Henkilökohtaiset avustajat

Henkilökohtainen avustaja työskentelee lähellä ihmistä. ONNIn avustajilla on aitoa auttamishalua ja kykyä kohdata erilaisuutta.

Apu löytyy täältä - ota yhteyttä ›

ONNIn avustajat auttavat sinua elämään täyttä elämää

ONNIn avustajat toimivat tarvittaessa silminäsi, korvinasi tai käsinäsi, auttaen sinua elämään täyttä elämää. Ymmärrämme, että jokaisen tarpeet ovat hyvin vaihtelevia.

ONNIn avustajat on perehdytetty työhönsä

ONNI hoivalla on oma Avustaja-Akatemia, joka on suunniteltu henkilökohtaisen avustajan työtä tukemaan. Työntekijöinämme toimii myös paljon sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelijoita, jotka saavat arvokasta kokemusta oman opiskelualansa käytännön tiedoista ja taidoista.

Työntekijöidemme ensisijainen apu ja kontakti on oma lähiesimies eli palveluesimies. Myös toimistoaikojen ulkopuolella päivystäjä on tukena akuuteissa tilanteissa ja tarpeissa.

Henkilökohtaisilla avustajillamme on aitoa auttamishalua ja kykyä kohdata erilaisuutta

ONNIn henkilökohtaiset avustajat ovat luotettavia, joustavia, reippaita ja oma-aloitteisia. Työkokemusta hoiva-alalta ei välttämättä tarvitse olla, vaikka siitä on toki hyötyä. Pääasia on, että avustajillamme on halua tehdä työtä apua tarvitsevan ihmisen kanssa.

Elä täysii! -klubi

Elä täysii! -klubi on syksyllä 2014 perustettu vammaisille, pitkäaikaissairaille ja liikuntarajoitteisille ihmisille suunnattu klubiyhteisö. Järjestämme mukavia tapahtumia ympäri Suomea. Liity mukaan!

Tutustu klubiin ja kurkkaa seuraavat tapahtumat

Seuraa meitä