanta-asiakkaan uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tiedon rahanarvoisista eduista ja tarjouksista!

Tutustu kanta-asiakasetuihin ›

muuttokuva4_fb

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Ammattitaitoiset kotisiivoojat

ONNIn ammattitaitoiset kotisiivoojat siivoavat vaivattomasti kaikki kodin tilat. Luotettavat työntekijämme ovat perehtyneitä  työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin.

Siivousvälineet ja -aineet

Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet maksuttomalla kartoituskäynnillä.

Joustavuus

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan. Vaikka olisit tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, voit aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihin

ONNI kotisiivous Instagram 1080x1080px_39

Ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunoiden pesua säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä sekä omana palvelunaan. Hoidamme ikkunanpesun huolellisesti ja ammattitaidolla. Unohda siis jokavuotinen urakka ja valitse kotimainen ONNI!

hero ONNI kotisiivous 8 2020_4

Muuttosiivous

Muutossa on paljon tehtävää, joten säästä hermojasi ja anna ONNIn ammattilaisten hoitaa huolellinen muuttosiivous. ONNIn tekemä muuttosiivous takaa tyytyväiset muuttajat, seuraavat asukkaat ja mahdollisen vuokranvälittäjän.

Hero-kuvat KOTISIIVOUS desktop_

Siivouslahjakortit

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa verkosta pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa ja puhdas koti!

Lue lisää siivouspalvelusta

Onni kotisiivoukselta entistä laadukkaampaa siivouspalvelua
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / 10.11.2023

Onni kotisiivoukselta entistä laadukkaampaa siivouspalvelua

ONNIlla on viime vuosina tehty organisaatiomuutoksia, joissa kotihoito, avustajapalvelut ja kuluttaj...

Lue lisää ›
Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024
Henkilökohtainen apu / Kotihoito / Siivouspalvelu / Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / Lastenhoito / 25.10.2023

Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024

Kahden vuoden kotitalousvähennys kokeilu saa jatkoa. Siivous-, hoito- ja hoivatyön kotitalousvähenny...

Lue lisää ›
Onni kotisiivouksen asiakaskokemus vuonna 2023
Siivouspalvelu / Kokemuksia / 10.10.2023

Onni kotisiivouksen asiakaskokemus vuonna 2023

Mittaamme ONNIn eri asiakasryhmien tyytyväisyyttä säännöllisesti asiakaskyselyillä. Asiakastutkimust...

Lue lisää ›