ONNI löytyy Kokkolasta

TIEDOTE

Kotimainen, Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI hoiva laajentaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla kokkolalaisen Kotipalvelut Majakan liiketoiminnan.


Liiketoimintakaupan myötä ONNI hoivan hoiva- ja kotisiivouspalvelut laajentuvat Kokkolaan palvellakseen asiakkaita ja heidän läheisiään arjessa ja elämän käänteissä.

 

ONNI hoivan liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä kommentoi kauppaa:

”Kaupan myötä laajennumme Kokkolaan, jossa pääsemme jatkamaan Kotipalvelut Majakan erinomaisia hoiva- ja kotisiivouspalveluita. Olemme erityisen iloisia saadessamme joukkoomme uusia osaajia alueelta.”

Kotipalvelu Majakan toimitusjohtaja Jukka Kellokoski kommentoi:

”Olemme tehneet vuosia työtä, että yrityksemme liiketoiminta on saatu erittäin hyvälle tasolle. Olemme tyytyväisiä, että toiminnallemme löytyi hyvä jatkaja. Toiminta saa jatkua ja kehittyä edelleen. Olemme erittäin kiitollisia kaikille, jotka ovat tehneet töitä yrityksemme eteen. Nyt on aika antaa liiketoimintamme uusiin osaaviin käsiin.”

Lisätietoja:

Liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä, 044 773 5832, kati.makela@onnihoiva.fi.
Aluejohtaja Susanna Moilanen, 044 773 5209, susanna.moilanen@onnihoiva.fi

 

www.onnion.fiMed Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä ONNI. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, kotisiivous, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 75 miljoonaa euroa. Missiomme on olla tukena arjessa ja elämän käänteissä.