Olet tässä: ONNI blogi / Kartoituskäynneillä takaamme siivouspalvelumme laadun

Kartoituskäynneillä takaamme siivouspalvelumme laadun

MicrosoftTeams-image (18)

ONNI kotisiivous tarjoaa säännöllisen kotisiivouksen tilaajille maksuttoman kartoituksen. Kartoitus voidaan hoitaa puhelimessa tai kartoituskäyntinä asiakkaan kotona. Kartoituksessa käydään läpi asiakkaan tarpeet ja toiveet siivouksen suhteen.

 

Mitä kartoitus sisältää?

Säännöllistä kotisiivousta tilatessa, voi varata maksuttoman kartoituksen. Kartoituksessa myyntipäällikkö tai tiimiesihenkilö keskustelee toiveistasi siivouksen suhteen. Kartoituksessa käydään jokainen huone yksitellen läpi ja keskustellaan yhdessä mitä siivotaan ja miten. Jos kotona on hankalasti siirreltäviä huonekaluja tai muuta huomioon otettavaa, mietitään yhdessä miten nämä olisi järkevintä siivota. Kartoituksessa kerromme myös millä välineillä mitkäkin materiaalit ja huonekalut putsataan.

Kartoituksessa käymme läpi, mitä kaikkea siivouksen hintaan kuuluu missäkin huoneessa ja mikä taas tuo siivoukseen lisäkustannuksia. Kaikkiin huoneisiin kuuluu muun muassa imurointi ja tasojen pyyhkiminen. Esimerkiksi korkealta kaapinpäältä tai katon rajasta siivoaminen vie enemmän aikaa ja siksi luetaan lisätyöksi, jonka asiakas voi halutessaan valita mukaan siivoukseensa.

Kun kaikki huoneet on käyty läpi, osaa kartoittaja kertoa arvioidun siivousajan sekä hinnan siivoukselle. Jos siivotessa kuitenkin huomataan, että aikaa on liian paljon tai se ei riitä siivoukseen, olemme yhteydessä asiakkaaseen ja voimme yhdessä muuttaa sopimuksen sisältöä.

Kartoituksella sovitaan myös siivouspäivästä ja siitä, kuinka usein siivous tehdään. Kartoittaja osaa suositella sopivaa siivoustiheyttä toiveidesi mukaan. Siivouspäivä on aina sama viikonpäivä. Saat ONNIlta vielä edellisenä perjantaina muistutusviestin siivouksesta.

 

Siivouspalvelu joustaa aina toiveidesi mukaan

Kotisiivouksen sisältöön voi halutessaan lisätä erilaisia lisäpalveluita ja siivouksen sisältöä voi muokata myös jälkikäteen. Jos haluat tilata silloin tällöin lisäpalveluja, kuten uunin pesun, voidaan sen hinta kompensoida jättämällä vastaavasti sillä kertaa jotain muuta siivoukseen kuuluvaa pois. Näin siivouksen aika sekä hinta pysyy samana.

Voit antaa meille kotiavaimen, kertoa vara-avaimen säilytyspaikan tai olla meitä ovella vastassa. Voit myös hyvin olla kotona koko siivoamisen ajan. Esimerkiksi etätöiden teko samaan aikaan sopii hyvin. Jos siivouksen kohdalle sattuu esimerkiksi palaveri ja haluat olla rauhassa yhdessä huoneessa, voit kertoa tästä siivoojille. He voivat tällöin tehdä esimerkiksi jonkin haluamasi lisäpalvelun samalla ajalla, mikä kuluisi tämän huoneen siivoukseen.

 

Kartoituksella varmistamme, että siivouspalvelumme vastaa asiakkaan tarpeita

Kartoitukset ovat tärkeä osa kotisiivouspalveluamme. Kartoituksessa saadaan yhdessä sovittua kaikki siivoukseen liittyvät yksityiskohdat. Asiakkaana pääset kuulemaan tarkemmin ONNIn siivouspalvelusta sekä siitä mitä kaikkea siihen kuuluu. Osaamme kartoituksen jälkeen opastaa siivoojia oikein ja välittää tiedot heille. Tällöin molemmille osapuolille on selvää, mitä siivouksessa tehdään ja palvelu sujuu näin vaivattomammin.

Teemme kartoituksen mieluusti käymällä asiakkaiden luona, sillä näkemällä siivottavat tilat pystymme huomioimaan asiakkaan tarpeet paremmin. Aina pelkästään kodin neliöt eivät kerro koko totuutta, sillä jokainen koti on uniikki ja erilainen. Joissakin kodeissa siivoukseen menee enemmän aikaa kuin toisissa, vaikka näissä olisikin samat neliöt. Siksi on tärkeää tietää kodista enemmän, jotta siivoukseen kuluva aika voidaan arvioida mahdollisimman tarkasti.

"Kartoituskäynnit ovat tämä työn suola. On ihanaa päästä tapaamaan erilaisia ihmisiä ja näkemään erilaisia koteja. Kartoituskäynnit ovat sujuneet aina hyvin ja asiakkaat odottavat käyntejä positiivisin mielin. On ilo olla asiakkaidemme apuna", kertoo kotisiivouksen tiimiesihenkilö Satu Heiskanen.

 

Laske hinta ja varaa säännöllinen kotisiivous ›

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.