Lastenhoitajan avoimet työpaikat

ONNI tarjoaa merkityksellisen työn lastenhoidon parissa. Työmahdollisuudet ovat joustavia ja sopivat jokaiseen elämäntilanteeseen. Tervetuloa ONNIn tiimiin!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin Lue lisää lastenhoitajan työstä

Tervetuloa lastenhoitajaksi ONNIlle

Joustavaa työtä

Jos olet kiinnostunut tekemään merkityksellistä työtä ja työskentelemään lasten kanssa, tule lastenhoitajaksi onnilaisten joukkoon! 

ONNIlla työ on helppo sovittaa monenlaisiin elämäntilanteisiin. Voit työskennellä joustavasti elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla esim. opintojen ohessa tai eläkkeellä! Odotamme sinulta kuitenkin vähintään 18-vuoden ikää sekä aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta. Tarkastamme myös hakijoilta rikosrekisteriotteet. 

Helppoa ja vaivatonta

Lastenhoitajana teet keikkatyötä juuri omien toiveidesi mukaan. Avoimia työvuoroja tarjotaan niille työntekijöille, joiden kalenterissa on tyhjää. Voit helposti päivittää omaa kalenteriasi ja merkata ajat, jolloin et ole käytettävissä. Osaamme näin automaattisesti ehdottaa sinulle vain niitä vuoroja, jotka sopivat yhteen omien menojesi kanssa.

 

 

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa (mm. Burger King, Taco Bell, Rax ja Classic Pizza) sekä edulliset hinnat Rela-hierojille.

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Lastenhoitajan avoimet työpaikat

Katso kaikki lastenhoitajien avoimet työpaikat ›

Lastenhoitaja_blogi

Perheet ottavat lastenhoitajan aina ilolla ja hymyllä vastaan

Lastenhoitajan työssä pääsee kohtaamaan monenlaisia lapsia ja perheitä. Lapsen hymy ja aitous ovat usein lastenhoitajille se palkitsevin asia heidän työssään. Lastenhoitajan työ sisältää muun muassa lasten kanssa leikkimistä, ulkoilua, mahdollisesti kotitöissä avustamista ja opastamista. Tutustu lastenhoitajan työhön blogissamme

Kiinnostaako lastenhoitajan työ ONNIlla?

Lähetä hakemus helposti ja nopeasti verkossa. Et tarvitse hakemiseen CV:tä eli ansioluetteloa.

Katso kaikki lastenhoitajien avoimet työpaikat ›

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain. 

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6700 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää blogissa

Ensihoidon palveluntuottajaksi uudelle alueelle
Ensihoito / Kumppanipalvelut / 07.5.2024

Ensihoidon palveluntuottajaksi uudelle alueelle

Kainuun hyvinvointialue päätti ulkoistaa osan ensihoitopalvelustaan vuoden 2024 aikana. Kilpailutuksessa yhteistyökumppa...
Lue lisää ›
Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta
Kumppanipalvelut / Kokemuksia / Lastenhoito / 27.3.2024

Yritysasiakkaiden kokemuksia ONNI lastenhoidosta

ONNI lastenhoito auttaa työn ja perhe-elämän yhdistämisessä. Suosittu sairaan lapsen hoito -palvelu auttaa niin työnteki...
Lue lisää ›
Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä
Kumppanipalvelut / ONNI / 25.1.2024

Onni on vastuullinen kumppani sote-alan myllerryksessä

SOTE-ala elää tällä hetkellä suuressa murroksessa hyvinvointialueiden muodostumisen myötä. Yksityiset palveluntuottajat,...
Lue lisää ›