Sosionomin työpaikat

Onnin sosionomina olet perheiden tuki ja apu arjessa. Voit työskentelet kotihoidon tai lapsiperhepalveluiden tiimeissä. Tervetuloa sosionomiksi Onnille!

Sosionomien avoimet työpaikat

Onnin sosionomina voit työskennellä kotihoidon tai lapsiperhepalveluiden tiimeissä. Lapsiperhepalvelumme tuottaa lapsiperheiden kotipalvelua, ammatillista tukihenkilötoimintaa sekä perhetyötä. Tarjoamme paikkoja alan konkareille ja vasta valmistuneille sosionomeille ympäri Suomen. Onnilaisena pääset nauttimaan Tradeka-konsernin kattavista henkilöstöeduista, kuten ravintola-alennuksista ja sairauskassasta.

 

Katso kaikki sosionomien avoimet työpaikat ›

Tervetuloa sosionomiksi Onnille

Merkityksellistä ja joustavaa työtä

Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä sekä kattavan perehdytyksen. Onnin lapsiperhepalveluihin kuuluu lapsiperheiden kotipalvelu, ammatillinen tukihenkilötoiminta sekä perhetyö. 

Voit vaikuttaa työvuoroihisi, ja työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti – elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla!

Näköisesi urapolku

Onnin sosionomina voit työskennellä kotihoidossa tai lapsiperheiden kotipalvelun, ammatillisen tukihenkilötoiminnan sekä perhetyön parissa.

Onnilla saat mahdollisuuden kehittyä ammatissasi ja kehittää lapsiperheiden kotiin vietäviä palveluja yhdessä tiimisi kanssa. Halutessasi voit edetä urallasi esimerkiksi esihenkilötehtäviin tiimiesihenkilöksi. Käymme säännöllisesti läpi työtilannettasi ja toiveitasi esimerkiksi tavoite- ja kehityskeskusteluissa.

 

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa (mm. Burger King, Taco Bell, Rax, Classic Pizza) sekä edulliset hinnat Rela-hierojille.

Jos työaikasi on työsopimuksen mukaan vähintään 10h/vko ja työsuhteen kesto on vähintään 6 kk, liityt Tradekan sairauskassaan, joka korvaa pääpiirteissään 80 % lääkärikäynneistä, fysioterapiasta, hieronnasta, psyko- ja lyhytterapiasta sekä lääkärin määräämistä lääkkeistä.

 

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain. 

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6700 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää blogissa

Onnin lapsiperhepalvelut laajenevat Satakunnan alueelle
Lapsiperheen kotipalvelu / 29.4.2024

Onnin lapsiperhepalvelut laajenevat Satakunnan alueelle

Onnin lapsiperhepalvelut ovat käytettävissä nyt myös Satakunnan alueella. Lapsiperhepalveluihin kuuluu lapsiperheiden ko...
Lue lisää ›
Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024
Henkilökohtainen apu / Kotihoito / Siivouspalvelu / Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / Lastenhoito / 25.10.2023

Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024

Kahden vuoden kotitalousvähennys kokeilu saa jatkoa. Siivous-, hoito- ja hoivatyön kotitalousvähennys pysyy 60 prosentis...
Lue lisää ›
Onni lapsiperheiden kotipalvelun asiakaskokemus vuonna 2023
Lapsiperheen kotipalvelu / Kokemuksia / 22.10.2023

Onni lapsiperheiden kotipalvelun asiakaskokemus vuonna 2023

Lapsiperheiden kotipalvelun asiakaskyselyn tuloksissa on vuonna 2023 tehty huimia parannuksia. Lapsiperheiden kotipalvel...
Lue lisää ›