ONNI kotihoito RGB valk

Onni kotihoito

Laadukasta kotiapua, kotisairaanhoitoa sekä kotihoitoa ikäihmisille.

Soita meille tästä: 09 8564 6542 ›

 

Kotimainen Onni mahdollistaa omannäköisen elämän omassa kodissa.

Jossakin vaiheessa elämää punnitsemme, olisiko arki sujuvampaa ja turvallisempaa pienen avun kera.  Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka ja siksi tuommekin avun suoraan asiakkaidemme luokse. Henkilökohtaisesti suunnitellun ja laadukkaan kotihoidon avulla kotona asuminen on lähes kaikille mahdollista ja useimmiten laitoshoiva voidaan välttää. Aamusta iltaan tavoitettavissa oleva tuttu hoitohenkilökunta ja päivittäinen apu tekevät kotona asumisesta turvallista ja mukavaa.

 

Mitä kotihoito sisältää?

Henkilökohtaisesti sinun tai läheisesti tarpeisiin suunniteltu kotihoito voi sisältää arjen toimissa avustamista, lääkeiden antoa, kyläilyjä ja asiointiapua. Tarvittaessa pidämme myös kotisi kunnossa ja tuomme toivomasi ruokatarvikkeet jääkaappiin. 

 

Miten haen kotihoitoa ja miten apu maksetaan?

Mikäli sinä tai läheisesi tarvitsee kotihoitoa, voit ostaa palvelun itse tai hakea palvelua asuinkunnastasi. Päätöksen kotihoidon myöntämisestä tekee asuinkunnan sosiaalityöntekijä. Palvelusuunnitelmaan määritellään asiakkaan saaman avun laatu ja määrä.

Yksityisenä henkilönä palvelua voi hankkia suoraan itse maksettuna tai kunnan myöntämällä palvelusetelillä. Kunnat ja yritykset voivat hankkia palvelua kertaluontoisesti tai jatkuvalla palvelusopimuksella.

Hoivapalvelun hintalaskuriin ›

Täyty yhteystietosi

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito tuo sairaanhoidon palvelut ikäihmisen, sairaan tai vammaisen ihmisen kotiin. Kotisairaanhoitopalvelulla huolehditaan kattavasti asiakkaiden hyvinvoinnista.  

Lue lisää ›

Kotipalvelu

Kotipalvelu tukee ja auttaa, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kotiin selviytyäkseen arkipäivän askareista tai apua esim. henkilökohtaisen hygienian hoitoon.

Lue lisää ›

Veteraanipalvelut

ONNI on lämminhenkinen avustaja, joka pitää huolta veteraaneista sekä avustaa heitä asumisessa, arjen askareissa ja toimintakyvyn ylläpidossa. Teemme tarvittaessa myös kotisairaanhoidon tehtäviä.

Lue lisää ›

Hoivapalvelun hintalaskuri

Hintalaskurilla voit laskea asuinalueesi palveluiden hinnat ja laskea myös mahdollisen palvelusetelin käytöstä jäävän omavastuuosuuden.

Laske hoivapalvelun hinta

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi

Palvelun tuntihinta: €/h

(Hinta sisältää kilometrikorvaukset kohtuullisen matkan päähän Hoivean toimistolta)

h

€/h

Hinta

?

Hinta ennen kotitalousvähennystä ?.


Jätä tarjouspyyntö

Mitä on Onni kotihoito?

Ei pikakäyntejä

ONNI kotihoito ei tee lainkaan 5 minuutin pikakäyntejä, vaan viivymme tarkastuskäynnilläkin 15 minuuttia ja muuten vähintään puoli tuntia. Meillä on aikaa kuunnella asiakasta, ja hoivapalvelumme ovatkin ennen kaikkea välittämistä. Jokainen asiakas on meille ihminen, ei sarake tehtävälistalla.

Ammattilaiset arjen apuna

Hoitohenkilökunnastamme 90 % on koulutettuja lähihoitajia ja sairaanhoitajia. He vastaavat asiakkaiden terveydentilan seuraamisesta, kuten verenpaineenmittauksista tai lääkehoidon tilanteesta. Lisäksi joukkoomme kuuluu muita ammattilaisia, jotka pitävät hyvää huolta niin kodista kuin sen ihmisistä.

Tutut hoitajat tukenasi

Pyrimme aina siihen, että sinua tai läheistäsi auttavat samat hoitajat. Tuttu ihminen tuntee kodin tavat ja asiakkaan tarpeet, jolloin arkeen saadaan jatkuvuutta ja varmuutta. Meillä on riittävästi henkilökuntaa myös loma-aikojen ja sairastumisten varalle. Saat hoivapalveluja aina ajallaan ja luotettavasti.

Laatu ja luottamus

ONNI pohjautuu laatuun ja turvalliseen yrityskulttuuriin, jotka näkyvät asiakkaillemme sujuvampana arkena ja parempana palveluna. Luottamus on varmuutta siitä, että tulemme aikataulun mukaisesti paikalle ja palvelemme taidolla ja suurella sydämellä. Teemme, mitä lupaamme ja pidämme huolta.  Vuoden jokaisena päivänä.

Vapaus valita

Yksityisten hoivapalvelujen käyttäminen ei pudota pois yhteiskunnan turvaverkon piiristä tai estä kunnan tarjoamien palvelujen käyttöä myöhemmin tai joskus jopa samanaikaisesti. Hoivapalveluja voikin valita huoletta eri toimittajilta, ja mekin teemme tiivistä yhteistyötä terveyskeskuksen, lääkäreiden ja kunnan kotisairaanhoidon kanssa. 

Apua kohtuullisin hinnoin

Yksityiset hoivapalvelut eivät ole niin kalliita kuin usein luullaan. Varmuuden asiasta saat kunnan palveluohjaajalta. Säännölliset hoitokäynnit voivat onnistua lähes samaan hintaan kuin kunnallisella puolella. Palvelut on mahdollista maksaa ihan tavallisella työeläkkeellä, ja lisäksi käytössä on kotitalousvähennys.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian. (Jos olet mieluummin yhteydessä meihin puhelimitse, yhteystietomme löydät täältä.)

Lue lisää kotihoidosta

Onni kotisiivouksen asiakastyytyväisyyskyselyn satoa
Kotihoito / Siivouspalvelu / ONNI hoiva / 16.11.2020

Onni kotisiivouksen asiakastyytyväisyyskyselyn satoa

Kysyimme asiakkaidemme kokemuksia ONNI kotisiivouksesta ja saimme jälleen lukuisia hyviä palautte...

Lue lisää ›
Minkälaista on Onni kotihoito?
Kotihoito / ONNI hoiva / 30.7.2020

Minkälaista on Onni kotihoito?

Me kotimaisella ONNIlla välitämme ja pidämme huolta, vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri. Kot...

Lue lisää ›
Palvelusetelin arvo on ihmisarvokysymys
Henkilökohtainen apu / Kotihoito / ONNI hoiva / Palveluseteli / 14.11.2019

Palvelusetelin arvo on ihmisarvokysymys

Lue lisää ›