ONNI vahvistaa kotipalvelutoimintaansa Turun seudulla ostamalla Hoivatuulet Oy:n liiketoiminnan

TIEDOTE

Julkaisuvapaa 9.9.2021 kello 15.30

 

Kotimainen, Suomen suurin kotona annettavien hoivapalveluiden tarjoaja ONNI hoiva vahvistaa valtakunnallista palvelutoimintaansa ostamalla turkulaisen Hoivatuulet Oy:n liiketoiminnan.

Liiketoimintakaupan myötä ONNI tarjoaa laadukkaita kotona annettavia palveluitaan, kuten kotihoitoa, lapsiperheiden kotipalveluita, henkilökohtaista apua sekä kotisiivousta entistä laajemmalle joukolle Turun seudun asukkaita. Kotimaisen ONNI hoivan tavoitteena on olla alueen asukkaiden tuki arjessa ja elämän käänteissä.

 

ONNI hoivan liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä kommentoi kauppaa:

”Kaupan myötä laajennumme Turun seudulla, jossa pääsemme jatkamaan Hoivatuulet erinomaisia hoiva- ja kotisiivouspalveluita. Olemme erityisen iloisia saadessamme joukkoomme uusia osaajia alueelta. Tässä kohdin tahdon myös kiittää yrittäjä Kirsi Juutilaista hänen pitkäjänteisestä työstään. Tästä meidän on ilo ja kunnia jatkaa yhdessä tuttujen työntekijöiden kanssa

 

Hoivatuulet Oy:n omistaja Kirsi Juutilainen kommentoi:

”Olen iloinen siitä, että siirrymme osaksi ONNI hoivaa ja näin voin hyvillä mielin asteittain siirtyä kohti eläkepäiviä. Hoivatuulet on pitkäaikainen elämäntyöni asiakkaineen ja työntekijöineen. Olemme muodostaneet asiakkaidemme kanssa tiiviin yhteisön. Näin minulle on tärkeää, että te asiakkaat ja me työntekijät voimme jatkaa tätä työtä tuttuun tapaan.”

 

Lisätietoja:

Liiketoimintajohtaja Kati Mäkelä, 044 773 5832, kati.makela@onnihoiva.fi.

Aluejohtaja Susanna Moilanen, 044 773 5209, susanna.moilanen@onnihoiva.fi 

www.onnion.fi

 

Med Group on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Yrityksemme omistaa kotimainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialamme ovat hoivapalvelut, kotisiivous, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 5000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 90 miljoonaa euroa. Tahdomme toimia suomalaisten tukena arjessa ja elämän käänteissä.