HUS:in Janne Aaltonen vetämään Med Groupin uusitun organisaation ONNI terveys -liiketoimintaa 

 

TIEDOTE
Julkaisuvapaa ti 14.8.2018 
 

ONNI-nimellä tunnettu Med Group uusii organisaatiotaan ja nappaa riveihinsä HUS:n johtoryhmästä siirtyvän Janne Aaltosen. Hän siirtyy luotsaamaan ONNI terveys -liiketoimintayksikköä, joka pitää sisällään yrityksen ensihoidon ja hammaslääkäri- ja lääkäritoiminnot julkiselle sektorille. Med Groupin toisen osan, ONNI hoivan, johdossa jatkaa liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen.

 

Tradekan omistukseen juuri siirtynyt Med Group toimii ONNI-brändin alla ollen yksi Suomen nopeimmin kasvavia sosiaali- ja terveydenhoitoalan yrityksiä. Kehittyvillä sote-markkinoilla toimiva yritys terävöittää organisoitumistaan jakamalla liiketoiminnot kahteen liiketoimintayksikköön: terveydenhuoltopalveluista (TE) eli ONNI terveydestä vastaa jatkossa Janne Aaltonen ja sosiaalipalveluista (SO) eli ONNI hoivasta vastaa edelleen Minna Toiviainen. ONNI hoiva tarjoaa yksityisille ja julkisille asiakkailleen henkilökohtaisen avun-, kotihoidon-, lapsiperheiden- ja kotisiivouksen palveluita, kun taas ONNI terveys keskittyy tarjoamaan julkisille asiakkailleen ensihoitoa ja hammaslääkäri- ja lääkäripalveluita. ONNI terveyttä pitkään johtanut hammaslääkäri Leo Helenius jää opintovapaalle. Kokoluokaltaan saman suuruiset yksiköt muodostavat yhdessä Med Groupin noin 70 miljoonan euron liikevaihdon.

 

Med Groupiin siirtyvä anestesiologian erikoislääkäri, MBA Janne Aaltonen on toiminut urallaan mm. ensihoitolääkärinä, myyntitiimin vetäjänä sekä useissa liikkeenjohdollisissa johtotehtävissä niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. ONNI terveyden johtoon Aaltonen siirtyy HUS:n johtoryhmästä, jossa hän on vastannut yrityskumppanuuksista ja kansainvälisistä suhteista.

 

- On todella hienoa päästä kehittämään Med Groupin terveyssektoria sote-alan selkeässä murrosvaiheessa ja rakentamaan uutta tarinaa kohti 2020-lukua, kertoo Janne Aaltonen.

 

- Uudelleenorganisoituminen SO-TE –yksiköihin mahdollistaa entistä paremmat edellytykset palvelujen kehittämiseen ja asiakasarvon kasvattamiseen. Janne tuo merkittävän lisän sote-osaamiseemme. Jannen vahva kokemus erilaisista SOTE -sektorin organisaatioista ja toimintamalleista luo hyvät mahdollisuudet tuoda uusia ideoita ja toimintamalleja koko yrityksen kehittämiseen, sanoo Kari Virta.

 

Lisätietoja:

Med Groupin ONNI terveyden liiketoimintajohtaja Janne Aaltonen 13.8. 2018 alkaen, janne.aaltonen@medgroup.fi, 045 121 8989.

Med Group Oy, toimitusjohtaja Kari Virta, 040 751 1853.

 

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Onni on terveydenhuollon kumppani, jonka sinä saat valita. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 2000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 60 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. Uskomme ihmisiin ja heidän kyvykkyyteensä muuttaa maailmaa paremmaksi. Lue lisää: www.onniterveys.fi