Laadukasta kotihoitoa ikäihmisille

Kotimainen ONNI mahdollistaa omannäköisen elämän omassa kodissa.

Soita meille: 09 8564 6542 ›

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä pian. 

Kotihoidon avulla omannäköistä elämää omassa kodissa

Jossakin vaiheessa elämää punnitsemme, olisiko arki sujuvampaa ja turvallisempaa pienen avun kera. Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka ja siksi tuommekin avun suoraan asiakkaidemme luokse. Yksilöllisesti suunnitellun ja laadukkaan kotihoidon avulla kotona asuminen on lähes kaikille mahdollista ja useimmiten laitoshoiva voidaan välttää. Aamusta iltaan tavoitettavissa oleva tuttu hoitohenkilökunta ja päivittäinen apu tekevät kotona asumisesta turvallista ja mukavaa.

 

Vähintään 15 minuutin käyntejä

Asiakkaan luona olemme vähintään 15 minuuttia ja joillakin paikkakunnilla vähintään 30 minuuttia pitkien välimatkojen vuoksi. Meillä on aikaa kuunnella asiakasta, vaihtaa kuulumisia, ja hoivapalvelumme ovatkin ennen kaikkea välittämistä. Jokainen asiakas on meille ihminen, ei sarake tehtävälistalla.

Ammattilaiset apuna

Hoitohenkilökunnastamme 90 % on koulutettuja lähihoitajia ja sairaanhoitajia. He vastaavat asiakkaiden terveydentilan seuraamisesta, kuten verenpaineenmittauksista tai lääkehoidon tilanteesta. Lisäksi joukkoomme kuuluu muita ammattilaisia, jotka pitävät hyvää huolta niin kodista kuin sen ihmisistä.

Tutut hoitajat tukenasi

Pyrimme aina siihen, että sinua tai läheistäsi auttavat samat hoitajat. Tuttu ihminen tuntee kodin tavat ja asiakkaan tarpeet, jolloin arkeen saadaan jatkuvuutta ja varmuutta. Meillä on riittävästi henkilökuntaa myös loma-aikojen ja sairastumisten varalle. Saat hoivapalveluja aina ajallaan ja luotettavasti.

Laatu ja luottamus

ONNI pohjautuu laatuun ja turvalliseen yrityskulttuuriin, jotka näkyvät asiakkaillemme sujuvampana arkena ja parempana palveluna. Luottamus on varmuutta siitä, että tulemme aikataulun mukaisesti paikalle ja palvelemme taidolla ja suurella sydämellä. Teemme, mitä lupaamme ja pidämme huolta. Vuoden jokaisena päivänä.

Vapaus valita

Yksityisten hoivapalvelujen käyttäminen ei pudota pois yhteiskunnan turvaverkon piiristä tai estä kunnan tarjoamien palvelujen käyttöä myöhemmin tai joskus jopa samanaikaisesti. Hoivapalveluja voikin valita huoletta eri toimittajilta, ja mekin teemme tiivistä yhteistyötä terveyskeskuksen, lääkäreiden ja kunnan kotisairaanhoidon kanssa.

Apua kohtuullisin hinnoin

Yksityiset hoivapalvelut eivät ole niin kalliita kuin usein luullaan. Varmuuden asiasta saat kunnan palveluohjaajalta. Säännölliset hoitokäynnit voivat onnistua lähes samaan hintaan kuin kunnallisella puolella. Palvelut on mahdollista maksaa ihan tavallisella työeläkkeellä, ja lisäksi käytössä on kotitalousvähennys.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kotihoidosta

Yksilöllisesti sinun tai läheisesti tarpeisiin suunniteltu kotihoito voi sisältää arjen toimissa avustamista, lääkeiden antoa, kyläilyjä ja asiointiapua. Tarvittaessa pidämme myös kotisi kunnossa ja tuomme toivomasi ruokatarvikkeet jääkaappiin.

Mikäli sinä tai läheisesi tarvitsee kotihoitoa, voit ostaa palvelun itse tai hakea palvelua asuinkunnastasi. Päätöksen kotihoidon myöntämisestä tekee asuinkunnan sosiaalityöntekijä. Palvelusuunnitelmaan määritellään asiakkaan saaman avun laatu ja määrä.

Yksityisenä henkilönä palvelua voi hankkia suoraan itse maksettuna tai kunnan myöntämällä palvelusetelillä. Kunnat ja yritykset voivat hankkia palvelua kertaluontoisesti tai jatkuvalla palvelusopimuksella.

Voit hankkia kotihoitoa kunnan myötämällä palvelusetelillä.

Valitse kotimainen ja vastuullinen ONNI

Kotimaisuus

Olemme täysin kotimainen yritys ja maksamme kaikki veromme ja veroluontoiset kustannuksemme Suomeen. Työllistämme noin 5000 suomalaista.

Laadukas palvelu

Laatu tarkoittaa oikean palvelun toteuttamista oikea-aikaisesti, turvallisesti ja vastuullisesti. Meillä on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti. Olemme tukenasi arjessa ja elämän käänteissä.

Vastuullisuus

Tavoitteena on olla alamme vastuullisin yritys ja työnantaja. Haluamme yhdessä kehittää työpaikkaamme ja toimintaamme yhä paremmiksi. Edistämme yhdessä suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. 

Tutustu myös muihin kotiin vietäviin palveluihimme

ikaihmisten_palvelut_tilet_5

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito tuo sairaanhoidon palvelut ikäihmisen, sairaan tai vammaisen ihmisen kotiin. Kotisairaanhoitopalvelulla huolehditaan kattavasti asiakkaiden hyvinvoinnista.

ikäihmisten palvelut tilet_7

Kotipalvelu

Kotipalvelu tukee ja auttaa, kun asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kotiin selviytyäkseen arkipäivän askareista tai apua esim. henkilökohtaisen hygienian hoitoon.

ikäihmisten palvelut tilet_6

Veteraanipalvelut

ONNI on lämminhenkinen avustaja, joka pitää huolta veteraaneista sekä avustaa heitä asumisessa, arjen askareissa ja toimintakyvyn ylläpidossa. Teemme tarvittaessa myös kotisairaanhoidon tehtäviä.

Lue lisää kotihoidosta

Tukea iäkkään läheisen turvalliseen kotona asumiseen
Kotihoito / Siivouspalvelu / Kotisairaanhoito / Kotiin vietävät palvelut / Kokemuksia / ONNI / 26.7.2022

Tukea iäkkään läheisen turvalliseen kotona asumiseen

Mitä tehdä, kun oman vanhemman tai iäkkään läheisen kotona pärjääminen huolettaa? Apua ja tukea turv...

Lue lisää ›
Lähihoitajan työ Onnilla
Kotihoito / Rekrytointi / Kotiin vietävät palvelut / 08.12.2021

Lähihoitajan työ Onnilla

Janita on viihtynyt kotihoidon työssään ONNIlla, sillä työssä ei ole kiire ja asiat hoituvat joustav...

Lue lisää ›
Minkälaista on Onni kotihoito?
Kotihoito / Kotiin vietävät palvelut / 30.7.2020

Minkälaista on Onni kotihoito?

Me kotimaisella ONNIlla välitämme ja pidämme huolta, vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri. Kotiho...

Lue lisää ›