Runsaan henkilökohtaisen avun tarve

Järjestämme luotettavat avustajat myös runsaasti henkilökohtaista avustamista tarvitsevalle. Ota yhteyttä, niin järjestämme tarvitsemasi avun!

Soita 09 8564 6542 ›

Henkilökohtainen avustaja vaikka ympäri vuorokauden

Runsaan avustamisen tueksi avustusrinki

Kun avustaminen on runsastuntista, avustettavalle järjestetään oma henkilökohtaisten avustajien muodostama avustusrinki. Rinkiin osallistuu useita henkilökohtaisia avustajia, jotta voimme hoitaa runsastuntisen avustamisen sujuvasti, esimerkiksi myös silloin kun oma avustaja sairastuu yllättäen eikä avustamista voida siirtää.

Henkilökohtaista apua ympäri vuorokauden

Ympärivuorokautinen avustaminen voi olla vaihtoehto asumispalveluille kun avustettava haluaa asua kotonaan toimintakyvyn merkittävästä laskusta huolimatta. Kaikille asiakkaillemme asiakaspalvelun puhelinnumeromme päivystää ongelmatilanteita varten vuoden jokaisena päivänä klo 6–22.15 

Otamme huomioon myös erityistarpeet

Runsaaseen avustamistarpeeseen liittyy yleensä monenlaisia erityistarpeita, jotka voivat liittyä avustettavan vammaan, sairauteen tai toimintakykyyn. Tällaisia tarpeita voivat olla esimerkiksi: 


  • Henkilönostimen käyttäminen 
  • Vaihtoehtoiset kommunikaatiotavat 

Onko sinulle myönnetty palveluseteli?

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. Henkilökohtaisen avustajan hankkiminen palvelusetelillä ONNIlta on vaivatonta. Palvelusetelin hyödyntäminen on mahdollista kunnissa, joissa kunta on päättänyt hyödyntää sitä sosiaali- ja terveyspalveluiden hankkimisessa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Tutustu henkilökohtaisen avun palveluseteliin ›

Henkilökohtaisen avun hakeminen

palvelusetelisivun tilet_palsepolku_1

1. Ota yhtettä

Soita 09 8564 6542 ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

palvelusetelisivun tilet_palsepolku_1 2

2. Kerro meille toiveistasi

Kerro yhteydenotossasi, minkälaista apua tarvitsetONNIlla sinä päätät missä, miten ja milloin sinua avustetaan. Henkilökohtaisen avun oppaassamme annetaan yksityiskohtaiset ohjeet siihen, miten henkilökohtaista apua haetaan.

palvelusetelisivun tilet_palsepolku_1 3

3. Järjestämme sinulle sopivan avustajan

Perehdytämme avustajasi työhön. Luotettavan ONNI avustajan avulla voit elää omannäköistäsi elämää.

Onni on elää täysii!

Elä täysii! -klubi on syksyllä 2014 perustettu vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille ihmisille suunnattu klubiyhteisö. Järjestämme mukavia tapahtumia ympäri Suomea. Liity mukaan!

Tutustu klubiin ja kurkkaa seuraavat tapahtumat

Seuraa meitä

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 

Lue lisää

Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla

Juulia, Ella ja Viivi työskentelevät ONNIn avustajapalveluiden tiimiesihenkilöinä Pirkanmaalla. Katso ja lue tiimiesihen...
Lue lisää ›
Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla

Jaani työskentelee ONNI avustajapalveluilla henkilökohtaisena avustajana. Katso ja lue Jaanin haastattelu avustajan työs...
Lue lisää ›
Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024
Henkilökohtainen apu / Kotihoito / Siivouspalvelu / Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / Lastenhoito / 25.10.2023

Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024

Kahden vuoden kotitalousvähennys kokeilu saa jatkoa. Siivous-, hoito- ja hoivatyön kotitalousvähennys pysyy 60 prosentis...
Lue lisää ›