Ikäänny ilolla! -klubi

Ikääntyville suunnattu klubiyhteisö

 

 

 

Mikä Ikäänny ilolla! -klubi?

Klubi tuo ikäihmisten elämään mielekästä tekemistä ja muodostaa yhteisön, johon jokaisen on mukava tulla omana itsenään. Kaikille ikäihmisille avoin klubi järjestää maksuttomia tai omakustannehintaisia elämyksiä Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Klubin retkiin kuuluvat esimerkiksi:

  • museoissa vierailut oppaan johdolla
  • elokuvissa tai teatterissa käyminen yhdessä
  • luontoretket
  • keilailu

Tapahtumat ovat klubilaisille maksuttomia. Klubia ylläpitää suomalainen ONNI, jonka omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. Tradeka tukee lahjoituksellaan ONNI klubeja. ONNI tuottaa koteihin vietäviä hoivapalveluita sekä lastenhoitoa ja kotisiivousta. Klubi on perustettu vuonna 2018.

Kun liityt tämän sivun alaosassa klubiin, pääset sähköpostilistalle ja saat tiedon uusimmista tapahtumista uutiskirjeen muodossa. Voit osallistua myös muiden kaupunkien retkille niin halutessasi. Klubitapahtumat ovat hurjan suosittuja, joten ilmoittautuminen tapahtumiin sitova.

Otathan huomioon, että Ikäänny ilolla! -klubin tapahtumat eivät ole esteettömiä, eli esimerkiksi pyörätuolilla kulkeminen voi olla haastavaa. Lisätietoja ONNIn esteettömästä klubista löydät sivulta www.elataysii.fi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ›

Seuraa Ikäänny ilolla! -klubia somessa

Ikäänny ilolla! -klubin löydät myös Facebookista ja Instagramista. Päivitämme somekanaviin kuulumisia ja tietoa tulevista retkistä sekä uutiskirjeistä. Ota somekanavat seurantaan ja pysy ajan tasalla! 

Siirry Ikäänny ilolla! -klubin Facebook-sivulle ›

Siirry Ikäänny ilolla! -klubin Instagram-sivulle ›

Liity mukaan Ikäänny ilolla! -klubiin!

Ikäänny ilolla! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on maksuton ja liittyminen tapahtuu täyttämällä alla olevan lomakkeen tiedot.

Ota yhteyttä

ikaannyilolla@onniterveys.fi 

Ajankohtaista!

XaTFcxgg

Ikäänny ilolla! -klubi Facebookissa

Siirry Ikäänny ilolla! -klubin Facebook-sivulle ›

Elä täysii Heureka 800x450px3

Tutustu ONNIn vastuullisuusraporttiin

Tutustu vastuullisuusraporttiin ›

Ikäänny ilolla desktop 2020_7

Klubilaisten vinkkejä kotoiluun

Lue vinkit kotoiluun ›