ONNI hoiva laajentaa kotihoidon palveluitaan Joensuussa ostamalla JoenOnni Oy:n liiketoiminnan

TIEDOTE

Kotimainen, Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla joensuulaisen kotihoitoa tarjoavan JoenOnni Oy:n liiketoiminnan.

Liiketoimintakaupan myötä ONNI hoiva vahvistaa hoiva- ja kotisiivouspalveluitaan Joensuun alueella palvellakseen ikäihmisiä, lapsiperheitä, henkilökohtaisen avun tarvitsijoita ja heidän läheisiään arjessa ja elämän käänteissä. 

 

ONNI hoivan liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä kommentoi laajenemista Itä-Suomeen:

”Saamme joukkoomme sosiaali- ja terveysalan huippuosaajia ja pääsemme vahvistamaan läsnäoloamme Itä-Suomessa. Pystymme jatkossa tarjoamaan sekä uusille että nykyisille asiakkaillemme entistä laajemmin palveluja. Tärkeää meille on myös samankaltaiset arvomme sekä käsityksemme erinomaisesta palvelusta asiakkaillemme.

 

JoenOnnin toimitusjohtaja Timo Hartikainen kommentoi:

”Sosiaali- ja terveysala on ollut suurten myllerrysten kohteena jo useamman vuoden ajan. Uskon, että suurempi yritys pystyy vastaamaan ajan haasteisiin paremmin. Haluan kiittää etenkin henkilöstöämme ja asiakkaitamme yhteisistä vuosista. Onneksi tutut hoitajat ja siivoojat jatkavat arvokasta työtään ONNI hoivassa.”

 

Lisätietoja:

Liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä, 044 773 5832, kati.makela@onnihoiva.fi  
Aluepäällikkö Hanna Svensk, 041 730 6919, hanna.svensk@onnihoiva.fi

www.onnion.fi

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Arvomme ovat ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus. Missiomme on olla asiakkaidemme tukena arjessa ja elämän käänteissä.