Vapaa-ajan henkilökohtainen apu

ONNIlta henkilökohtainen avustaja myös vapaa-ajalle, harrastuksiin ja matkoille. Ota yhteyttä, niin järjestämme tarvitsemasi avun!

Soita 09 8564 6542 ›

Henkilökohtainen avustaja kauppaan, matkalle tai harrastuksiin

Avustaja ostoksille tai ruokakauppaan

Henkilökohtainen avustaja on apunasi kaikissa arjen asioinneissa. Mikäli tarvitset apua ostosten suunnitteluun tai itse kaupparetkelle, avustajan kanssa tämä onnistuu sujuvasti. Myös pankissa, apteekissa tai muissa luottamusta vaativissa avustustehtävissä ONNIn avustajat ovat erinomainen apu. 

Hyvinvointia ja terveyttä avustajan avulla

Haluaisitko päästä elokuvateatteriin, kahvilaan tai kirjastoon? Entä ulkoilemaan, kuntosalille tai vaikka uimahalliin? ONNIn avustajat ovat apunasi ja harrastavat kanssasi juuri sitä, mistä sinä pidät. Mikäli tarvitset avustajaa fysioterapiakäynnille tai omaehtoiseen harjoitteluun kotona, myös se onnistuu.

Matkalle henkilökohtaisen avustajan kanssa

Haluaisitko vierailla läheisesi luona tai unelmoitko laivamatkasta? ONNIn henkilökohtaiset avustajat ovat apunasi myös kodin ulkopuolella. Yhdessä matka taittuu nopeasti ja sujuu vaivatta.

Onko sinulle myönnetty henkilökohtaisen avun palveluseteli?

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. Henkilökohtaisen avustajan hankkiminen palvelusetelillä ONNIlta on vaivatonta. Palvelusetelin hyödyntäminen on mahdollista kunnissa, joissa kunta on päättänyt hyödyntää sitä sosiaali- ja terveyspalveluiden hankkimisessa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Tutustu henkilökohtaisen avun palveluseteliin ›

Henkilökohtaisen avun hakeminen

palvelusetelisivun tilet_palsepolku_1

1. Ota yhteyttä

Soita meille: 09 8564 6542

Jätä yhteydenottopyyntö

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

palvelusetelisivun tilet_palsepolku_1 2

2. Kerro meille toiveistasi

Kerro yhteydenotossasi, minkälaista apua tarvitsetONNIlla sinä päätät missä, miten ja milloin sinua avustetaan. Henkilökohtaisen avun oppaassamme annetaan yksityiskohtaiset ohjeet siihen, miten henkilökohtaista apua haetaan.

palvelusetelisivun tilet_palsepolku_1 3

3. Järjestämme sinulle sopivan avustajan

Perehdytämme avustajasi työhön. Luotettavan ONNI avustajan avulla voit elää omannäköistäsi elämää.

Elä täysii! -klubi

Elä täysii! -klubi on syksyllä 2014 perustettu vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille ihmisille suunnattu klubiyhteisö. Järjestämme mukavia tapahtumia ympäri Suomea. Liity mukaan!

Tutustu klubiin ja kurkkaa seuraavat tapahtumat

Seuraa meitä

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 

Lue lisää

Minna ja Inese kertovat henkilökohtaisen avustajan työstä
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / Kokemuksia / 19.12.2022

Minna ja Inese kertovat henkilökohtaisen avustajan työstä

Minna ja Inese kertovat omista kokemuksistaan henkilökohtaisina avustajina. Molemmat ovat työskennelleet ONNIlla noin vu...
Lue lisää ›
Henkilökohtaisen avustajan joulu
Henkilökohtainen apu / Kotiin vietävät palvelut / 11.12.2021

Henkilökohtaisen avustajan joulu

Miltä näyttää henkilökohtaisen avustajan joulun aika? Lähdimme selvittämään ONNIn kokeneilta henkilökohtaislta avustajil...
Lue lisää ›
Vastuullisuus ja henkilökohtaisen avustajan työ
Henkilökohtainen apu / Kotiin vietävät palvelut / Vastuullisuus / ONNI / 27.1.2021

Vastuullisuus ja henkilökohtaisen avustajan työ

Kotimainen ONNI on apuna arjessa ja elämän käänteissä. Minkälainen rooli luottamuksella ja ONNIn vastuullisuuslupauksill...
Lue lisää ›