ONNI löytyy Hämeenlinnasta

TIEDOTE

Kotimainen, Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla Pumpulitupa Oy:n henkilökohtaisen avustamisen liiketoiminnan.


Liiketoimintakaupan myötä ONNI hoiva vahvistaa hoivapalveluitaan Hämeenlinnassa palvellakseen asiakkaita ja heidän läheisiään arjessa ja elämän käänteissä.

 

ONNI hoivan liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä kommentoi kauppaa:

”Kaupan myötä pääsemme vahvistamaan läsnäoloamme Hämeenlinnassa, ja pystymme jatkossa tarjoamaan entistä laajemmin palveluja sekä uusille että nykyisille henkilökohtaisen avun asiakkaillemme. Olemme erityisen iloisia saadessamme joukkoomme uusia osaajia.”


Pumpulitupa Oy:n omistaja Essi Karevaara Honkala kommentoi:

”Oli luontevaa päätyä tällaiseen ratkaisuun, missä löytyi luotettava ja samoilla periaatteilla ja arvoilla toimiva isompi yritys jatkamaan ja kehittämään jo pitkään toiminutta palvelukokonaisuuttamme. Jätän turvallisin mielin vanhat asiakkaat ja työntekijät tietäen, että heillä on ONNI hoivassa hyvä olla.”


Lisätietoja:

Liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä
044 773 5832, kati.makela@onnihoiva.fi

Aluejohtaja Anita Kuokkanen
041 730 1736, anita.kuokkanen@onnihoiva.fi

 

www.onnion.fiMed Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, kotisiivous, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 76 miljoonaa euroa. Missiomme on olla tukena arjessa ja elämän käänteissä. Lue lisää: www.onnion.fi