Runsaan tuen tarve 

Järjestämme luotettavat avustajat myös runsaasti henkilökohtaista avustamista tarvitsevalle. 

Apu löytyy täältä — ota yhteyttä ›

Avustaja vaikka ympäri vuorokauden

Järjestämme luotettavat avustajat myös runsaasti henkilökohtaista avustamista tarvitsevalle. 


Kotona asuminen on kaikkein parasta

Kun avustaminen on runsastuntista, avustettavalle järjestetään oma henkilökohtaisten avustajien muodostama ryhmä, avustusrinki. Tähän osallistuu useita henkilökohtaisia avustajia. Säännöllisiä työvuoroja tarvitaan, koska yksi työntekijä ei voi hoitaa kaikkea avustamista työaikalain ja runsaiden työtuntien vuoksi.


Palvelua ympäri vuorokauden, joka päivä

Ympärivuorokautinen avustaminen voi olla vaihtoehto muun kaltaisille asumispalveluille, kun avustettava haluaa asua kotonaan toimintakyvyn merkittävästä laskusta huolimatta. Päivystyspuhelinnumeromme päivystää ongelmatilanteita varten vuoden jokaisena päivänä klo 6 – 23. Palvelu on käytössä kaikille asiakkaillemme.


Toimintavarmuus

Homman tulee toimia. Tämä korostuu, kun avustettava asuu kotona ja on riippuvainen avustajan antamasta avusta. ONNI hoivan hoitotiimit suunnitellaan siten, että vaadittava henkilöstö ja osaaminen ovat käytössä avustamiseen myös silloin, kun oma avustaja sairastuu yllättäen eikä avustamista voida siirtää.


Erityistarpeet

Runsaaseen avustamistarpeeseen liittyy yleensä monenlaisia erityistarpeita, jotka voivat liittyä avustettavan vammaan, sairauteen tai toimintakykyyn. Tällaisia tarpeita voivat olla muun muassa:

  • Avannepussin vaihtaminen
  • Kertakatetrointi
  • Henkilönostimen käyttäminen
  • Vaihtoehtoiset kommunikaatiotavat


Tutustu ONNI hoivan henkilökohtaisen avun palveluihin:

Elä täysii! -klubi

Elä täysii! -klubi on syksyllä 2014 perustettu vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille ihmisille suunnattu klubiyhteisö. Järjestämme mukavia tapahtumia ympäri Suomea. Liity mukaan!

Tutustu klubiin ja kurkkaa seuraavat tapahtumat

Seuraa meitä