Elä täysii! -klubitoiminta tarjoaa esteettömiä elämyksiä jo viidettä vuotta 

TIEDOTE
Julkaisuvapaa ma 23.09.2018 

 

Tänä syksynä 5-vuotista taivaltaan juhliva, esteetön Elä täysii! -klubi on vammaisille, liikuntaesteisille ja pitkäaikaissairaille suunnattua rentoa ja yhteisöllistä toimintaa. Klubi on saanut alkunsa 2014 ONNI hoivan asiakkaiden toiveesta ja on jo viiden vuoden ajan mahdollistanut helpon osallistumisen erilaisiin tapahtumiin, mukavaa tekemistä hyvässä porukassa ja vertaistukea. Kaikki toiminta on joko täysin maksutonta tai omakustannehintaista.

Vuosien varrella klubilaiset ovat päässeet nauttimaan esimerkiksi esteettömistä ravintolailloista, konserteista, stand up -esityksistä ja keilausreissuista. Osallistuminen vaatii vain mukaan ilmoittautumisen ja saapumisen paikalle, klubiemännän hoitaessa kaiken esteettömyyteen liittyvän taustatyön. Näin voi ilmoittautuessaan olla varma, että pääsee nauttimaan elämyksistä vaivattomasti. Moni klubilainen osallistuu tapahtumiin oman henkilökohtaisen avustajan tai avustavan läheisen kanssa.

Klubilaisia on ympäri Suomen ja suosituimpiin tapahtumiin reissataan pitkänkin matkan päästä. Tällä hetkellä toiminta pyörii esimerkiksi Helsingissä, Tampereella, Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Joensuussa ja Oulussa.

Miten edullista ja usein täysin ilmaista toimintaa voidaan toteuttaa näin laajalti? Elä täysii! -klubi on osa Tradekan yhteiskuntavastuutoimintaa. Voitonjakolupauksensa mukaisesti Tradeka palauttaa merkittävän osan – keskimäärin vähintään 10 prosenttia – liiketoimintansa tuloksesta takaisin suomalaiseen yhteiskuntaan. Onnin klubitoiminta on yksi Tradekan avustuskohteista. Vaikka klubi sai alkunsa Onnin asiakkaiden toiveesta, ei osallistuakseen klubin toimintaan ei tarvitse olla Onni hoivan asiakas, eikä ryhtyä asiakkaaksi.


“Tradekan lähtökohtana on, että omistamissamme yrityksissä harjoitetaan liiketoimintaa, joka on vastuullista ja tuottaa sekä hyvää tulosta että hyvää suomalaiselle yhteiskunnalle. Omistamillamme yhtiöillä on myös omia yhteiskuntavastuuhankkeita, jotka kytkeytyvät niiden omaan toimialaan ja -ympäristöön, kuten Med Groupin Elä täysii! -klubit. Klubit tuovat toimintamahdollisuuksia ja luovat yhteisöllisyyttä, ne ovat esteettömiä ja niissä osallistujilla on mahdollisuus tavata muita”, kertoo vastuullisuusjohtaja Satu Niemelä, Tradeka-Yhtiöt Oy.

 

Klubi on kaikille vammaisille, liikuntaesteisille ja pitkäaikaissairaille avoin ja toivottaa uudet klubilaiset lämpimästi tervetulleeksi.

Lisätietoja
www.elataysii.fi

Tessa Härkönen, tapahtuma- ja markkinointikoordinaattori
044 776 2280
tessa.harkonen@medgroup.fi

 

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Onni on terveydenhuollon kumppani, jonka sinä saat valita. Yrityksemme omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 3400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme ollessa yli 60 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme, niin kuluttaja- kuin kunta-asiakkaitamme, suurella sydämellä. Missiomme on auttaa ihmisiä elämään omannäköistä, täyttä elämää. Uskomme ihmisiin ja heidän kyvykkyyteensä muuttaa maailmaa paremmaksi. Lue lisää: www.onniterveys.fi