Esihenkilö- ja asiantuntijatehtävät

Tervetuloa esihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin ONNIlle! Jos olet energinen ja innostunut oman alasi ammattilainen, joka syttyy haasteista ja uuden kehittämisestä, meillä voi olla paikka juuri sinulle!

Tervetuloa esihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin ONNIlle

Monenlaisia työtehtäviä

Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä. Sitä työtä tukemassa meitä on joukko eri alan ammattilaisia. Meillä tukitoiminnoissa ja hallinnossa työskentelee niin markkinoinnin ja viestinnän, liiketoiminnan kehityksen, talous- ja henkilöstöhallinnon kuin IT:n ammattilaisia.

Näköisesi urapolku

ONNIlla olemme kiinnostuneita työntekijöistämme sekä heidän toiveistaan ja urahaaveistaan. Kartoitamme jatkuvasti työtekijöidemme työtilannetta ja tulevaisuuden toiveita tavoite- ja kehityskeskusteluiden avulla.

 

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa, Tradekan sairauskassa sekä edulliset hinnat Rela-hierojille. 

 

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Esihenkilö- ja asiantuntijatehtävien avoimet työpaikat

Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä. Sitä työtä tukemassa meitä on joukko eri alan ammattilaisia. Jos olet energinen ja innostunut oman alasi ammattilainen, joka syttyy haasteista ja uuden kehittämisestä, meillä voi olla paikka juuri sinulle!

 

Katso kaikki esihenkilö- ja asiantuntijatehtävät

Jenni toimii palvelukoordinaattorina ONNIlla

Palvelukoordinaattorin työ ONNIlla on mielenkiintoista, monipuolista ja etenkin kehittävää. Se on kuitenkin myös lisäksi haastavaa ja erilaisia haasteita tuleekin vastaan lähes viikoittain. Vielä ei ole onneksi tullut vastaan sellaista ongelmaa, johon pikaista apua ei olisi saanut kollegoilta, esihenkilöltä, palkoista tai muualta. Lue lisää palvelukoordinaattorin työstä blogistamme. 

 

Kiinnostaako ura esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä ONNIlla?

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Etsitään toiveidesi mukainen työpaikka.

Jätä yhteystietosi ›

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain. 

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6700 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää blogissa

Sailan kokemuksia lastenhoitajan työstä
Rekrytointi / Lastenhoito / 29.11.2023

Sailan kokemuksia lastenhoitajan työstä

ONNIlla lastenhoitajana työskentelevä Saila kertoo työstään ja kokemuksistaan ONNIlla. Lue ja katso Sailan haastattelu.
Lue lisää ›
Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla

Juulia, Ella ja Viivi työskentelevät ONNIn avustajapalveluiden tiimiesihenkilöinä Pirkanmaalla. Katso ja lue tiimiesihen...
Lue lisää ›
Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla

Jaani työskentelee ONNI avustajapalveluilla henkilökohtaisena avustajana. Katso ja lue Jaanin haastattelu avustajan työs...
Lue lisää ›