ONNI kotihoito RGB valk

 

Soita meille:  09 8564 6542

 

Onni on hyvä kotihoito

Kotimainen ONNI kotihoito mahdollistaa omannäköisen, täyden elämän omassa kodissa.

Jossakin vaiheessa elämää joudumme miettimään, onko meidän hyvä tai turvallista asua enää omillamme. Ulkopuolinen apu on tervetullutta viimeistään silloin, kun arkisten askareet tai omasta terveydestä huolehtiminen ei suju enää vaivatta. Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka ja siksi tuommekin avun suoraan omaan kotiin.

Henkilökohtaisesti suunnitellun ja laadukkaan kotihoidon avulla kotona asuminen on lähes kaikille mahdollista ja useimmiten laitoshoiva voidaan välttää. Aamusta iltaan tavoitettavissa oleva tuttu hoitohenkilökunta ja päivittäinen apu tekevät kotona asumisesta turvallista ja mukavaa. ONNIn kotihoitajat auttavat aamutoimissa, lääkkeiden otossa sekä suihkussa käymisessä. Halutessasi olemme mukana myös esimerkiksi lääkärikäynneillä, kauppareissuilla tai harrastuksissa.

Lue lisää, mitä on ONNI kotihoito ›

Mitä kotihoito on?

Yhdessä hoivahenkilökunnan kanssa voidaan toteuttaa rakkaita harrastuksia, tehdä kauppareissuja ja tavata tuttavia. Kotihoito auttaa raskaaksi käyneiden askareiden kanssa, pitää kodin siistinä ja tuo tuoreet ruokatarvikkeet jääkaappiin.

Kotihoidon maksaminen

Yksityisenä henkilönä palvelua voi hankkia suoraan itse maksettuna tai kunnan myöntämällä palvelusetelillä. Kunnat ja yritykset voivat hankkia palvelua kertaluontoisesti tai jatkuvalla palvelusopimuksella.

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito tuo sairaanhoidon palvelut ikäihmisen, sairaan tai vammaisen ihmisen kotiin. Kotisairaanhoitopalvelulla huolehditaan kattavasti asiakkaiden hyvinvoinnista.  

Lue lisää ›

Kotipalvelu

Kotipalvelu tukee ja auttaa, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kotiin selviytyäkseen arkipäivän askareista ja henkilökohtaisista toiminnoista kuten hygienian hoitamisesta. 

Lue lisää ›

Veteraanipalvelut

ONNI on lämminhenkinen avustaja, joka pitää huolta veteraaneista sekä avustaa heitä asumisessa, arjen askareissa ja toimintakyvyn ylläpidossa. Teemme tarvittaessa myös kotisairaanhoidon tehtäviä.

Lue lisää ›

Hoivapalvelun hintalaskuri

Hintalaskurilla voit laskea asuinalueesi palveluiden hinnat ja laskea myös mahdollisen palvelusetelin käytöstä jäävän omavastuuosuuden.

Kotihoidon ja kotisairaanhoidon palvelumme ovat tällä hetkellä saatavilla seuraavilla paikkakunnilla tai niiden läheisyydessä: Alavieska, Espoo, Helsinki, Haapavesi, Kärsämäki, Kalajoki, Kempele, Lahti, Liminka, Nivala, Oulu, Pyhäjoki, Pyhäntä, Raahe, Rovaniemi, Sievi, Siikalatva, Taivalkoski, Turku, Ylivieska sekä Vaasa.

Laske hoivapalvelun hinta

Etelä-Suomi Itä-Suomi Keski-Suomi Länsi-Suomi Pohjois-Suomi

Palvelun tuntihinta: €/h

(Hinta sisältää kilometrikorvaukset kohtuullisen matkan päähän Hoivean toimistolta)

h

€/h

Hinta

?

Hinta ennen kotitalousvähennystä ?.


Jätä tarjouspyyntö

ONNI kotihoito RGB
Tilaa ilmainen arviointikäynti numerosta 09 8564 6542.
Alueelliset yhteystiedot ›

Mitä on Onni kotihoito?

Ei 5 minuutin pikakäyntejä - ehdimme pysähtymään ja kuuntelemaan

ONNI kotihoito ei tee lainkaan 5 minuutin pikakäyntejä, vaan viivymme tarkastuskäynnilläkin 15 minuuttia ja muuten vähintään puoli tuntia. Meillä on aikaa kuunnella asiakasta, ja hoivapalvelumme ovatkin ennen kaikkea välittämistä. Jokainen asiakas on meille ihminen, ei sarake tehtävälistalla.

Hoiva-alan ammattilaiset arjen apuna

Hoitohenkilökunnastamme 90 % on koulutettuja lähihoitajia ja sairaanhoitajia. He vastaavat asiakkaiden terveydentilan seuraamisesta, kuten verenpaineenmittauksista tai lääkehoidon tilanteesta. Lisäksi joukkoomme kuuluu muita ammattilaisia, jotka pitävät hyvää huolta niin kodista kuin sen ihmisistä.

Aito auttamisen halu

ONNIn palveluun kuuluu aito auttamisen halu. Työntekijöistämme huokuu reipas ja iloinen asenne vuoden jokaisena päivänä, jokaisella hoitokerralla. Tulemme toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimimme asiakkaan luona aina asiakkaan ehdoilla. Hyvä mieli välittyy eteenpäin!

Ystävälliset työntekijät 24/7/365

Tuntuuko joskus siltä, että hoiva-alan työntekijällä on takki tyhjä? ONNI hoivan toimintakulttuuriin kuuluu, että haluamme pitää työntekijöidemme jaksamisesta ja kyvystä palvella asiakkaita hyvää huolta. Tuommekin aina mukanamme reippaan asenteen ja iloisen tekemisen meiningin!

Vapaus käyttää parhaita palveluja

Yksityisten hoivapalvelujen käyttäminen ei pudota pois yhteiskunnan turvaverkon piiristä tai estä kunnan tarjoamien palvelujen käyttöä myöhemmin tai joskus jopa samanaikaisesti. Hoivapalveluja voikin valita huoletta eri toimittajilta, ja mekin teemme tiivistä yhteistyötä terveyskeskuksen, lääkäreiden ja kunnan kotisairaanhoidon kanssa. 

Vastaus on lähes aina “Kyllä!”

Hoivapalvelumme sopivat kaikenlaisille ihmisille eri elämäntilanteissa kiireisen arjen keskellä. Lähes aina pystymme joustamaan ja auttamaan, onpa kyse sitten vanhuksen kotihoidosta, yksinhuoltajan arjen tukemisesta tai lapsiperheen siivousavusta. Apua saa pyytää, ja sitä annetaan.

Yksityiset hoivapalvelut monen kokoiselle kukkarolle

Yksityiset hoivapalvelut eivät ole niin kalliita kuin usein luullaan. Varmuuden asiasta saat kunnan palveluohjaajalta. Säännölliset hoitokäynnit voivat onnistua lähes samaan hintaan kuin kunnallisella puolella. Palvelut on mahdollista maksaa ihan tavallisella työeläkkeellä, ja lisäksi käytössä on kotitalousvähennys.

Laatu ja luottamus

ONNI pohjautuu laatuun ja turvalliseen yrityskulttuuriin, jotka näkyvät asiakkaillemme sujuvampana arkena ja parempana palveluna. Luottamus on varmuutta siitä, että tulemme aikataulun mukaisesti paikalle ja palvelemme taidolla ja suurella sydämellä. Teemme, mitä lupaamme ja pidämme huolta. ONNI on arjessa. Vuoden jokaisena päivänä.

Tutut hoitajat tuovat jatkuvuutta

Pyrimme aina siihen, että sinua tai läheistäsi auttavat samat hoitajat. Tuttu ihminen tuntee kodin tavat ja asiakkaan tarpeet, jolloin arkeen saadaan jatkuvuutta ja varmuutta. Meillä on riittävästi henkilökuntaa myös loma-aikojen ja sairastumisten varalle. Saat hoivapalveluja aina ajallaan ja luotettavasti.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian. (Jos olet mieluummin yhteydessä meihin puhelimitse, yhteystietomme löydät täältä.)

Lue lisää kotihoidosta

Kotihoito / onnihoiva / 30.7.2020

Minkälaista on Onni kotihoito?

Me kotimaisella ONNIlla välitämme ja pidämme huolta, vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri. Kot...

Lue lisää ›
Henkilökohtainen apu / Kotihoito / Med Group / onni hoiva / 02.6.2020

Muutos on uusi musta, sanoi korona

Maaliskuinen uutinen poikkeustilasta Suomessa ja sen myötä tulevista laajoista rajoitustoimista p...

Lue lisää ›
Henkilökohtainen apu / Kotihoito / Med Group / onni hoiva / palveluseteli / 14.11.2019

Palvelusetelin arvo on ihmisarvokysymys

Lue lisää ›