Henkilökohtaiset avustajat

ONNIn henkilökohtaiset avustajat ovat apunasi arjessa ja juhlassa.

Onni on osaava avustaja

ONNIn henkilökohtaiset avustajat ovat luotettavia, joustavia ja oma-aloitteisia. Työntekijöillämme on aito halua auttaa ja kohdata erilaisuutta. 
 
Työntekijöinämme toimii runsaasti sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelijoita, jotka saavat arvokasta kokemusta oman opiskelualansa käytännön tiedoista ja taidoista. Työkokemusta hoiva-alalta ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla, vaikka siitä on toki hyötyä. Koulutamme ONNIn avustajat ONNI akatemiassa.
 
Soita meille: 09 8564 6542 ›

Kirjoita kenttiin yhteystietosi. Jos haluaisit vaihtaa avustajaasi, kirjoita Viesti-nimiseen kenttään myös avustajasi ja yhteyshenkilösi nimi ja syy avustajan vaihtamiselle. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä henkilökohtaisista avustajista

Joskus yhteistä säveltä avustajan kanssa ei tunnu löytyvän tai jokin ei vain toimi. Yhteisen sävelen tavoittelu ja keskustelu johtavat useimmiten parempaan yhteistyöhön, mutta tärkeintä meille on se, että työ avustajan kanssa pelaa.

Silloin avustajan vaihtaminen voi olla perusteltu vaihtoehto. Henkilökohtaisen avun tarkoitus on mahdollistaa avustettavalle elämäntilanteeseen soveltuva avustaminen. Ota siis rohkeasti yhteys suoraan yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme, mikäli toivot avustajan vaihtoa.

Olemme työskennelleet henkilökohtaisen avustamisen parissa pitkään ja tarjoamme työntekijöillemme avustamiseen liittyvää koulutusta. Perehdytämme henkilökohtaisen avustajan yhdessä asiakkaan kanssa työhönsä. Kuuntelemme aina avustajan valinnassa asiakkaan toiveita ja mieltymyksiä, esimerkiksi avustajan iän ja sukupuolen suhteen. Tarvittaessa avustajaa saa myös vaihtaa.

Työntekijöidemme ensisijainen apu ja kontakti on oma tiimiesihenkilö. Akuuteissa tilanteissa toimistoaikojen ulkopuolella avustajia tukee ONNI henkilökunnan ammattitaitoinen päivystys. Huolehdimme, että avustaminen sujuu, vaikka oma vakituinen avustajasi sairastuisi.

henkilökohtainen avustaja tilet3

Henkilökohtaisen avun opas

Oppaamme sisältää hyödyllistä tietoa avustustunneista, avun käyttämahdollisuuksista ja henkilökohtaisen avun hakemisesta.

henkilökohtainen avustaja tilet6

Kokemuksia ONNIn avustajista

Omannäköinen elämä vaatii asiakkaan ja avustajan yhteispeliä. Asiakkaamme Rauli, Jaana ja Antti kertovat kokemuksiaan ONNI avustajapalveluista. 

Elä täysii! -klubi

Elä täysii! -klubi on syksyllä 2014 perustettu vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille ihmisille suunnattu klubiyhteisö. Järjestämme mukavia tapahtumia ympäri Suomea. Liity mukaan!

Tutustu klubiin ja kurkkaa seuraavat tapahtumat

Seuraa meitä

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 

Lue lisää

Henkilökohtaisen avustajan joulu
Henkilökohtainen apu / Kotiin vietävät palvelut / 11.12.2021

Henkilökohtaisen avustajan joulu

Miltä näyttää henkilökohtaisen avustajan joulun aika? Lähdimme selvittämään ONNIn kokeneilta henkilökohtaislta avustajil...
Lue lisää ›
Vastuullisuus ja henkilökohtaisen avustajan työ
Henkilökohtainen apu / Kotiin vietävät palvelut / Vastuullisuus / ONNI / 27.1.2021

Vastuullisuus ja henkilökohtaisen avustajan työ

Kotimainen ONNI on apuna arjessa ja elämän käänteissä. Minkälainen rooli luottamuksella ja ONNIn vastuullisuuslupauksill...
Lue lisää ›
Onni hoiva ja vastuullinen hoivatyö
Henkilökohtainen apu / Kotiin vietävät palvelut / Vastuullisuus / ONNI / 17.12.2020

Onni hoiva ja vastuullinen hoivatyö

Osuuskunta Tradeka tilasi vuosi sitten selvityksen koskien hoivapalveluiden vastuullisuutta. Selvityksen tavoitteena oli...
Lue lisää ›