Ajankohtaista

 

Ole meihin yhteydessä ›

Koronaepidemia vaikuttaa ONNIn toimintaan

5.1.2022

Koronaepidemia ja henkilöstön saatavuuden heikentyminen kuormittavat väliaikaisesti ONNIn toimintaa ja kotiin vietäviä palveluita. ONNIn henkilöstö hoitaa työtään parhaansa mukaan tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Turvaamme asiakkaidemme välttämättömän palvelun ja laadukkaan hoidon. Tilanteen kehittyessä voi kuitenkin olla, että emme voi toteuttaa jokaista asiakaskäyntiä suunnitellulla tavalla ja suunnitellussa ajassa. Tämä tarkoittaa sitä, että joitakin asiakaskäyntejä joudutaan mahdollisesti lyhentämään tai siirtämään toiseen ajankohtaan.

Huoleen ei ole syytä. Mikäli joutuisimme tekemään muutoksia asiakaskäynteihisi tiedotamme tästä etukäteen. Kiitämme sinua kärsivällisyydestäsi tänä poikkeuksellisena aikana. Kiitos, että ONNI saa olla jatkossakin tukesi arjessa ja elämän käänteissä.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää asiakkaillemme!

Tiesitkö, että mikäli et saa meitä kiinni puhelimitse, voit olla asiakaspalveluumme yhteydessä chatissa tai sähköpostitse asiakaspalvelu@onnihoiva.fi.

Mukavaa kesää!

Onni hoiva on ostanut Toimiva Kodin kotisiivous- ja palveluliiketoiminnan

Kaupan myötä ONNI hoiva laajentaa kotisiivouksen ja kotihoidon palveluitaan pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää > 

Tietoa koronavirusepidemian vaikutuksesta Onnin palveluihin 

ONNI hoivan hoidolliset kotiin tuotettavat palvelut jatkuvat entisellään.

Koronavirustilanne aiheuttaa ymmärrettävästi huolta monen elämässä. Me ONNIlla osallistumme aktiivisesti koronavirusepidemian estämiseen ja hoitoon Suomessa. Tuotamme myös tässä poikkeustilanteessa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Voit turvallisin mielin luottaa siihen, että tuotamme palveluitamme turvallisesti ja terveellisesti. 

Asiakasryhmät/palvelut, joihin poikkeusoloilla saattaa olla vaikutuksia: 

  • Henkilökohtaisen avun palveluissa on tapauskohtaisia rajoituksia, joista sovitaan asiakkaan kanssa.
  • Tuotamme yli 70-vuotiaiden ikäryhmälle välttämättömiä arjen palvelut esim. kauppa-, hygienia- ja asiointipalvelut. 
  • ONNI kotosalla -kohteissa palveluohjaus jatkuu, mutta yli 10-hengen tilaisuudet on siirretty tulevaisuuteen.
  • Avustuspalvelut hoitolaitoksissa lopetetaan, ellei kyse ole välttämättömäksi katsottavasta hoidollisesta palvelusta tai hoitolaitoksen ulkopuolella tapahtuvasta virkistys- ja avustamistoiminnasta.

Toivomme sinulle ja läheisillesi terveyttä ja hyvää oloa näinä poikkeuksellisina aikoina. 

Tärkeä tiedote asiakkaillemme

Kirjeenä lähetettävät työvuorolistat toimitetaan poikkeuksellisesti sähköpostilla.

Koronavirus vaikuttaa työvuorolistojen postituksiin. Näiden poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi työvuorolistat toimitetaan kaikille asiakkaillemme joko sähköpostitse tai puhelimitse. Tulemme ottamaan puhelimitse yhteyttä asiakkaisiimme, joiden sähköpostiosoitetta meillä ei ole tiedossa ja sopimaan vaihtoehtoisesta toimitustavasta. Mahdollistaaksemme poikkeuksellisissa olosuhteissa nopeamman reagoinnin julkaisemme kaikki työvuorolistat toistaiseksi kolmen viikon jaksoina. Näin ollen nekin asiakkaat, jotka normaalisti suunnitellaan kuuden viikon jaksoissa, saavat omat työvuorolistansa kolmen viikon jaksoissa.

Tarvittaessa voitte olla yhteydessä asiakaspalvelumme joko sähköpostitse asiakaspalvelu@onnihoiva.fi tai soittamalla numeroon 09 8564 6542, ja ilmoittaa mihin sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelinnumeroon voimme työvuorolistat toimittaa.

 
Asiakaspalvelumme tavoitat arkisin klo 8-16 numerossa 09 856 46542.

Katso yhteystiedot ›