Muuttosiivous

Säästä aikaa ja anna kotimaisen ONNIn hoitaa muuttosiivous puolestasi.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Tee seuraavasta muutostasi elämäsi helpoin – tilaa muuttosiivous!

 

Miksi valita muuttosiivous?

Muutossa on paljon tehtävää, joten säästä hermojasi ja anna ONNIn ammattilaisten hoitaa huolellinen muuttosiivous. ONNIn tekemä muuttosiivous takaa tyytyväiset muuttajat, seuraavat asukkaat ja mahdollisen vuokranvälittäjän. Muuttosiivous auttaa niin vuokra-asuntojen vaihtumisessa sekä asuntojen myynnissä ja ostamisessa.

Miten voin tilata muuttosiivouksen?

Varaa muuttosiivous soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyyntö lomakkeella. Asunnon koko ja siivoustarpeet vaikuttavat siivouksen kestoon. Voit katsoa kotikaupunkisi siivouksen tuntihinnan hinnastostamme.

Mitä muuttosiivous sisältää?

Muuttosiivous eli asunnon loppusiivous on normaalia ylläpitosiivousta laajempi. Valittavissa on kaksi vaihtoehtoa: suppea muuttosiivous tai laaja muuttosiivous. Voimme tarvittaessa räätälöidä paketteja tarpeesi mukaan.

 • lattioiden ja lattialistojen imurointi ja pyyhintä 
 • ulko-oven ja väliovien pyyhintä kauttaaltaan 
 • valokatkaisijoiden ja ovien kahvojen pyyhintä 
 • peilien ja peiliovien pyyhintä kauttaaltaan 
 • pölyjen pyyhintä tasoilta ja ikkunanlaudoilta. Myös yläpölyt. 
 • tarvittaessa tahrojen poisto seinäpinnoilta 
 • ilmanvaihtoventtiilien pyyhintä 
 • lämpöpattereiden pyyhintä 
 • huoneiston kaappien ja ovien pyyhintä ulko- ja sisäpuolelta 
 • keittiössä: kaappien ja ovien pyyhintä ulko- ja sisäpuolelta. Roskakaapin ja roska-astioiden puhdistus. Jääkaapin, mikron uunin puhdistus ulko- ja sisäpuolelta ja uunipeltien pesu. Sulatetun pakastimen pesu. Tasopintojen ja välitilojen pyyhintä, tiskialtaan ja hanan pesu. Liesituulettimen ja irrotettavan suodattimen pesu. Poisvedettävien kodinkoneiden taustojen puhdistus. 
 • WC/kylpyhuone/saunatilat: lattioiden imurointi ja harjapesu. Suihkutilan seinien ja lasiovien pesu. Ammeen pesu. Käsienpesualtaiden, hanojen ja wc-istuimen pesu. Peilien/peilikaappien pyyhintä ulkopinnoilta. Lattiakaivon puhdistus. Saunan lauteiden ja selkänojan pesu. 
 • Parvekkeen/terassin lattian imurointi 
 • Ikkunoiden ja parvekelasien pesu tilattava erikseen
 • lattioiden ja lattialistojen imurointi ja pyyhintä 
 • väliovien pyyhintä kauttaaltaan 
 • valokatkaisijoiden ja ovien kahvojen pyyhintä 
 • peilien ja peiliovien pyyhintä kauttaaltaan 
 • pölyjen pyyhintä tasoilta ja ikkunanlaudoilta 
 • keittiössä: kaappien ovien pyyhintä ulkopuolelta, roskakaapin ja roska-astioiden puhdistus, kodinkoneiden pyyhintä ulkopinnoilta, tasopinnat ja välitilat pyyhitään, tiskiallas ja hanat pestään 
 • WC/kylpyhuone/saunatilat: lattioiden imurointi ja pyyhintä / harjapesu. Suihkutilan seinien ja lasiovien pesu. käsienpesualtaiden. hanojen ja wc-istuimen pesu. Peilien/peilikaappien pyyhintä ulkopinnoilta. Lattiakaivon puhdistus. 
 • Parvekkeen/terassin lattian imurointi 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Soita 09 8564 6541 ›

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Ammattitaitoiset kotisiivoojat

ONNIn ammattitaitoiset kotisiivoojat siivoavat vaivattomasti kaikki kodin tilat. Luotettavat työntekijämme ovat perehtyneitä  työskentelymenetelmiin, puhdistusaineisiin, välineisiin ja muihin käytäntöihin.

Siivousvälineet ja -aineet

Paras lopputulos vaatii oikeanlaiset välineet. Käytämme siivouksessa ammattilaisten työvälineitä ja puhdistusaineita. Kartoitamme aina etukäteen kodin tilat ja siivoustarpeet.

Joustavuus

Siivouspalvelu joustaa tarpeidesi mukaan. Vaikka olisit tilannut säännöllisesti toistuvan ylläpitosiivouksen, voit aina pyytää esimerkiksi suppeamman tai laajemman siivouksen kuin tavallisesti.

Muuttosiivouksen hinta

Muuttosiivouksen hinta määrittyy asunnon koon ja siivoustarpeiden mukaan. Muuttosiivouksen hinta on 47,90-53,90 €/h. Huomioithan, että minimi siivousaika on kolme tuntia. Voit tutustua tarkemmin hinnastoon kotisiivouksen hinnastossamme.

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60% siivouksen hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

ONNIn palvelut ovat nyt 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö. Verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

ONNI kotisiivous tarjoaa myös kotisiivousta arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Tutustu myös muihin siivouspalveluihin

ONNI kotisiivous Instagram 1080x1080px_39

Ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunoiden pesua säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä sekä omana palvelunaan. Hoidamme ikkunanpesun huolellisesti ja ammattitaidolla. Unohda siis jokavuotinen urakka ja valitse kotimainen ONNI!

hero ONNI kotisiivous 8 2020_4

Säännöllinen kotisiivous

Joskus kiire vie mennessään, toisinaan siivoaminen ei omin avuin onnistu ja välillä haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Kotisiivoojamme siivoavat kotisi toiveidesi mukaisesti ja voit käyttää säästyneen ajan elämästä nauttimiseen.

Hero-kuvat KOTISIIVOUS desktop_

Siivouslahjakortit

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa verkosta pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Lahjakortti on vaivaton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa ja puhdas koti!

Lue lisää siivouspalvelusta

Miksi valita ONNI kotisiivous?
Siivouspalvelu / ONNI / 21.8.2023

Miksi valita ONNI kotisiivous?

Kotisiivouksen hinta voi vaihdella paljonkin eri yritysten välillä ja voi olla vaikeaa hahmottaa mit...

Lue lisää ›
Miten jakaa kotityöt tasaisesti?
Siivouspalvelu / Lastenhoito / 18.8.2023

Miten jakaa kotityöt tasaisesti?

Kotityöt voivat usein aiheuttaa päänvaivaa, erimielisyyksiä ja jopa konflikteja. Kuka siivoaa, kuka ...

Lue lisää ›
Koti- ja siivouspalveluita arvonlisäverottomana
Siivouspalvelu / Kotiin vietävät palvelut / ONNI / 15.8.2023

Koti- ja siivouspalveluita arvonlisäverottomana

Arvonlisäverottomat tukipalvelut ovat palveluita, joilla tuetaan tavanomaiseen elämään liittyviä toi...

Lue lisää ›