Opiskelijalle

Etsitkö oman alan harjoittelu- tai oppisopimuspaikkaa tai töitä opintojen oheen?

Harjoittelupaikka ja oppisopimuskoulutus

Etsitkö kehittävää harjoittelu- tai oppisopimuspaikkaa? Haluaisitko opiskella lähihoitajaksi oppisopimuksella tai löytää oman alan harjoittelupaikan? Tiedustele ONNIn harjoittelu- ja oppisopimuspaikkoja jättämällä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, jos sopiva paikka löytyy. 

Töitä opiskelujen oheen

Haluaisitko työskennellä opintojesi ohessa? Työ on helppo sovittaa elämäntilanteeseesi ja opintoihisi. Meillä voit työskennellä vakituisena tai osa-aikaisena toiveidesi mukaan. Onnilaisena pääset nauttimaan Tradeka-konsernin kattavista henkilöstöeduista, kuten tuntuvista ravintola-alennuksista ja maksuttomasta ELIXIA Online Training -palvelusta.

Tarjoamme sinulle

Henkilöstöetu_Tacobell

Kattavat henkilöstöedut

Koska tavoitteenamme on olla välittävä työyhteisö työntekijöillemme, tarjoamme mittavat henkilöstöedut onnilaisille. Meillä pääset nauttimaan Tradeka -konsernin henkilöstöeduista, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa, sairauskassa sekä ELIXIA Online Training -palvelu.

ONNIakatemia_perehdytys

Laajan perehdytyksen

Esihenkilön perehdytyksen lisäksi saat käyttöösi ONNI akatemian, josta löydät kattavat ja laadukkaat perehdytysmateriaalit. Akatemian tavoitteena on, että ensimmäiset työpäiväsi sujuvat mahdollisimman mukavasti ja voit nauttia työstäsi heti alusta alkaen. Tukenasi toimii esihenkilösi lisäksi koko onnilaisten tiimi!

ONNI_Tradekan_sairauskassa

Vastuullisen työnantajan

Toimimme arvojemme mukaisesti ja parannamme työtyytyväisyyttä ja työhyvinvointia vastuullisella toiminnalla. Rakennamme välittävää työyhteisöä ja edistämme hyvää työelämää. Maksamme kaikki veromme Suomeen ja teemme työtämme suurella sydämellä. Tervetuloa rakentamaan hyvää elämää yhdessä!

Lue onnilaisten kokemuksia

Hengityshalvaus-asiakkaan hoitajan työ Onnilla
Rekrytointi / ONNI hoiva / 19.11.2021

Hengityshalvaus-asiakkaan hoitajan työ Onnilla

 
Lue lisää ›
Kotisiivoojan työ Onnilla
Siivouspalvelu / Rekrytointi / 11.10.2021

Kotisiivoojan työ Onnilla

  Kotisiivoojan työ ONNIlla on joustavaa, mukavan vaihtelevaa ja merkityksellistä. Katso ja lue kotisiivoojamme Kukan ha...
Lue lisää ›
Suuhygienistin työ Onnilla
Rekrytointi / ONNI terveys / 20.9.2021

Suuhygienistin työ Onnilla

Lue lisää ›