Olet tässä: ONNI blogi / Elä täysii! - elokuvaretki - Turku - 27.02.2020

Elä täysii! - elokuvaretki - Turku - 27.02.2020

95c68645-5c78-4cf0-bbc9-ecea002a7f84

Tervetuloa nauttimaan elokuvista Elä täysii! -klubin kanssa Turkuun!

Elä täysii! -klubi kutsuu sinut elokuviin katsomaan Se mieletön remppa -elokuvaa torstaina 27.2.20 klo 17.20-19.15. Tapahtuma on esteetön ja tarjolla on myös pyörätuolipaikkoja. 

Ohjelma

  • Klo 17.20 Tapaamme Kinopalatsi Turun aulassa ja haemme etukäteen tilatut herkut. 
  • Klo 17.45 Elokuva alkaa
  • noin klo 19.15 Elokuva päättyy

Lisätiedot

Sami Hedbergin ja Kiti Kokkosen tähdittämä hillitön Se mieletön remppa -komedia kertoo pariskunnasta, joka perii unelmiensa talon ja joutuu keskelle kaikkien aikojen remonttisoppaa. Sortuvatko unelmat, kun emännällä on suuret suunnitelmat ja isännän taidot eivät tunnu riittävän? Luvassa on todellinen remonttipainajainen, jolle on lupa nauraa.

Pääosissa: Sami Hedberg, Kiti Kokkonen

Lue lisää elokuvasta painamalla tästä.

 

Esteettömyys

Tapahtumaan on 2 pyörätuolipaikkaa. Pyörätuolilla saapuvien avustajien paikat on varattu pyörätuolipaikkojen vierestä ja muiden klubilainen+avustajapaikat vierekkäin. Tavalliset katsomopaikat on varattu sisäänkäynnin läheisyydestä. Paikoille vie salissa enintään 1 rappunen. Elokuva esitetään isense salissa, jossa äänenvoimakkuus on joskus melko kovalla tasolla. Voit halutessasi varata mukaan korvatulpat.

 

Sijainti

Tapahtuma järjestetään Kinopalatsi Turussa, osoitteessa Kauppiaskatu 11. Tunnistat klubiemäntä Tessan paidasta jonka selkäpuolella lukee "Onni on elää täysii!" Voit katsoa tästä painamalla elokuvateatterin sijainnin Googlen karttapalvelusta.


Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 5€ sisältää valitsemasi herkun elokuvateatterilla sekä lipun elokuviin. Varaathan osallistumismaksun tasarahana.


Ilmoittautuminen 

 

TAVALLINEN KATSOMOPAIKKA (Täytä tämä omilla tiedoillasi ensin ja lähettämisen jälkeen uudestaan avustajan tiedoilla.)

 

PYÖRÄTUOLIPAIKKA (Tästä painamalla voit varata itsellesi pyörätuolipaikan. Varaa avustajan katsomopaikka ylemmästä lomakkeesta painamalla.)

 

Ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti kun ryhmä on täyttynyt. Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Kun ryhmä on täyttynyt, lähtee osallistujille lähempänä tapahtumaa tekstiviesti. Tekstiviestissä saattaa kestää, odotathan sitä rauhassa.

 

Lisätietoja tessa.harkonen@medgroup.fi


Liity ilmaiseksi Elä täysii! -klubiin ja tule mukaan tapahtumiimme!

Elä täysii! -klubin jäsenenä voit ilmoittautua monipuolisiin tapahtumiimme, pitää hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Jäsenyys on ilmainen ja liittyminen helppoa!

Tutustu Elä täysii! -klubiin ›

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.