Med Groupin ONNI hoiva on ostanut Aatu & Liina -yrityksen

 

TIEDOTE
Julkaisuvapaa ke 23.5. 2018 
 

ONNI hoiva vahvistaa kotihoidon asemaansa Pohjois-Pohjanmaalla ostamalla oululaisen Aatu&Liina -yrityksen (Hoivapalvelu Maarit Ollila Oy:n). Yrityskaupassa Aatu&Liina -yrityksen liiketoiminta ja henkilöstö siirtyvät ONNI hoivalle, joka jo alkuvuonna osti alueella toimineen Hoivea-yrityksen.

 

Med Group toimii ONNI-brändin alla ja se on yksi Suomen nopeimmin kasvavia sosiaali- ja terveydenhoitoalan yrityksiä. ONNI hoiva on Suomen suurin kotiin vietävien hoivapalveluiden tuottaja. Se on tällä hetkellä markkinajohtaja henkilökohtaisessa avustamisessa ja kasvaa voimakkaasti vanhusten kotihoidossa. Med Groupin hoivapalvelut siirtyvät yrityskaupan myötä osuuskunta Tradekan omistukseen.

Itä- ja Pohjois-Suomen aluejohtaja Jouni Pitkänen kommentoi yrityskauppaa:

  • Kaupan myötä saamme leveämmät hartiat viedä eteenpäin yksilöllisen kotihoidon konseptia Pohjois-Pohjanmaalla. Aatu&Liina -yrityksen liiketoiminta jatkuu ennallaan, ja voimme yhdessä kehittää toimintaa edelleen.

Lisätietoja:

Med Group Oy, Aluejohtaja Jouni Pitkänen

 

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Onni on terveydenhuollon kumppani, jonka sinä saat valita. Yrityksemme omistaa Adelis Equity Partners ja toimiva johto. Päätoimialamme ovat yksityiset hammashoitopalvelut, hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 3000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa noin 100 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. Uskomme ihmisiin ja heidän kyvykkyyteensä muuttaa maailmaa paremmaksi. Lue lisää: www.onniterveys.fi