Siivouspalvelut kotiin Porvoo

Viikkosiivous, muuttosiivous, ikkunoiden pesu ja muut siivoustyöt hoituvat kotimaisen ONNIn ammattilaisilta käden käänteessä!

Soita 09 8564 6541 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täyttä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Onnin laadukkaat siivouspalvelut | Porvoo

Onnin ammattitaitoiset ja luotettavat kotisiivoojat siivoavat vaivattomasti kaikki kodin tilat. Käytämme siivouksessa ammattilaisten työvälineitä ja luonnonmukaisia puhdistusaineita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Säännöllinen kotisiivous

Joskus kiire vie mennessään, toisinaan siivoaminen ei omin avuin onnistu ja välillä haluat vain käyttää aikasi johonkin tärkeämpään. Säännöllisesti toistuvan siivouksen saat edullisemmin.

Varaa maksuton kartoitus (Teams) ›

Muuttosiivous

Muutossa on paljon tehtävää, joten säästä hermojasi ja anna ONNIn ammattilaisten hoitaa huolellinen muuttosiivous. ONNIn tekemä muuttosiivous takaa tyytyväiset muuttajat, seuraavat asukkaat ja mahdollisen vuokranvälittäjän.

Kertasiivous

Kertasiivous voi sisältää kodin ylläpitosiivouksen tai juuri sinun tarpeidesi mukaiset siivoustehtävät. Jos kaipaat helpotusta arkeen, anna tällä kertaa Onnin ammattilaisten hoitaa siivous puolestasi.

Ikkunanpesu

Tarjoamme ikkunoiden pesua säännöllisen kotisiivouksen yhteydessä sekä omana palvelunaan. Siivoojat tuovat välineet ja puhdistusaineet tullessaan ja heidän jäljiltään ikkunat ovat viiruttomia.

Kevätsiivous

Kerro meille toiveesi kevätsiivouksen suhteen ja huolehdimme kevätsiivouksen puolestasi. Kevätsiivoukseen voi kuulua halutessasi esimerkiksi ikkunoiden ja parvekelasien pesu ja parvekkeen tai terassin puhdistus ja järjestely.

Mökkisiivous

Kaipaatko helpotusta mökkikauden aloitukseen ja lomailuun? Anna työläs mökkisiivous ammattilaisen tehtäväksi ja aloita mökkikausi puhtaassa mökissä!

Tradekan jäsenetusiivous

Tradekan jäsenenä saat 25 % alennuksen minimissään kahden tunnin kotisiivouksesta, kun teet toistaiseksi voimassa olevan siivoussopimuksen. Varaa ensimmäinen siivouksesi soittamalla ja mainitse olevasi Tradekan jäsen!

Lahjakortit

ONNIn siivouslahjakortin voit ostaa helposti verkostaLahjakortti on aineeton ja taatusti toivottu lahja, jonka saat kätevästi sähköpostiisi. Anna lahjaksi omaa aikaa!

Säännöllisen kotisiivouksen hintalaskuri

Tarkista hintalaskurilla onko kotisiivousta saatavilla paikkakunnallasi ja laske asuinalueesi kotisiivouksen suuntaa antava hinta-arvio. Hinnat koskevat säännöllisesti tehtävää kotisiivousta. Huomioithan, että palvelumme räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja lopullinen hinta määräytyy sen mukaan maksuttomassa kartoituksessa.

Hinta sisältää lisäksi matka-aikaa vähintään 15 minuuttia per siivooja, joka vähennetään työajasta. Joillakin paikkakunnilla suoritamme siivoukset työpareittain, jolloin matka-aikaa vähennetään vähintään 30 min työajasta ja siivouksen työaika puolittuu.


Kotisiivouksen hinnasto ›

Tradekan jäsenenä saat 25 % alennuksen säännöllisestä kotisiivouksesta ›

Tutustu kotitalousvähennykseen ›

Tutustu mahdollisuuteen ostaa siivouspalvelua arvonlisäverottomasti ›

Tutustu kotisiivouksen palveluseteliin ›

Laske suuntaa antava hinta-arvio säännölliselle kotisiivoukselle

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi


Siivouksen hinta:
? /kk

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

? /kk

Jätä tarjouspyyntö

Kotitalousvähennys

Siivoustyö on kotitalousvähennyskelpoista, ja verohyödyn saa myös omille vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista.

Arvonlisäveroton hinta

Tarjoamme myös kotisiivousta arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi. Toimintakykyarvio tehdään maksuttomassa kartoituksessamme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mietityttääkö sinua jokin kotisiivouksessa? Voit katsoa usein kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset tai voit olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Lue lisää siivouspalvelusta

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin
Siivouspalvelu / Lastenhoito / 02.5.2024

Vinkit onnistuneisiin kesäjuhliin

Kesä on täynnä aurinkoa, iloa ja juhlahetkiä perheen ja ystävien kanssa. Kun suunnittelet kesäjuh...

Lue lisää ›
Näillä vinkeillä hoidat muuttosiivouksen tehokkaasti
Siivouspalvelu / 22.4.2024

Näillä vinkeillä hoidat muuttosiivouksen tehokkaasti

Loppusiivouksen tarkoituksena puhdistaa asunto “omilta jäljiltä” seuraavia asukkaita varten. Tavarat...

Lue lisää ›
Mökkisiivous käynnistää kesäkauden - Katso parhaat vinkit!
Siivouspalvelu / 15.4.2024

Mökkisiivous käynnistää kesäkauden - Katso parhaat vinkit!

Mökkisiivous on ajankohtainen keväällä ennen mökkikauden alkua. Alkukaudesta tehdyn perusteellisen m...

Lue lisää ›