Olet tässä: ONNI blogi / Helpota arkeasi ONNIn palveluilla

Miltä ONNI sinun arjessasi näyttää? Tutustu palveluihimme ja anna meidän räätälöidä sinulle tai läheisillesi juuri teidän näköisenne palvelu! Muistathan, että ONNI arkikaveri, lastenhoito ja kotisiivous palvelut ovat 60 % kotitalousvähennyskelpoisia. Tutustu palveluihin ja katso samalla uusimmat tarjouksemme Tradekan jäsenille. 

 

ONNI arkikaveri ikäihmisen tukena

Oletko jo tutustunut ONNIn arkikaveri -palveluun? Arkikaveri on ei-hoidollinen palvelu, joka voi sisältää seuranpitoa, yhteisiä asiointikäyntejä, ulkoilua ja mitä vain tämän väliltä. Arkikaveri tuo mielekästä sisältöä ikäihmisen elämään, auttaa arjen puuhissa ja tarjoaa iäkkään läheisille mielenrauhaa.

Palvelu räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan ja valittavana on kertakäyntejä sekä edullinen pakettihinta. Asiakkaan toimintakyvyn laskiessa palvelua voi saada myös alv 0 % hinnalla. Tradekan jäsenenä saat säännöllisesti toistuvasta ONNI arkikaveri -palvelusta 15% alennuksen Oulussa, Turussa, Jyväskylässä ja Mikkelissä.

 

Tutustu ONNI arkikaveri -palveluun ›

 

ONNI lastenhoito sujuvoittaa arkea

Joskus arki on palapeliä, jonka tekemiseen ottaisi mielellään avuksi lisäkädet. Luotettavat ONNI lastenhoitajat ovat perheesi apuna ja tukena kun kaipaatte aikuisten aikaa, lapsi sairastuu tai pieni koululainen kaipaa seuraa iltapäivien ajaksi. Tradekan jäsenenä saat säännöllisesti toistuvasta ONNI lastenhoito -palvelusta 15% alennuksen Oulussa, Turussa ja pääkaupunkiseudulla.

 

Tutustu ONNI lastenhoitoon ›

 

ONNI kotisiivous joka kodin tarpeisiin

Nautitko kirkkaista ikkunoista tai saako puhdas keittiö hymyn huulillesi? ONNI on koti, jossa mieli lepää ja arki rullaa. ONNI kotisiivouksen palvelut räätälöidään toiveidesi mukaisesti. Voit tilata kertasiivouksia tai valita halutessasi säännöllisen siivouksen. Toisinaan siivoaminen ei omin avuin onnistu esimerkiksi korkean iän tai sairauden vuoksi. Tällöin tarjoamme kotisiivousta myös alv 0 % hintaan. Lisäksi Tradekan jäsenenä saat 25 % alennuksen minimissään kahden tunnin kotisiivouksesta, kun teet toistaiseksi voimassa olevan siivoussopimuksen. 

 

Tutustu ONNI kotisiivoukseen ›

 

 

Haluaisitko ohjeita palvelusetelin käyttöön, sopivan palvelun valintaan tai vastauksia kysymyksiisi? Ota rohkeasti yhteys asiakaspalveluumme ja katsotaan kuinka voisimme olla avuksi! 

 

Soita 09 8564 6542 ›

 


ONNI on kotimainen, vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Päätoimialamme ovat hoiva- ja kotisiivouspalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle. Työllistämme noin 6000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista liikevaihtomme lähestyessä 90 miljoonaa euroa. Missiomme on toimia suomalaisten tukena arjessa ja elämän käänteissä. ONNI on Med Group Oy:n markkinointinimi. Yhtiön omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy.

Tilaa uusimmat blogit suoraan sähköpostiisi!

Haluatko tiedon blogin uusista sisällöistä?
Tilaa uusimmat blogisisällöt suoraan sähköpostiisi! Saat kerran kuukaudessa yhteenvedon uusimmista sisällöistä.