Mökkisiivous

Mökkikausi lähestyy ja mökki siivoamatta? Kaipaatko helpotusta lomailuun? Anna työläs mökkisiivous ammattilaisen tehtäväksi ja aloita mökkikausi puhtaassa mökissä!

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jätä mökkisiivous tänä vuonna ammattilaisten tehtäväksi

Nauti raikkaasta ja puhtaasta mökistä ONNIn ammattilaisten avulla. Kerro meille toiveesi mökkisiivouksen suhteen ja huolehdimme siivouksen puolestasi. ONNIn kotisiivoojat tuovat tullessaan ammattilaisten puhdistusvälineet ja -aineet ja siivoavat mökkisi ammattilaisten tarkkuudella juuri toiveidesi mukaisesti.
 
 

Mitä kaikkea kuuluu mökkisiivoukseen?

Voit valita mökkisiivoukseen toiveidesi mukaisesti esimerkiksi jotakin seuraavista töistä: 
  • ikkunoiden pesu
  • keittiön kodinkoneiden puhdistus
  • terassin, parvekkeen tai viherhuoneen perusteellinen siivous, pintojen puhdistus ja kalusteiden järjestely kesäkuntoon
  • kylpyhuoneen ja/tai saunan pesu ja puhdistus

Mitä mökkisiivous maksaa?

Mökkisiivouksen sisältö ja siivottavan mökin neliöt vaikuttavat siivouksen hintaan. Ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi mökkisiivouksen suhteen. Pystymme sen pohjalta arvioimaan siivoukseen tarvittavan ajan parhaiten ja pystymme antamaan mökkisiivoukselle tarkan hinnan. Voit katsoa mökkikaupunkisi siivouksen tuntihinnan hinnastostamme

Miten voin tilata mökkisiivouksen?

Varaa mökkisiivous soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyyntö lomakkeella. Kerro meille tarkemmin mitä haluat mökkisiivoukseen kuuluvan ja saat mökin siivouksesta tarkan hinnan.

Varaa mökkisiivous

Soita 09 8564 6541 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Tradekan jäsenille 25 % alennus kotisiivouksesta

ONNI tarjoaa jatkuvaa kotisiivousta Tradekan jäsenille pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa), Oulussa, Imatralla,  Tampereella, Vaasassa, Turussa, Raumalla, Seinäjoella, Kokkolassa, Jyväskylässä, Joensuussa, Lahdessa, Porvoossa, Mikkelissä, Kuopiossa ja Savonlinnassa alennettuun hintaan.
 
Saat 25 % alennuksen minimissään kahden tunnin kotisiivouksesta, kun teet toistaiseksi voimassa olevan siivoussopimuksen. Varaa ensimmäinen siivouksesi soittamalla asiakaspalveluumme tai sähköisellä lomakkeella. Muista mainita olevasi Tradekan jäsen. Soita ja kysy lisää siivouksen aloittamisesta edulliseen jäsenhintaan!

 

Lue lisää Tradekan jäsenedusta > 

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60% siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn palvelut ovat nyt 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö. Verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

ONNI kotisiivous tarjoaa myös kotisiivousta arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Ammattitaitoiset kotisiivoojat

ONNIn ammattitaitoiset kotisiivoojat siivoavat vaivattomasti kaikki kodin tilat. Luotettavat työntekijämme ovat perehtyneitä  työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin.

Siivousvälineet ja -aineet

Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. Selvitämme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet maksuttomalla kartoituskäynnillä.

Joustavuus

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan. Vaikka olisit tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, voit aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihin

siivoustilet 800x600px_2

Ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunoiden pesua säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä sekä omana palvelunaan. Hoidamme ikkunanpesun huolellisesti ja ammattitaidolla. Unohda siis jokavuotinen urakka ja valitse kotimainen ONNI!

siivoustilet 800x600px_7

Säännöllinen kotisiivous

Joskus kiire vie mennessään, toisinaan siivoaminen ei omin avuin onnistu ja välillä haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Kotisiivoojamme siivoavat kotisi toiveidesi mukaisesti ja voit käyttää säästyneen ajan elämästä nauttimiseen.

siivoustilet 800x600px_5

Siivouslahjakortit

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa verkosta pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa ja puhdas koti!

Lue lisää siivouspalvelusta

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin
Siivouspalvelu / Lastenhoito / 02.5.2024

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin

Kesä on täynnä aurinkoa, iloa ja juhlahetkiä perheen ja ystävien kanssa. Kun suunnittelet kesäjuh...

Lue lisää ›
Näillä vinkeillä hoidat muuttosiivouksen tehokkaasti
Siivouspalvelu / 22.4.2024

Näillä vinkeillä hoidat muuttosiivouksen tehokkaasti

Loppusiivouksen tarkoituksena puhdistaa asunto “omilta jäljiltä” seuraavia asukkaita varten. Tavarat...

Lue lisää ›
Mökkisiivous käynnistää kesäkauden - Katso parhaat vinkit!
Siivouspalvelu / 15.4.2024

Mökkisiivous käynnistää kesäkauden - Katso parhaat vinkit!

Mökkisiivous on ajankohtainen keväällä ennen mökkikauden alkua. Alkukaudesta tehdyn perusteellisen m...

Lue lisää ›