Kotitalousvähennys

Laadukasta siivous- ja kotipalvelua kotisiivousvähennyskelpoisesti.

Soita meille tästä: 09 8564 6542 ›

Kotitalousvähennys

Palvelumme ovat 40% kotitalousvähennyskelpoisia

Meiltä ostetuista palveluista saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa niinkin paljon, kuin 2 250 euroa/henkilö.

Muistathan, että omille vanhemmille ostettu kotipalvelu on myös kotitalousvähennyskelpoista.


Tunnethan arvolisäverottoman mahdollisuuden?

Voit ostaa siivous- ja kotipalvelujamme arvonlisäverottomana, jos toimintakykysi on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia.

ONNI hoiva on sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä. Se antaa meille oikeuden tehdä asiakkaillemme sosiaalihuollon kirjallisen palvelusuunnitelman ja myöntää alvittoman hinnan. Toimintakykyarvio tehdään yhdessä asiakkaan kanssa maksuttomassa palvelukartoituksessamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää 

Soita meille tästä: 09 8564 6542 ›

siivoustilet 800x600px_2

Kotisiivous

Kotisiivouuksen kotitalousvähennyksen verohyödyn saa omille lapsille, vanhemmille, isovanhemmille tai kesämökille ostetuista palveluista. Lisäksi voit saada palvelun arvonlisäverottomaan hintaan esimerkiksi korkean iän perusteella. 

ikäihmisten palvelut tilet_7

Ikäihmisten kotipalvelu

Kotipalvelu tukee ja auttaa, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kotiin selviytyäkseen arkipäivän askareista tai apua vaikkapa henkilökohtaisen hygienian hoitoon. ONNI on turvallinen ja mukava arki omassa kodissa.

ikaihmisten_palvelut_tilet_5

Ikäihmisten kotihoito

Kotihoidon avulla ikäihminen voi asua turvallisesti omassa kodissaan. Aamusta iltaan tavoitettavissa oleva tuttu hoitohenkilökunta ja päivittäinen apu esimerkiksi lääkkeiden jaossa ja asioinnissa mahdollistavat arjen tutussa kodissa.