Olet tässä: ONNI blogi / Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla

Avustajapalveluiden tiimiesihenkilöt kertovat työstään ONNIlla

036

Juulia, Ella ja Viivi työskentelevät ONNIn avustajapalveluiden tiimiesihenkilöinä Pirkanmaalla. Katso ja lue tiimiesihenkilöiden haastattelu heidän työstään ONNIlla.

 

Juulia on aloittanut kaksi vuotta sitten työt ONNIlla kaverinsa suosituksesta. Juulia suositteli työtä myös Ellalle, joka on työskennellyt ONNIlla puolitoista vuotta. Viivi aloitti työt vuosi sitten ONNIlla avustajana, jonka jälkeen hän on siirtynyt tiimiesihenkilön tehtäviin. Juulia, Ella ja Viivi kertovat viihtyneensä ONNIlla sekä kehuvat ONNIn työyhteisöä ja työilmapiiriä mukavaksi.

Tiimiesihenkilöiden työpäivät koostuu asiakkaiden sekä työntekijöiden puhelujen vastaanottamisesta, palkkojen hyväksymisestä, sähköposteihin ja viesteihin vastaamisesta. Muita tehtäviä ovat esimerkiksi työvuorolistojen suunnittelu sekä uusien avustajien rekrytointi ja perehdytys.

Kaikkien mielestä haastavinta työssä ovat sellaiset työpäivät, kun kalenterit ovat aivan täynnä. Asioiden järkevä aikatauluttaminen ja kokonaisuuden hallitseminen fiksusti voivat olla tällöin haastavia. "Jos on paljon asioita hoidettavana samaan aikaan, on haastavaa välillä saada langat pysymään käsissä."

Viivin mieluisin työtehtävä on palkkojen hyväksyminen, sillä työntekijät laittavat hänelle selkeästi työtunnit järjestelmään ja ne on helppo valmistella maksamista varten. Ella sanoo mieluisimmaksi tehtäväkseen kaikki asiakaspalaverit ja tapaamiset, joissa pääsee kasvotusten tapaamaan asiakasta. Julian mieluisin työtehtävä on taas rekrytointi ja kaikki siihen liittyvät tehtävät. 

 

Haemme henkilökohtaisia avustajia ympäri Suomea

Avustajan työ sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Esimerkiksi opiskelijana voi töitä tehdä joustavasti opintojen ohella. Keikkailu sopii hyvin myös toisen työn ohelle, mutta avustajana voi halutessaan työskennellä myös kokopäiväisesti. Työ sopii ihmiselle, joka uskaltaa heittäytyä, on sosiaalinen ja oma itsensä. Tiimiesihenkilöt suosittelevat jokaista avustajan työtä harkitsevaa rohkeasti kokeilemaan työtä. Avustajaksi ei tarvita aikaisempaa kokemusta tai koulutusta, joten jos ihmisläheinen työ kiinnostaa, kannattaa työtä kokeilla. "Avustajan työ on hyvin monipuolista, että varmasti jokaiselle löytyy jotakin mieleistä", kertoo Viivi. 

Henkilökohtaisten avustajien työpaikat ›

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.