Henkilökohtaiset avustajat

ONNIn henkilökohtaiset avustajat ovat apunasi arjessa ja juhlassa.

Onni on osaava avustaja

ONNIn henkilökohtaiset avustajat ovat luotettavia, joustavia ja oma-aloitteisia. Työntekijöillämme on aito halua auttaa ja kohdata erilaisuutta. 
 
Työntekijöinämme toimii runsaasti sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelijoita, jotka saavat arvokasta kokemusta oman opiskelualansa käytännön tiedoista ja taidoista. Työkokemusta hoiva-alalta ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla, vaikka siitä on toki hyötyä. Koulutamme ONNIn avustajat ONNI akatemiassa.
 
Soita 09 8564 6542 ›

Kirjoita kenttiin yhteystietosi. Jos haluaisit vaihtaa avustajaasi, kirjoita Lisätietoja-nimiseen kenttään myös avustajasi ja yhteyshenkilösi nimi ja syy avustajan vaihtamiselle. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä henkilökohtaisista avustajista

Joskus yhteistä säveltä avustajan kanssa ei tunnu löytyvän tai jokin ei vain toimi. Yhteisen sävelen tavoittelu ja keskustelu johtavat useimmiten parempaan yhteistyöhön, mutta tärkeintä meille on se, että työ avustajan kanssa pelaa.

Silloin avustajan vaihtaminen voi olla perusteltu vaihtoehto. Henkilökohtaisen avun tarkoitus on mahdollistaa avustettavalle elämäntilanteeseen soveltuva avustaminen. Ota siis rohkeasti yhteys suoraan yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme, mikäli toivot avustajan vaihtoa.

Olemme työskennelleet henkilökohtaisen avustamisen parissa pitkään ja tarjoamme työntekijöillemme avustamiseen liittyvää koulutusta. Perehdytämme henkilökohtaisen avustajan yhdessä asiakkaan kanssa työhönsä. Kuuntelemme aina avustajan valinnassa asiakkaan toiveita ja mieltymyksiä, esimerkiksi avustajan iän ja sukupuolen suhteen. Tarvittaessa avustajaa saa myös vaihtaa.

Työntekijöidemme ensisijainen apu ja kontakti on oma tiimiesihenkilö. Akuuteissa tilanteissa toimistoaikojen ulkopuolella avustajia tukee ONNI henkilökunnan ammattitaitoinen päivystys. Huolehdimme, että avustaminen sujuu, vaikka oma vakituinen avustajasi sairastuisi.

henkilökohtainen avustaja tilet3

Henkilökohtaisen avun opas

Oppaamme sisältää hyödyllistä tietoa avustustunneista, avun käyttämahdollisuuksista ja henkilökohtaisen avun hakemisesta.

henkilökohtainen avustaja tilet6

Kokemuksia ONNIn avustajista

Omannäköinen elämä vaatii asiakkaan ja avustajan yhteispeliä. Asiakkaamme Rauli, Jaana ja Antti kertovat kokemuksiaan ONNI avustajapalveluista. 

Elä täysii! -klubi

Elä täysii! -klubi on syksyllä 2014 perustettu vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille ihmisille suunnattu klubiyhteisö. Järjestämme mukavia tapahtumia ympäri Suomea. Liity mukaan!

Tutustu klubiin ja kurkkaa seuraavat tapahtumat

Seuraa meitä

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 

Lue lisää

Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla

Juulia, Ella ja Viivi työskentelevät ONNIn avustajapalveluiden tiimiesihenkilöinä Pirkanmaalla. Katso ja lue tiimiesihen...
Lue lisää ›
Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla
Henkilökohtainen apu / Rekrytointi / 20.11.2023

Jaani kertoo millaista on työskennellä avustajana ONNIlla

Jaani työskentelee ONNI avustajapalveluilla henkilökohtaisena avustajana. Katso ja lue Jaanin haastattelu avustajan työs...
Lue lisää ›
Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024
Henkilökohtainen apu / Kotihoito / Siivouspalvelu / Lapsiperheen kotipalvelu / Kotiin vietävät palvelut / Lastenhoito / 25.10.2023

Kotitalousvähennys pysyy 60 prosentissa myös vuonna 2024

Kahden vuoden kotitalousvähennys kokeilu saa jatkoa. Siivous-, hoito- ja hoivatyön kotitalousvähennys pysyy 60 prosentis...
Lue lisää ›