ONNI avustajapalvelut RGB valk

Henkilökohtaiset avustajat

ONNIn henkilökohtaiset avustajat ovat apunasi arjessa ja juhlassa.

Onni on osaava avustaja

ONNI kouluttaa henkilökohtaiset avustajansa Avustaja-Akatemiassa. Työntekijöinämme toimii runsaasti sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelijoita, jotka saavat arvokasta kokemusta oman opiskelualansa käytännön tiedoista ja taidoista.

Työntekijöidemme ensisijainen apu ja kontakti on oma palveluesimies. Akuuteissa tilanteissa toimistoaikojen ulkopuolella avustajia tukee ONNI henkilökunnan ammattitaitoinen päivystys.

 

Aito halu auttaa ja kohdata erilaisuutta

ONNIn henkilökohtaiset avustajat ovat luotettavia, joustavia ja oma-aloitteisia. Työkokemusta hoiva-alalta ei välttämättä tarvitse olla, vaikka siitä on toki hyötyä.

 

Avustajan vaihtaminen

Joskus yhteistä säveltä avustajan kanssa ei tunnu löytyvän tai jokin ei vain toimi. Yhteisen sävelen tavoittelu ja keskustelu johtavat useimmiten parempaan yhteistyöhön, mutta tärkeintä meille on se, että työ avustajan kanssa pelaa.

Silloin avustajan vaihtaminen voi olla perusteltu vaihtoehto. Henkilökohtaisen avun tarkoitus on mahdollistaa avustettavalle elämäntilanteeseen soveltuva avustaminen. Ota siis rohkeasti yhteys yhteyshenkilöösi, mikäli toivot avustajan vaihtoa. 

Jos tarvitset apua avustajan vaihtamisessa, voit soittaa meille ja etsimme yhteyshenkilösi puhelinnumeron tai jättää yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Soita meille tästä: 09 8564 6542 ›

Kirjoita kenttiin yhteystietosi. Jos haluaisit vaihtaa avustajaasi, kirjoita Viesti-nimiseen kenttään myös avustajasi ja yhteyshenkilösi nimi ja syy avustajan vaihtamiselle. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

Henkilökohtaista apua ostopalveluna

Kuinka työantajana toimiminen eroaa ostetusta henkilökohtaisesta avusta? Tutustu ostopalvelun hyötyihin ja työnantajana toimimisen vastuisiin.

Lue lisää ›

Kokemuksia ONNIn avustajista

Millaisia ovat ONNI avustajat?  Lue Raulin, Jaanan ja Antin kokemuksista ONNI avustajapalveluiden asiakkaana. 

Lue lisää ›

Henkilökohtaisen avun opas

ONNIn henkilökohtaisen avun opas sisältää hyödyllistä tietoa avustustunneista, avun käyttämahdollisuuksista ja henkilökohtaisen avun hakemisesta.

Lue lisää ›