Olet tässä: ONNI blogi / Kotisiivouksen monipuoliset työtehtävät

Kotisiivouksen monipuoliset työtehtävät

ONNI kotisiivous Liis, Helena ja Kadri

ONNIn kotisiivoojat mahdollistavat puhtaan kodin vanhuksille, lapsiperheille sekä muille kotisiivouksen asiakkaille. Kotisiivouksen tiimissä työskentelee ONNIn ammattitaitoiset työntekijät erilaisissa työtehtävissä, kuten kotisiivoojana, palveluohjaajana sekä tiimiesihenkilönä. Helena, Kadri ja Liis kertovat kokemuksistaan ONNIlla työskentelyssä erilaisissa työtehtävissä kotisiivouksen tiimissä.

 Helena kotisiivooja

 

"Päädyin ONNIlle töihin, koska halusin päästä auttamaan vanhuksia sekä haastamaan itseäni."

Helena työskentelee ONNIlla kotisiivoojana ja hän on viihtynyt työssään hyvin. "Parasta on se, että saan auttaa vanhuksia ja tavallisia lapsiperheitä." Helena työskentelee senioritalossa ja varmistaa omalla työllänsä puhtaan kodin talon asukkaille. Työtehtäviin kuuluvat ONNIn toimistotilojen siistiminen, ylläpitosiivoukset sekä muuttosiivoukset. Helena on aiemmin työskennellyt koulusiivoojana, mutta halusi päästä auttamaan vanhuksia ja päätyi siten ONNIlle töihin. "Työssäni palkitsevinta on se, että näkee oman kädenjäljen sekä muiden auttaminen."

Helena kertoo ONNIlla työskentelyssä parasta olevan työkaverit ja toivoo tulevaisuudessa voivansa suunnata eteenpäin ja haastaa itseään esimerkiksi myös hoiva-alan puolella. 

 

Kadri palveluohjaaja

 

"ONNIlle kannattaisi tulla töihin, koska täällä on hyvä porukka."

Kadri työskentelee ONNI kotisiivouksen palveluohjaajana. Kadrin työtehtäviin kuuluvat laadunvalvonta, kotisiivoojien auttaminen tarvittaessa kentällä sekä hänen vastuullansa on hoitaa yhteistöitä Espoon asunnon ja Lumon kanssa. Kadri kokee työssänsä palkitsevaksi sen, kun asiakkaat saavat puhtaan kodin.

 

Liis tiimiesihenkilö

 

"ONNI merkitsee minulle, että on aina tiimi takana tukena eikä koskaan tarvitse olla yksin."

Liis on aloittanut uransa ONNIlla kotisiivoojana, josta hän on edennyt palveluohjaajan työtehtäviin ja sitä kautta esimiestehtäviin tiimiesihenkilöksi. Liisin työpäivät koostuvat asiakaspuheluista sekä yhteydenpidoista työntekijöihin. Liis kertoo työssään palkitsevinta olevan uusien työntekijöiden rekrytoiminen sekä tukena oleminen työntekijöille. Haastavaa tiimiesihenkilön työstä tekee flunssakausina sairauspaikkauksien hoitaminen. Liis kertoo tulevansa joka päivä töihin hyvällä mielellä ja suosittelee ONNIlle töihin hakeutumista niille ketkä haluavat tehdä merkityksellistä ja monipuolista työtä.

 

Olisitko sinä uusi onnilainen?

Etsimme kotisiivoojiksi oma-aloitteisia ja luotettavia henkilöitä, jotka työllään mahdollistavat puhtaan kodin vanhuksille, lapsiperheille sekä muille kotisiivouksen asiakkaille.

Voit työskennellä meillä joustavasti elämäntilanteeseesi mukaisesti. Kotisiivouksen tehtävissä on eduksi esimerkiksi laitoshuoltajan tai kodinhoitajan koulutus, mutta alan koulutus ei ole ehdoton edellytys, sillä koulutamme tehtävään.

 

Katso kaikki kotisiivoojien avoimet työpaikat ›

Katso kaikki avoimet työpaikat ›

Tilaa uusimmat blogiartikkelit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon uusista ONNI blogiartikkeleista ja tapahtumista?
Täytä lomake, niin saat jatkossa artikkelit kerran kuukaudessa suoraan sähköpostiisi.