Kotimainen ONNI hoiva laajenee pääkaupunkiseudulla kotisiivoukseen 

TIEDOTE

Julkaisuvapaa ma 11.5.2020

Kotimainen ONNI hoiva on ostanut Domedi Oy:n konsernissa toimineen Toimiva Koti -kotisiivous- ja palveluliiketoiminnan. Kaupan myötä ONNI hoiva laajentaa kotisiivouksen ja kotihoidon palveluitaan pääkaupunkiseudulla.

Toimiva Koti on palvellut hoiva- ja kotisiivousasiakkaita pääkaupunkiseudulla vuodesta 2015 alkaen. ONNI hoivalla kotiin annettavien palvelujen piirissä valtakunnallisesti 3500 asiakasta ja Toimiva Kodin oston myötä ONNI hoivan asiakasmäärä kasvaa merkittävästi pääkaupunkiseudulla.

“Olen erityisen iloinen siitä, että saamme vahvoja hoiva- ja siivoustyön osaajia mukaan ONNI tiimiimme pääkaupunkiseudulle. Jaamme samankaltaiset arvot - ystävällisyys, luotettavuus ja joustavuus - sekä asiakaslähtöisen ajatustavan”, sanoo ONNI hoivan kotiin vietävien hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä

”Olemme erittäin onnellisia, että Toimivan Kodin ihanat työntekijät ja asiakkaat saavat hyvän kodin ONNI hoivan suojissa.  Jatkossa Domedi-konserni keskittyy Siskon Siivous Oy:n yrityksille suunnattujen puhtauspalveluiden tuottamiseen.  Siskon Siivouksen puhtauden erikoisjoukot ovat kolminkertaistaneet liikevaihtonsa viimeisen kolmen vuoden aikana ja työllistävät jo lähes 1000 puhtauspalveluiden ammattilaista valtakunnallisesti”, kertoo Domedi-konsernin toimitusjohtaja Terhi Kotkansalo. 

ONNI hoiva on Med Group Oy:n tuotemerkki. Med Group on osa Tradeka-konsernia ja sen strategista Omista ja kehitä -omistuskategoriaa, jossa tavoitteena on toimia pitkäjänteisenä ankkuriomistajana kotimaisissa palvelualan yhtiöissä.

“Kaupan myötä ONNI hoivan palveluvalikoima pääkaupunkiseudulla kasvaa. Tradekan jäsenistölle tämä tarkoittaa, että suosittu ONNI hoivan kotisiivousjäsenetu on entistä laajemman jäsenjoukon hyödynnettävissä”, Osuuskunta Tradekan toimitusjohtaja Perttu Puro iloitsee.

 

Lisätietoja:  

Kotisiivouksen asioissa sinua palvelee asiakaspalvelumme klo 8-16 numerossa 09 8564 6542.

ONNI hoivan hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä, kati.makela@onnihoiva.fi

Domedi Oy, toimitusjohtaja Terhi Kotkansalo, terhi.kotkansalo@siskonsiivous.fi

 

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 4200 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 70 miljoonaa euroa. Arvomme ovat ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus. Missiomme on olla asiakkaidemme tukena arjessa ja elämän käänteissä.  

Osuuskuntan Tradeka on noin 215 000 jäsenen omistajaosuuskunta, jonka johtoajatuksena on merkityksellinen omistajuus ja inhimillisemmän markkinatalouden toteuttaminen käytännössä. Osuuskunnan ydinliiketoimintojen omistajaohjauksesta vastaa Tradeka-Yhtiöt Oy, jonka omistukset on jaettu neljään kategoriaan: Omista ja kehitä, Sijoita ja turvaa, Luo uutta sekä Malta ja toteuta. Yhtiö omistaa kokonaan ravintolatoimintaa harjoittavan Restel Oy:n, lehtijakelua harjoittavan Lehtipiste Oy:n, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys Med Group Oy:n sekä sijoitustoimintaa harjoittavan Tradeka-sijoitus Oy:n. Lisätietoja www.tradeka.fi

Domedi-konsernin Siskon Siivous on voimakkaasti kasvava, valtakunnallisesti toimiva puhtauspalveluyritys. Yritysasiakkaitamme palvelee lähes 1000 puhtauden ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 20 miljoonaa euroa. Puhtauden erikoisjoukoiltamme onnistuvat kaikki haastavimmatkin siivoustyöt ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Siskon Siivouksen arvomaailmassa työntekijöiden motivaatiosta ja osaamisesta huolehtiminen on koko yrityksen toiminnan kulmakivi. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme haluaa tehdä työnsä siten, että voi olla siitä ylpeä joka päivä! Missiomme on tehdä asiakkaidemme ja työntekijöidemme arjesta parempaa. www.siskonsiivous.fi