Opiskelijalle

Etsitkö oman alan harjoittelu-, työssäoppimis- tai oppisopimuspaikkaa tai töitä opintojen oheen?

ONNI opiskelijalle

Meille on tärkeää mahdollistaa asiakkaidemme omannäköinen elämä. ONNIn arvot ovat luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus, jotka näkyvät päivittäisessä työssämme. Haluamme, että meillä työskentely on mutkatonta, mukavaa ja merkityksellistä. Me onnilaiset autamme aina toisiamme, joten kukaan ei jää meillä yksin. Me yhdessä olemme ONNI.
 
Haluamme olla pitkäjänteinen ja joustava kumppani oppilaitoksille ja opiskelijoille. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja teemme yhteistyötä useiden eri oppilaitosten kanssa ympäri Suomea.
 
Me arvostamme sinun koulutuksessa oppimiasi tietoja ja taitoja, joita pääset hyödyntämään meillä. Haluamme tukea sinua ammatillisessa kehittymisessä ja etenemisessä urallasi. Olisitko sinäkin tuleva onnilainen?
 
 

Työssäoppiminen ja harjoittelu ONNIlla

Etsitkö kehittävää oman alan harjoittelu- tai työssäoppimispaikkaa? Opiskelijana olet lämpimästi tervetullut meille ONNIlle työssäoppimaan ammattilaisten ohjaukseen.

Tarjoamme sinulle hyvän ohjauksen koko harjoittelun ajan, kattavan perehdytyksen ja monipuolisia työssäoppimisen paikkoja muun muassa kotiin vietävien palveluiden parissa. Esimerkiksi kodinhuoltaja-, hoiva-avustaja-, lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijoille meillä on tarjota paikkoja useilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

Mikäli kiinnostuit harjoittelusta ONNIlla, niin otathan yhteyttä hyvissä ajoin ennen harjoittelujaksoa sen alueen palvelupäällikköön, jossa harjoittelun suorittaisit. Katso ensihoidon palvelupäälliköiden yhteystiedot ja kotiin vietävien palveluiden palvelupäälliköiden yhteystiedot.

ONNIlla on mahdollisuus myös opinnäytetyön tai erilaisten projektien tekemiseen ja niistä sovitaan myös alueellisen yhteyshenkilön kanssa.

Oppisopimusopiskelijaksi ONNIlle

Oletko kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta? Meillä ONNIlla on useilla paikkakunnilla mahdollisuus opiskella oppisopimuksella hoiva-avustajaksi tai lähihoitajaksi. Oppisopimuskoulutuksen avulla pääset nopeasti kiinni työelämään ja kartutat työkokemusta.

Tarjoamme sinulle tutkinnon vaatimusten mukaisia työtehtäviä aina yksilöllisen opintopolun vaatimalla tavalla sekä työpaikkaohjaajan ja esihenkilön tuen koko opiskelun ajan. Oppisopimuskoulutuksen ajan saat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa työsopimuksessa sovitun tuntimäärän mukaan.

ONNI tekee yhteistyötä useilla paikkakunnilla oppilaitosten kanssa. Oppilaitos vastaa oppisopimuksen solmimisesta ja työnantaja työsopimuksesta. Jos olet jo oppilaitoksessa opiskelemassa hoitoalaa, voit tiedustella oppilaitoksesta tai meiltä mahdollisuuksista siirtyä oppisopimukseen.

Mikäli kiinnostuit oppisopimusopiskelusta ONNIlla, niin otathan yhteyttä alueesi palvelupäällikköön. Katso kotiin vietävien palveluiden palvelupäälliköiden yhteystiedot.

Töitä opiskelujen oheen

Haluaisitko työskennellä opintojesi ohessa? ONNIlla työ on helppo sovittaa elämäntilanteeseesi ja opintoihisi. Meillä voit työskennellä vakituisena tai osa-aikaisena toiveidesi mukaan. Onnilaisena pääset nauttimaan Tradeka-konsernin kattavista henkilöstöeduista, kuten tuntuvista ravintola-alennuksista.

Katso kaikki avoimet työpaikat ›

Tarjoamme sinulle

Henkilöstöetu_Tacobell

Kattavat henkilöstöedut

Koska tavoitteenamme on olla välittävä työyhteisö työntekijöillemme, tarjoamme mittavat henkilöstöedut onnilaisille. Meillä pääset nauttimaan Tradeka -konsernin henkilöstöeduista, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa sekä sairauskassa.

ONNIakatemia_perehdytys

Laajan perehdytyksen

Esihenkilön perehdytyksen lisäksi saat käyttöösi ONNI akatemian, josta löydät kattavat ja laadukkaat perehdytysmateriaalit. Akatemian tavoitteena on, että ensimmäiset työpäiväsi sujuvat mahdollisimman mukavasti ja voit nauttia työstäsi heti alusta alkaen. Tukenasi toimii esihenkilösi lisäksi koko onnilaisten tiimi!

ONNI_Tradekan_sairauskassa

Vastuullisen työnantajan

Toimimme arvojemme mukaisesti ja parannamme työtyytyväisyyttä ja työhyvinvointia vastuullisella toiminnalla. Rakennamme välittävää työyhteisöä ja edistämme hyvää työelämää. Maksamme kaikki veromme Suomeen ja teemme työtämme suurella sydämellä. Tervetuloa rakentamaan hyvää elämää yhdessä!

Lue onnilaisten kokemuksia

Sailan kokemuksia lastenhoitajan työstä
Rekrytointi / Lastenhoito / 29.11.2023

Sailan kokemuksia lastenhoitajan työstä

ONNIlla lastenhoitajana työskentelevä Saila kertoo työstään ja kokemuksistaan ONNIlla. Lue ja katso Sailan haastattelu.
Lue lisää ›
Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla

Juulia, Ella ja Viivi työskentelevät ONNIn avustajapalveluiden tiimiesihenkilöinä Pirkanmaalla. Katso ja lue tiimiesihen...
Lue lisää ›
Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla

Jaani työskentelee ONNI avustajapalveluilla henkilökohtaisena avustajana. Katso ja lue Jaanin haastattelu avustajan työs...
Lue lisää ›