Geronomin työpaikat

Hei, vanhustyön asiantuntija geronomi (AMK), tule vahvistamaan toimintaamme ja tekemään merkityksellistä työtä asiakkaan kotona!

Geronomien avoimet työpaikat

Geronomina vastaat yhdessä hoitajien ja tiimiesihenkilön kanssa kotihoidon asiakkaiden laadukkaasta hoidosta sekä asiakkaiden toimintakyvystä. Toimit tiimisi vanhustyön asiantuntijana, ja roolissasi kehität hoitotyötä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Onnilaisena pääset nauttimaan Tradeka-konsernin kattavista henkilöstöeduista, kuten ravintola-alennuksista ja sairauskassasta.

 

Katso kaikki geronomien työpaikat ›

Tervetuloa geronomiksi Onnille

Merkityksellistä ja joustavaa työtä

Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä sekä kattavan perehdytyksen. Me Onnilla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka. Kotihoidon palvelut tukevat asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joissa asiakas ei suoriudu itsenäisesti. 

Voit vaikuttaa työvuoroihisi, ja työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti – elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla!

Näköisesi urapolku

Geronomina vastaat yhdessä hoitajien ja tiimiesihenkilön kanssa kotihoidon asiakkaiden laadukkaasta hoidosta sekä asiakkaiden toimintakyvystä. Toimit tiimisi vanhustyön asiantuntijana, ja roolissasi kehität hoitotyötä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Onnilla saat mahdollisuuden kehittyä ammatissasi ja voit edetä urallasi esimerkiksi esihenkilötehtäviin tiimiesihenkilöksi. Käymme säännöllisesti läpi työtilannettasi ja toiveitasi esimerkiksi tavoite- ja kehityskeskusteluissa.

 

Nauti henkilöstöeduista

Tarjoamme työntekijöillemme huikeat Tradeka-konsernin henkilöstöedut, joihin kuuluvat esimerkiksi tuntuvat alennukset Restelin ravintoloissa (mm. Burger King, Taco Bell, Rax, Classic Pizza) sekä edulliset hinnat Rela-hierojille.

Jos työaikasi on työsopimuksen mukaan vähintään 10h/vko ja työsuhteen kesto on vähintään 6 kk, liityt Tradekan sairauskassaan, joka korvaa pääpiirteissään 80 % lääkärikäynneistä, fysioterapiasta, hieronnasta, psyko- ja lyhytterapiasta sekä lääkärin määräämistä lääkkeistä.

 

Tutustu henkilöstöetuihin ›

Mikä on ONNI?

Kotimainen

ONNI on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, jonka omistaa  suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Maksamme kaikki verot ja veroluontoiset maksut Suomeen.

Vastuullinen

ONNIn tavoitteena on olla alan vastuullisin toimija. Vastuullisuus on osa jokaisen onnilaisen päivittäistä työtä. Olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -aloitteeseen. Julkaisemme vastuullisuusraporttimme vuosittain. 

Kasvuyritys

ONNI on SOTE-toimialaa uudistava kasvuyritys. Työllistämme noin 6700 alan ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 100 miljoonaa euroa.

Lue lisää blogissa

Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024
Henkilökohtainen apu / Kotihoito / Siivouspalvelu / Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / Lastenhoito / 25.10.2023

Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024

Kahden vuoden kotitalousvähennys kokeilu saa jatkoa. Siivous-, hoito- ja hoivatyön kotitalousvähennys pysyy 60 prosentis...
Lue lisää ›
Onni kotihoidon asiakaskokemus vuonna 2023
Kotihoito / Kokemuksia / 18.10.2023

Onni kotihoidon asiakaskokemus vuonna 2023

ONNI kotihoito vastaa asiakkaiden odotuksia! Kotihoidon osalta suositteluindeksi, kokonaistyytyväisyys sekä asiointikoke...
Lue lisää ›
Millaista on työskennellä ONNI kotihoidossa Helsingissä?
Kotihoito / Rekrytointi / Kokemuksia / ONNI / 14.3.2023

Millaista on työskennellä ONNI kotihoidossa Helsingissä?

ONNI kotihoidon Helsingin alueen palvelupäällikkö Sari Kantonen sekä tiimiesihenkilö Jenni Halonen vierailivat TE-live-l...
Lue lisää ›