Säännöllinen kotisiivous

Kaipaatko apua arkeen? Säästä aikaa ja anna kotimaisen ONNIn hoitaa siivous puolestasi.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

ONNI on puhdas koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa

 

Mitä kaikkea kuuluu säännölliseen siivoukseen?

Säännöllinen kotisiivous voi sisältää normaalin kodin ylläpitosiivouksen tai juuri sinun tarpeidesi mukaiset siivoustehtävät. Voit itse määrittää kuinka usein haluat, että kotisi siivotaan. Jos kaipaat helpotusta arkeen, anna ONNIn ammattilaisten hoitaa siivous puolestasi.

Mitä säännöllinen kotisiivous maksaa?

Voit laskea kotisiivouksen laskurillamme hinta-arvion siivouksesta, mutta vasta maksuttomassa kartoituksessa pystymme antamaan tarkan hinnan säännölliselle kotisiivoukselle. Voit katsoa kotikaupunkisi siivouksen tuntihinnan hinnastostamme

Miten voin tilata säännöllisen siivouksen?

Varaa maksuton kartoitus soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyyntö lomakkeella. Kartoituksessa sovimme tarkemmin mitä haluat siivoukseen kuuluvan ja samalla saat säännöllisestä kotisiivouksesta tarkan hinnan.

Helpota arkeen paluuta – 1. kuukausi nyt -50%

Tarjoamme nyt ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan, kun teet kanssamme uuden säännöllisen sopimuksen. Etu on voimassa 30.9.2023 asti kaikilla ONNI kotisiivouksen paikkakunnilla pois lukien Alavieska, Ilmajoki, Jyväskylä, Kuopio, Nivala, Sievi ja Ylivieska. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Hyödynnä etu mainitsemalla yhteydenotossa tarjouksesta.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Olohuone, makuuhuoneet sekä muut huonetilat

 • kaikki lattiat imuroidaan ja nihkeä pyyhitään, matot imuroidaan, lattialistat pyyhitään
 • ovet, ovenpielet ja kosketuspinnat pyyhitään
 • tarvittaessa sohva ja nojatuolit imuroidaan kalustesuulakkeella
 • vapaat tasopinnat pyyhitään (180cm asti)  
 • asunnon kaikki peilit ja lasipinnat pyyhitään sormenjäljistä ja roiskeista

Wc:n /kylpyhuoneen siivous

 • wc-pönttö pestään, sekä roiskeet seinän läheltä pyyhitään, käsienpesuallas harjataan, hanat ja altaan seinänvierustat pyyhitään, peilit pyyhitään, ovet, suihkukaappi/-tila pyyhitään, valokatkaisijat ja muut kosketuspinnat ja roiskeet pyyhitään, vapaat tasopinnat pyyhitään, lattiat imuroidaan ja harjapestään tarvittaessa.

Keittiön siivous

 • keittiössä lattiat imuroidaan ja pyyhitään, vapaat tasopinnat pyyhitään, tiskialtaan ja lieden seinän vierestä roiskeet ja tahrat pyyhitään, tiskiallas ja hana pestään, keittiönkaapeista pyyhitään tahrat ja roiskeet, roskiskaappi pyyhitään sisältä, liesituuletin pyyhitään, ruokapöytä ja tuolit pyyhitään

Erikseen tilattavat palvelut

 • Silittäminen ja vaatehuolto
 • Lieden taustan ja alustan puhdistus
 • Uunin puhdistus sisäpuolelta
 • Mikron puhdistus sisäpuolelta
 • Jääkaapin sisäpintojen puhdistus
 • Jääkaapin taustan ja alustan puhdistus
 • Pakastimen sulatus
 • Saunan pesu
 • Suihkutilan harjapesu
 • Lattiakaivon puhdistus
 • Kylpy-/poreammeen pesu
 • Ikkunoiden pesu
 • Lämpöpattereiden pyyhintä
 • Tiskaus, tiskikoneen täyttö ja tyhjennys
 • Seinien pyyhkiminen ja taulujen pölynpyyhintä
 • Yli 180 cm korkeudella olevien pintojen pyyhintä/puhdistus
 • Erittäin vaikeiden tahrojen poistaminen
 • Painavien huonekalujen ja kodinkoneiden siirtäminen
 • Asunnon muutto- tai loppusiivous (laajempi kuin säännöllinen siivous tai kertasiivous)
 • Epämiellyttävien hajujen poistoon otsonointi
 • Erikoissiivous

Kodin siivoukseen menee aikaa sen mukaan minkä kokoinen koti on ja millaisia toiveita sinulla on siivouksen suhteen. Esimerkiksi 30-50 neliöisen kodin siivoukseen menee noin 3 tuntia, 60-70 neliöisen 4 tuntia ja 80-90 neliöisen 5 tuntia. Huomioithan, että edellä mainitut ovat aika-arvioita.  Huomioithan, että edellä mainitut ovat aika-arvioita. Tarkempi vuorokohtainen hinta selviää maksuttomassa kartoituksessa.

Siivousajat sisältävät matka-aikaa 15 minuuttia per siivooja, joka vähennetään työajasta. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) suoritamme siivoukset työpareittain, jolloin matka-aikaa vähennetään 30 min työajasta ja siivouksen työaika puolittuu.

Maksuttomassa kartoituksessa käymme läpi kotisiivouksesi sisällön toiveidesi mukaan. Kotisiivouksen tarpeesi voivat kuitenkin vaihdella, jolloin autamme mielellämme päivittämään siivoussopimuksesi ajantasalle. Ota meihin yhteyttä kun siivoustarpeesi muuttuvat tai haluat kotisiivouksen lisäksi esimerkiksi uunin tai ikkunoiden pesun. Haluamme, että voit nauttia puhtaasta kodista!

Säännöllisen kotisiivouksen hintalaskuri

Tarkista hintalaskurilla joko kotisiivousta on saatavilla paikkakunnallasi ja laske asuinalueesi kotisiivouksen hinta-arvio. Hinnat koskevat säännöllisesti tehtävää kotisiivousta. Huomioithan, että palvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja lopullinen hinta määräytyy sen mukaan maksuttomassa kartoituksessa.

Hinta sisältää lisäksi matka-aikaa vähintään 15 minuuttia per siivooja, joka vähennetään työajasta. Pääkaupunkiseudulla suoritamme siivoukset työpareittain, jolloin matka-aikaa vähennetään vähintään 30 min työajasta ja siivouksen työaika puolittuu.

Voit myös soittaa meille numeroon 09 8564 6541 arkisin klo 8-17 ja kysyä lisää palveluistamme. 


Kotisiivouksen hinnasto ›

Tradekan jäsenenä saat 25 % alennuksen kotisiivouksesta ›

Laske hinta-arvio säännölliselle kotisiivoukselle

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi


Siivouksen hinta:
? /kk

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

? /kk

Jätä tarjouspyyntö

Tradekan jäsenille 25 % alennus kotisiivouksesta

ONNI tarjoaa jatkuvaa kotisiivousta Tradekan jäsenille pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa), Oulussa, Imatralla,  Tampereella, Vaasassa, Turussa, Raumalla, Seinäjoella, Kokkolassa, Jyväskylässä, Joensuussa, Lahdessa, Porvoossa, Mikkelissä, Kuopiossa ja Savonlinnassa alennettuun hintaan.
 
Saat 25 % alennuksen minimissään kahden tunnin kotisiivouksesta, kun teet toistaiseksi voimassa olevan siivoussopimuksen. Varaa ensimmäinen siivouksesi soittamalla asiakaspalveluumme tai sähköisellä lomakkeella. Muista mainita olevasi Tradekan jäsen. Soita ja kysy lisää siivouksen aloittamisesta edulliseen jäsenhintaan!

 

Lue lisää Tradekan jäsenedusta > 

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60 % siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn palvelut ovat nyt 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö. Verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

ONNI kotisiivous tarjoaa myös kotisiivousta arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Voit ostaa kotisiivousta myös palvelusetelillä

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. ONNI tarjoaa myös kotisiivousta palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

 

Lue lisää palvelusetelistä >

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Ammattitaitoiset kotisiivoojat

ONNIn ammattitaitoiset kotisiivoojat siivoavat vaivattomasti kaikki kodin tilat. Luotettavat työntekijämme ovat perehtyneitä  työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin.

Siivousvälineet ja -aineet

Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet maksuttomalla kartoituskäynnillä.

Joustavuus

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan. Vaikka olisit tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, voit aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihin

ONNI kotisiivous Instagram 1080x1080px_39

Ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunoiden pesua säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä sekä omana palvelunaan. Hoidamme ikkunanpesun huolellisesti ja ammattitaidolla. Unohda siis jokavuotinen urakka ja valitse kotimainen ONNI!

hero ONNI kotisiivous 8 2020_4

Muuttosiivous

Muutossa on paljon tehtävää, joten säästä hermojasi ja anna ONNIn ammattilaisten hoitaa huolellinen muuttosiivous. ONNIn tekemä muuttosiivous takaa tyytyväiset muuttajat, seuraavat asukkaat ja mahdollisen vuokranvälittäjän.

Hero-kuvat KOTISIIVOUS desktop_

Siivouslahjakortit

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa verkosta pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa ja puhdas koti!

Lue lisää siivouspalvelusta

Miksi valita ONNI kotisiivous?
Siivouspalvelu / ONNI / 21.8.2023

Miksi valita ONNI kotisiivous?

Kotisiivouksen hinta voi vaihdella paljonkin eri yritysten välillä ja voi olla vaikeaa hahmottaa mit...

Lue lisää ›
Miten jakaa kotityöt tasaisesti?
Siivouspalvelu / Lastenhoito / 18.8.2023

Miten jakaa kotityöt tasaisesti?

Kotityöt voivat usein aiheuttaa päänvaivaa, erimielisyyksiä ja jopa konflikteja. Kuka siivoaa, kuka ...

Lue lisää ›
Koti- ja siivouspalveluita arvonlisäverottomana
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / ONNI / 15.8.2023

Koti- ja siivouspalveluita arvonlisäverottomana

Arvonlisäverottomat tukipalvelut ovat palveluita, joilla tuetaan tavanomaiseen elämään liittyviä toi...

Lue lisää ›