Omaishoitajan vapaa

ONNI on osaava omaishoidon sijainen, joka antaa sinulle hetken hengähdyksen tärkeästä ja vaativasta työstä.

Katso yhteystiedot ›

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään ONNIlla, haku ja avoimet työpaikat löydät osoitteessa onnirekry.fi.

ONNI on luotettava omaishoidon sijainen

Tarjoamme laadukasta hoivaa ja tutun hoitajan kaiken ikäisille ja kaikkiin omaishoitotilanteisiin. Suunnittelemme sijaistuksen aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. ONNIn ammattilaiset huolehtivat tarvittaessa myös omaisesi lääkehoidosta. Luotettava henkilökunta on läheisesi apuna kodin askareissa, asioinnissa sekä hoitotyössä.

Onko sinulle myönnetty palveluseteli?

Palvelusetelin käyttäjänä voit valita keneltä palvelusi ostat. Kotimainen ONNI tarjoaa laadukkaita palveluita palvelusetelillä useissa Suomen kunnissa. Ota yhteyttä ja järjestämme sinulle tarvitsemasi avun!

Tutustu palveluseteliin ›

Varaa maksuton kartoitus

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tiesithän, että voit vähentää jopa 60% palvelun hinnasta kotitalousvähennyksen avulla?

Voit ostaa omaishoitajan sijaistusta myös itse maksaen. Kun maksat palvelun itse, voit saada palvelun hinnasta kotitalousvähennyksen.

ONNIn palvelut ovat nyt 60 % kotitalousvähennyskelpoisia ja vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa 3500 euroa/henkilö. Verohyödyn saa myös omille vanhemmille tai isovanhemmille ostetuista palveluista.

ONNI tarjoaa kotipalveluja myös arvonlisäverottomasti mikäli toimintakykysi on laskenut korkean iän tai sairauden, vamman tai liikuntaesteen vuoksi.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä ›

Usein kysyttyjä kysymyksiä omaishoidon sijaistuksesta

Yksityisenä asiakkaanamme voit maksaa palvelun itse tai kunnan myöntämällä palvelusetelillä. Kunnat ja yritykset voivat hankkia palvelun kertaluontoisesti tai jatkuvalla palvelusopimuksella. Ensimmäinen kartoituskäynti on asiakkaalle maksuton.

ONNI tarjoaa laadukasta hoivaa ja tutun hoitajan kaiken ikäisille ja kaikkiin omaishoitotilanteisiin. Suunnittelemme sijaistuksen aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. ONNIn ammattilaiset huolehtivat tarvittaessa myös omaisesi lääkehoidosta.

Omaishoidon tukea saavalla omaishoitajalla on oikeus pitää vapaata vähintään kaksi vuorokautta kalenterikuukautta kohti. Ne omaishoitajat, jotka ovat sidottuja läheisensä hoitoon ympäri vuorokauden, saavat vapaata kolme vuorokautta kalenterikuukautta kohden. Kunta ja omaishoitaja voivat myös sopia, että omaishoitaja viettää vapaansa useampana alle vuorokauden mittaisena jaksona.

Omaishoitaja saa usein vapaapäivästä omaishoidon palvelusetelin, jolla omaishoitaja saa tilata palvelua itse valitsemastaan yrityksestä. Palvelusetelillä kunta on määritellyt yleensä rahallisen arvon yhden vuorokauden vapaalle, ja yritys voi itse päättää, kuinka monta tuntia palvelua se asiakkaalle tarjoaa kyseisellä rahasummalla.

Kun asiakas valitsee yrityksen, josta se haluaa palvelua hankkia, yrityksen työntekijä tulee asiakkaan kotiin sovittuina ajankohtina, jolloin omainen voi viettää vapaa-aikaa.

ONNI on rekisteröitynyt omaishoidon vapaiden palvelusetelituottajaksi jo useilla eri paikkakunnilla. Pyrimme hinnoittelemaan toimintamme siten, että asiakas saa palvelusetelillä mahdollisimman monta tuntia palvelua.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.