ONNI avustajapalvelut RGB valk

ONNIlta henkilökohtainen avustaja harrastuksiin, vapaa-ajalle ja matkoille. 

Matkalle henkilökohtaisen avustajan kanssa 

Haluaisitko vierailla läheisesi luona tai unelmoitko laivamatkasta? ONNIn henkilökohtaiset avustajat ovat apunasi myös kodin ulkopuolella. Yhdessä matka taittuu nopeasti ja sujuu vaivatta.  

 

Kulttuuria henkilökohtaisen avustajan kanssa 

Mikäli haluat lähteä taidenäyttelyyn tai nähdä suosikkiartistisi livenä, avustaja on apunasi. Avustajan voit ottaa avuksesi myös teatteriin tai elokuviin. Kun luotettava ja tuttu avustaja on mukanasi, kulttuurielämyksistä nauttiminen on mukavaa ja vaivatonta. Mikäli kaipaat elämyksiä suuremmalla porukalla, tutustu ONNIn pitkäaikaissairaille, vammaisille ja liikuntaesteisille suunnattuun Elä täysii! -klubiin.   

 

Hyvinvoinnin tukeminen ja terveydestä huolehtiminen avustajan avulla 

Oli mieluinen vapaa-ajanviettopaikkasi sitten kahvila tai kirjasto, ONNIn avustajat ovat apunasi. He lähtevät kanssasi myös ulkoilemaan, kuntosalille tai vaikka uimahalliin. Avustajan avulla voit harrastaa juuri sellaista liikuntaa, josta pidät. Mikäli tarvitset avustajaa fysioterapiakäynnille tai omaehtoiseen harjoitteluun kotona, myös se onnistuu. Terveydelliset asiat lääkärikäynneistä, apteekkireissuihin onnistuvat myös luotettavan ONNI avustajan kanssa.  

 

Henkilökohtainen avustaja mukaan asioille, ruokakauppaan tai ostoksille 

Henkilökohtainen avustaja on apunasi kaikissa arjen asioinneissa. Mikäli tarvitset apua ostosten suunnitteluun tai itse kaupparetkelle, avustajan kanssa tämä onnistuu sujuvasti. Myös pankissa, apteekissa tai muissa luottamusta vaativissa avustustehtävissä ONNI avustajat ovat erinomainen apu. 

    Henkilökohtaisen avun hakeminen

Ota yhteyttä

Soita meille: 09 8564 6542tai

 

Jätä yhteydenottopyyntö ›
 
 

Kerro meille toiveistasi

Kerro yhteydenotossasi, minkälaista apua tarvitsetONNIlla sinä päätät missä, miten ja milloin sinua avustetaan. Voit tutustua myös Avustettavan oppaaseen.

Avaa opas tästä ›

Järjestämme sinulle sopivan avustajan

Perehdytämme avustajasi työhön. Luotettavan ONNI avustajan avulla voit elää omannäköistäsi elämää.  

Lue lisää ONNIn avustajista:

Kokemuksia avustamisesta ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Elä täysii! -klubi

Elä täysii! -klubi on syksyllä 2014 perustettu vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille ihmisille suunnattu klubiyhteisö. Järjestämme mukavia tapahtumia ympäri Suomea. Liity mukaan!

Tutustu klubiin ja kurkkaa seuraavat tapahtumat

Seuraa meitä